Nifty News: NFT e Tyson Fury praktikisht 1 milion dollarë, udhëtim i dobët nga Sushi, një gotë verë përfiton shumë great

Sushi zbriti NFT me temë LSD për të përkujtuar nisjen e tridentit të saj AMM, ndërsa 'Gypsy King' Tyson Fury në të vërtetë ka ofruar një NFT të vetmuar për praktikisht 1 milion dollarë.

Nifty News: NFT e Tyson Fury rrjetat gati 1 milion dollarë, udhëtim i keq nga Sushi, vera bëhet e mrekullueshme ...

Përpjekja e parë e Tyson Fury drejt në tregun NFT shkaktoi një marketing të vetmuar të NFT për praktikisht 1 milion dollarë në HoDooi.com– një sistem krejt i ri që synon të bëhet 'ebay.com i NFTs'.

Ankandi publik për 'Lineal by Tyson Fury' u mbyll në 16 korrik, si dhe qëndron midis shitjeve kryesore me temë atletësh në treg sot. NFT portretizon një imazh të tokenizuar të Fury me 2 rripa kampionë mbi secilën shpatull, si dhe një kurorë duke përfshirë etiketën e tij "Gypsy King" në pjesën e përparme.

NFT përbëhet nga stimuj të botës reale si një bojë e autorizuar pesë për pesë këmbë e veprës artistike, mbulesa të autorizuara të rrobave të boksit, si dhe videoklip nga Fury duke uruar blerësin e ardhshëm fitues.

Shitja e NFT në HoDooi u bë shtesë nga një koleksion prej 5 NFTs me version të hapur të varieteteve të ndryshme të dublikatave, që vlerësohen midis 250 USDT, si dhe 1000 USDT, si dhe janë ende për shitje.

"Ishte shumë mirë të punoja me ekipin HoDooi dhe jam i lumtur që të gjithë jemi pjesë e historisë me një nga ofertat më të larta për një NFT të vetëm sportiv!" Fury pretendoi.

Tokenizuar shkëlqyeshëm një gotë verë

WiV Technology, një sistem tregtimi i bllokimit për "pasuri unike" ka partnerizuar në të vërtetë me qeverinë federale gjeorgjiane për të tokenizuar disa nga vreshtat më të mira të vendit, si dhe scotches si NFT. Sistemi bën të mundur që prodhuesit, si dhe agjencitë e grumbullimit të blejnë, tregtojnë, si dhe të marrin para në krahasim me pasuritë e tyre.

Koncepti është që të ofrojë hapje, ulje të çmimeve, si dhe performancë ndaj tregtisë së pasurive të tilla si një gotë verë. Një gotë biznesi vere me bazë në Xhorxhia sigurisht që do të ketë aftësinë për të licencuar kredibilitetin e produktit duke përdorur NFT.

"Çdo aseti të verës i është caktuar një tokë dixhitale përkatëse që mbledh dhe ruan në mënyrë të sigurt informacione në lidhje me prejardhjen e verës dhe historinë e transaksioneve", vlerëson faqja e internetit e WiV.

Lexo artikullin:  CEO i BlackRock sinjalizon kërkesë të ulët për kripto nga investitorët afatgjatë

WiV gjithashtu synon të krijojë një program të kontrollit të cilësisë të mbajtur nga një panel gjykatash të specializuara për të përmirësuar besueshmërinë e një gote me verë të Gjeorgjisë.

“Ekonomia po ndryshon. Pasuritë fizike tani mund të shndërrohen në paraqitje dixhitale të aseteve fizike në mënyrë që ato të mund të tregtohen më shpejt dhe me efikasitet, "pohoi Salome Zourabichvili, Presidenti i Gjeorgjisë.

NFT me temë LSD

Më 20 korrik, Sushi prezantoi fillimin e një prodhuesi të ri të tregut të kompjuterizuar (AMM) të ri të referuar si "Trident" si dhe zbriti një NFT me temë LSD për të përkujtuar fillimin.

NFT është referuar si "Udhëtim i Keq", si dhe portretizon një trident argjendi të vendosur përveç një kokërr syri që pushon mes shkretëtirës, ​​me një histori statujesh si njerëzore - në thelb diçka që mund të shihni në një udhëtim të dobët me LSD.

Variantet e argumentuara dhe të fraksionuara të veprës artistike janë në shitje në Miso Sushi, me 20 dublikata të plota. Siç qëndron, kostoja aktuale e një Bad Trip NFT është 269 SUSHI.

Akselerator i ri NFT: Launchpad Luna

Lojë video kryesore NFT si dhe programues ndërtimi Animoca Brands në të vërtetë ka bashkëpunuar me përshpejtuesin e përpjekjeve Brinc për të lëshuar një program krejt të ri për të ndihmuar fillestarët me bazë NFT të referuar si "Launchpad Luna".

Seti bëri lajmin më 20 korrik, si dhe mbajti parasysh programin "do të identifikojë dhe nxisë inovacionin e NFT në fushat e kulturës, artit, argëtimit, medias, lojërave, transmetimeve, koleksioneve, sigurimeve, financave dhe menaxhimit të të dhënave".

Punët në fazën e hershme të shikuara si me një "potencial të lartë" sigurisht që do të marrin një investim financiar prej 500,000 $ së bashku me një program mentorimi.

Lexo artikullin:  DEX drejtuese ofron mekanizëm minerar të dyfishtë për të ulur tarifat e transaksionit

Related: OpenSea është kripto njëbrirëshi më i fundit pas rrethit të financimit prej $ 100 milion

Përmbledhje

CryptoPumpNews raportoi më 21 korrik se sistemi i lojrave të kompjuterit blockchain Enjin po synon të përdorë NFT për të reklamuar qëndrueshmërinë si dhe të drejtat e barabarta si përbërës i Kompaktit Global të Kombeve të Bashkuara

Biznesi në të vërtetë ka rekomanduar teknika të tilla si përdorimi i teknologjisë NFT për të luftuar rregullimin e mjedisit duke e përdorur atë në biznesin e kapjes së karbonit si dhe minimizimin e zbrazëtisë së gamës së gjerë ndërkombëtare duke u mundësuar prodhuesve akses të palejueshëm globalisht në tregjet e NFT.

Një sistem krejt i ri i përqendruar në shoqëri, i referuar si "Define", ka ngritur në të vërtetë 5 milion dollarë në investime financiare të llogaritura si komponent i një transferimi në biznes edhe më shumë të biznesit në fushën e NFT. Si përbërës i sistemit, klientëve u ofrohen llogari sociale të bazuara në NFT që pasqyrojnë pagesat e tyre në rrjet, si dhe arritjet.

Rritja prej 5 milion dollarësh u drejtua nga Huobi Ventures, biznesi i dëfrimit eSports Abyss si dhe programuesi ndërkombëtar i lojërave video PearlAbyss

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju