Vlerësimi i çmimit 7/19: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LTC

përmbajtje
  1. hulumtimet grafitë e top-10 cryptocurrency për të identifikuar shkallët e rëndësishme në disavantazh që mund të sjellë në konsumatorët.
  2. ata arrijnë një kërcim të fortë nga ajo, si dhe shtypin normën përsëri mbi 31,000 dollarë, sigurisht që do të rekomandojë ndërtimin në shkallë të reduktuara. Një shpërthim si dhe mbyllja e standardit 20-ditor të zhvendosjes së shpejtë (32,966 dollarë) sigurisht që do të jetë treguesi fillestar i qëndrueshmërisë.
  3. , nëse norma tërhiqet nga 1,728.74 dollarë, demat me siguri do të përpiqen të shtypin normën mbi EMA 20-ditore. Një shpërthim si dhe mbyllja e standardit bazë 50-ditor të zhvendosjes (2,245 dollarë) do të nënkuptojë sigurisht një rregullim të mundshëm në model.
  4. ata kujdesen ta bëjnë këtë, sigurisht që do të jetë treguesi fillestar i një rregullimi të zbatueshëm në model.
  5. mund të zhbllokohet për një rënie shtesë në 0.80 $ dhe më pas 0.68 $.
  6. kjo gradë përveç kësaj ndalon së punuari për të mbajtur, ulja mund të përfshijë ndihmën e mëposhtme në $ 0.40.
  7. në këtë supozim, nëse norma tërhiqet nga 0.15 dollarë, të dy mund të rriten edhe një herë në 0.21 dollarë, si dhe të vazhdojnë të jenë të kufizuar për disa ditë. Një shpërthim si dhe mbyllje gjatë EMA 20-ditore (0.21 $) sigurisht që do të jetë treguesi fillestar që klientët po përpiqen të marrin.
  8. , nëse arinjtë zhysin normën e shënuar më poshtë $ 10, marketingu mund të vazhdojë ashtu si të dy mund të rrëshqasin në ndihmën e mëposhtme me 7.80 $.
  9. alarme, një rënie e kripto po vjen mes deklarimit të IPO
  10. që ndodh, grupi LTC / USDT mund të ulet në 330 dollarë.

Analistët si dhe investitorët planifikojnë më të tmerrshmin pasi shkalla e Bitcoin e dëmtuar renditet më poshtë $ 31,000 si dhe shkaktoi një shitje në altcoins të konsiderueshme.

Analiza e çmimit 7/19: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LTC

Bitcoin (BTC) i dëmtuar renditet më poshtë në ndihmën e shpejtë me 31,000 dollarë sot, gjë që ka çuar në të vërtetë në marketing përmes një numri të konsiderueshëm altcoins. Rastësisht, shtypi i ri në disavantazh në Bitcoin ka ardhur në të vërtetë një ditë pasi është folur shumë për zhbllokimin e aksioneve me vlerë në lidhje me 16,000 Bitcoin nga Grayscale Bitcoin Trust.

Shitja në kriptovaluta mund të rezultojë gjithashtu nga pikëpamja më gjithëpërfshirëse e rrezikut për shqetësimet e rritjes së situatave Covid -19. Mesatarