Vlerësimi i çmimit 7/14: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LTC

Bitcoin si dhe altcoins më të rëndësishme po hidhen nga gradat e ndihmës së fortë, duke sugjeruar ndërtimin e mundshëm nga demat.

Analiza e çmimit 7/14: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LTC

Bitcoin (BTC) ka mbajtur edhe një herë vendndodhjen e ndihmës vitale në 31,000 dollarë sot, duke sugjeruar ndërtimin në gradë të reduktuara. Kjo bëri që disa ekspertë të hipotezojnë se investitorët u ofronin zotërimeve të tyre kapitalistëve me një sfond të zvogëluar të marketingut paraprakisht se "një goditje e furnizimit" do të ndodhte kur të mbaronte procedura e akumulimit.

Një tregues tjetër i duarve të forta që hyjnë në tregun e kriptove u pa kur Capital International Group, një mbikëqyrës zotërimi prej $ 2.3 trilionë dollarë, fitoi një rrezik prej 12.3% në MicroStrategy, i cili shumë mendojnë të jetë një lloj furnizimi me prokurë Bitcoin për shkak të faktit se ajo mban 105,084 Bitcoin në botimet e saj. Ky prokurim rekomandon që mbikëqyrësi i posedimit po merr ekspozim të drejtpërdrejtë të Bitcoin

Indeksi i Çmimeve të Konsumit të Shteteve të Bashkuara (CPI) u rrit 0.9% në qershor 2021 mbi muajin e kaluar, si dhe 5.4% nga një vit më parë, kjo është norma më e shpejtë në pothuajse 13 vjet. Sidoqoftë, dështimi i Bitcoin për të reaguar në mënyrë të favorshme ndaj rritjes së kostos në rritje të jetesës ka shkaktuar një mosmarrëveshje mbi faturimin e Bitcoin si një kosto në rritje të jetesës. Lajm elektrik Fortune pretendoi se kjo e bëri Bitcoin një shkurre skeptike përkundrejt rritjes së kostos së jetesës.

Në një fazë ariu, vendet e tregut zakonisht kanë një tendencë të injorojnë shkaktarët në periudhën afatshkurtër. Gjatë një kohëzgjatjeje të tillë, paraja e mençur mbetet për t'u mbledhur, si dhe në fund të fundit, aktiviteti i kostos kapërcen bazat. Prandaj, ndërprerja e Bitcoin me vetëm disa muaj informacion mund të mos jetë pika e përshtatshme për të bërë.

Le të studiojmë grafitë e kriptomonedhave të 10-ave kryesore për të kuptuar ndihmën jetësore si dhe shkallët e rezistencës, të cilat mund të tregojnë fillimin e zhvendosjes së trendit vijues.

BTC / USDT

Bishti i gjatë në mbajtësen e qirinjve të Bitcoin sot tregon se demat po mbrojnë shkallën e guximshme prej 31,000 dollarësh. Sidoqoftë, blerësit me siguri do të merren me një rezistencë të ngushtë nga arinjtë në standardin 20-ditor të zhvendosjes së shpejtë (33,973 dollarë).

Nëse kostoja refuzohet nga EMA 20-ditore, sigurisht që do të rekomandojë që pamja të mbetet e pafavorshme, si dhe investitorët që ofrojnë në çdo tubim të vogël. Arinjtë sigurisht që pas kësaj do të bëjnë edhe një përpjekje për të zhytur koston e shënuar më poshtë $ 31,000.

Nëse janë të suksesshëm, seti BTC / USDT mund të testojë ndihmën e mëposhtme jetësore me 28,000 dollarë. Kjo mund të jetë një shkallë make-ose-break për dema për shkak të faktit se nëse çahet, marketingu mund të rritet. Ndihma e mëposhtme e rëndësishme për pengesën është $ 20,000.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse demat e çuan koston mbi EMA 20-ditore, të dy mund të arrijnë në standardin bazë 50-ditor të zhvendosjes (35,361 dollarë). Një shpërthim, si dhe afër kësaj shkalle, sigurisht që do të jetë shenja fillestare që tregtarët po heqin dorë.

Kjo sigurisht që do të rrisë mundësinë e një pushimi mbi 36,670 dollarë. Nëse kjo ndodh, të dy mund të fillojnë udhëtimin e saj drejt zonës së rezistencës $ 41,330 në $ 42,451.67.

ETH / USDT

Dështimi i demave për të shtypur (ETH) gjatë EMA 20-ditore (2,135 $) nga 9 në 12 korrik mund të ketë tërhequr në marketing nga investitorët e përkohshëm. Kjo tërhoqi koston e shënuar nën shkallën emocionale në $ 2,000 në 13 korrik.

Sidoqoftë, arinjtë nuk mund të marrin stresin e marketingut, si dhe të zhysin koston e ndihmës jetësore në 1,738.74 dollarë. Ky është një tregues i favorshëm pasi zbulon blerjen e gradave të reduktuara.

Demat me siguri aktualisht do të përpiqen edhe një herë të lëvizin koston mbi standardet e zhvendosjes. Nëse ata janë të suksesshëm, grupi ETH / USDT mund të rritet në vijën e rënies. Një shpërthim, si dhe afër kësaj rezistence, sigurisht që do të sugjerojë një modifikim të mundshëm në modë.

Përkundrazi, nëse kostoja refuzohet nga EMA 20-ditore, arinjtë me siguri do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për të zhytur koston në 1,728.74 dollarë. Një pushim i renditur më poshtë kësaj ndihme mund të fillojë hapin vijues të rënies.

BNB / USDT

Monedha e Binance (BNB) rrëshqiti e shënuar më poshtë EMA 20-ditore (313 dollarë) më 13 korrik, duke sugjeruar që arinjtë po përpiqen të marrin avantazhin. Sidoqoftë, bishti i gjatë në mbajtësen e sotme të qirinjve rekomandon që demat nuk janë të gatshëm të lënë si dhe po zhyten.

Lexo artikullin:  Rep Tom Emmer paraqet shpenzimet për të dhënë siguri për pronat elektronike

Standardet e nivelit të zhvendosjes, si dhe indeksi i rezistencës së një personi të dashur (RSI) të listuara thjesht poshtë pikës së mesit rekomandojnë një ekuilibër midis furnizimit dhe nevojës. Demat me siguri do të duhet të shtypin si dhe të mbajnë koston mbi SMA 50-ditore (331 $) për të treguar qëndrueshmëri.

Kjo sigurisht do të heqë qafe kursin për një rritje në 379.58 $, si dhe më vonë në rezistencën e ngurtë të shpenzimeve në $ 433. Përkundrazi, nëse kostoja refuzon nga SMA 50-ditore, arinjtë me siguri do të përpiqen të tërheqin grupin BNB / USDT të renditur më poshtë në zonën e ndihmës prej 276.40 $ në 264.26 $. Nëse ato janë të suksesshme, ulja mund të përfshijë 251.41 dollarë dhe më pas në 211.70 dollarë.

ADA / USDT

Dështimi i demave për të shtypur Cardano (ADA) gjatë EMA 20-ditore (1.35 $) nga 9 deri në 12 korrik mund të ketë çuar në rezervimin e fitimit nga investitorët e përkohshëm. Kjo tërhoqi koston e shënuar më poshtë ndihmën prej 1.28 $ në 13 korrik.

Bishti i gjatë në mbajtësen e sotme të qirinjve rekomandon që demat po përpiqen të ruajnë ndihmën me 1.19 dollarë. Sidoqoftë, EMA 20-ditore në të vërtetë ka filluar të anojë, si dhe RSI në të vërtetë është rrëzuar e shënuar më poshtë 42, duke rekomanduar që arinjtë të kenë dorën e parë.

Nëse kostoja refuzon nga 1.28 dollarë, sigurisht që do të sugjerojë ofrimin e tubimeve të vogla të cilat sigurisht do të rrisin klientët e mundshëm të një rënie në 1.10 dollarë dhe më pas 1 dollarë. Përndryshe, nëse demat shtypin koston mbi EMA 20-ditore, kjo me siguri do të tregojë qëndrueshmëri. Grupi ADA / USDT mund të ketë pas kësaj rritje në SMA 50-ditore (1.46 $).

XRP / USDT

XRP në fakt ngadalë ka humbur ndihmën e drejtpërdrejtë në $ 0.59. Kjo është një shkallë jetike për demat për shkak të faktit se nëse ata nuk arrijnë ta ruajnë atë, arinjtë me siguri do të sulmojnë 22 qershorin e ulur në 0.50 dollarë.

Standardet në rënie të zhvendosjes si dhe RSI të renditura më poshtë 40 rekomandojnë që arinjtë të komandojnë. Një pushim si dhe mbyllja e shënuar më poshtë $ 0.50 sigurisht do të zhbllokohet për një rënie të mundshme në 0.45 $ dhe më pas në 0.40 $.

Anasjelltas, nëse kostoja tërhiqet nga shkalla aktuale, blerësit me siguri do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për të hequr qafe vështirësinë në EMA 20-ditore (0.66 $). Nëse ata veprojnë për ta bërë këtë, grupi XRP / USDT mund të rritet në 0.75 $. Një shpërthim, si dhe afër kësaj shkalle, sigurisht që do të tregojë rezistencë.

Doxh / USDT

Dogecoin (DOGE) i dëmtuar, si dhe i mbyllur i renditur më poshtë, ndihma prej 0.21 $ në 12 korrik, e cila rekomandon që furnizimi të tejkalojë nevojën. Mosarritja e demave për të mbrojtur 0.21 dollarë heq kursin për një ritestim të shkallës jetike me 0.15 dollarë.

Rënia e standardeve të zhvendosjes, si dhe RSI e renditur më poshtë 36 sugjerojnë që arinjtë të mbesin nën kontroll. Nëse lindjet tërheqin koston e shënuar më poshtë ndihmën 0.15 $, marketingu mund të rritet, si dhe seti DOGE / USDT mund të ulet në 0.10 $.

Sidoqoftë, shkalla 0.15 dollarë në të vërtetë ka varur në 2 festime të mëparshme, kështu që demat mund të përpiqen edhe një herë ta ruajnë me guxim. Një kërcim i fortë mund të shtypë koston e rezistencës së mësipërme në 0.21 $. Një shpërthim si dhe mbyllje gjatë EMA 20-ditore (0.23 $) sigurisht do të tregojë se demat po përpiqen të tërhiqen.

PIKA / USDT

Kombinimi i kufizuar i Polkadot (DOT) në mes 14.50 $ dhe 16.93 $ përfundoi me një dështim në 13 korrik, i cili tregon se furnizimi tejkalon nevojën. Kjo tërhoqi koston e ndihmës jetike me 13 dollarë.

Standardet e zhvendosjes në rënie, si dhe RSI të renditura më poshtë 37 sugjerojnë që arinjtë të mbesin nën kontroll. Një pushim si dhe mbyllja e shënuar më poshtë ndihmën prej $ 13 sigurisht që do të rekomandojnë rifillimin e rënies. Ndihma e mëposhtme është shkalla emocionale me 10 dollarë.

Anasjelltas, nëse kostoja tërhiqet nga shkalla aktuale, demat me siguri do të përpiqen të shtypin koston mbi 14.50 dollarë. Nëse ata janë të suksesshëm, sigurisht që do të sugjerojë grumbullim në gradë të reduktuara. Treguesi fillestar i rezistencës sigurisht që do të jetë një pushim, si dhe do të mbyllet mbi 16.93 dollarë. Nëse kjo ndodh, ajo mund të krijojë fazën për një tubim solid të lehtësimit.

Lexo artikullin:  2 metrikë kryesorë të çmimit Ethereum mbështesin besimin e tregtarëve në 3,800 dollarë ETH

UNI / USDT

Uniswap (UNI) i dëmtuar renditur më poshtë EMA 20-ditore (19.81 $) në 12 korrik, gjë që tregon se arinjtë kanë nënshtruar demat në të vërtetë. Ekziston një ndihmë e vogël me 16.93 dollarë, por nëse diploma heq dorë, altcoin mund të ulet në 15 dollarë dhe më pas në 13 dollarë.

EMA 20-ditore në të vërtetë ka filluar të refuzojë, si dhe RSI ka zbritur në të vërtetë në zonën e pafavorshme, duke sugjeruar se rrjedha e rezistencës më të vogël është pengesa. Një dështim, si dhe mbyllja e shënuar më poshtë $ 13 me siguri do të përfundojë një model trekëndësh që zbret, duke rekomanduar fillimin e hapit vijues të rënies.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse kostoja tërhiqet nga shkalla aktuale ose 15 dollarë, demat me siguri do të përpiqen edhe një herë të shtyjnë koston mbi vijën e rënies. Nëse ata janë të suksesshëm, marrëveshja bearish sigurisht që do të revokohet, si dhe grupi UNI / USDT mund të shkojë deri në 25 dollarë dhe më pas 27 dollarë.

Related: Autoriteti rregullator i mbrojtjes braziliane autorizon Eter ETF

BCH / USDT

Tregtimi i varietetit të kufizuar në Bitcoin Cash (BCH) ndërmjet 475.69 $ si dhe 538.11 $ fiks në pengesë më 13 korrik. Kjo rekomandon që furnizimi të tejkalojë nevojën pasi demat nuk janë të sigurt se është bërë një bazë në të vërtetë.

Të dy standardet e zhvendosjes janë në rënie, si dhe RSI mbetet në zonën e pafavorshme, duke rekomanduar një përfitim për arinjtë. Nëse kostoja vazhdon të jetë e shënuar më poshtë $ 475, grupi BCH / USDT mund të ulet ngadalë në 428 $ dhe më pas në ndihmën e mëposhtme të rëndësishme në $ 370.

Sidoqoftë, bishti i gjatë në mbajtësen e sotme të qirinjve rekomandon që dema të përpiqen të rikthejnë koston mbi 475.69 dollarë. Nëse ata merren për ta bërë këtë, sigurisht që do të sugjerojë blerjen e gradave të reduktuara. Një shpërthim, si dhe afër 538.11 dollarë me siguri do të jetë treguesi fillestar i fillimit të një mitingu më të fuqishëm lehtësues.

LTC / USDT

Litecoin (LTC) po tregton brenda një modeli trekëndësh që zbret poshtë dhe sigurisht që do të përfundojë me një dështim, si dhe do të mbyllet i shënuar më poshtë $ 118. Bishti i gjatë në mbajtësen e sotme të qirinjve rekomandon që dema të përpiqen të ruajnë ndihmën.

Sidoqoftë, të dy standardet e zhvendosjes po prishen ngadalë, si dhe RSI renditet më poshtë 40, duke rekomanduar që arinjtë të mbesin nën kontroll. Çdo tubim lehtësimi ka shumë të ngjarë të merret me rezistencë të ngurtë në vijën e rënies. Nëse kostoja refuzon nga kjo shkallë, si dhe pushimet e renditura më poshtë $ 118, grupi LTC / USDT mund të kthehet në rënie.

Ndihma e mëposhtme për pengesën është shkalla emocionale në 100 dollarë, por nëse prishet, ulja mund të përfshijë 70 dollarë. Përkundrazi, nëse dema e drejtojnë koston mbi vijën e rënies, sigurisht që do të revokojë modelin. Seti mund të rritet pas kësaj në SMA 50-ditore (154 dollarë) si dhe më vonë në 180 dollarë.

Pamjet si dhe pikëpamjet e ndara këtu janë ekskluzivisht ato të shkrimtarit, si dhe jo gjithmonë tregojnë pamjet e CryptoPumpLajme Çdo investim financiar si dhe zhvendosje tregtare përfshin kërcënim. Ju duhet të bëni studimin tuaj kur zgjidhni.

Informacioni i tregut ofrohet nga shkëmbimi HitBTC.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju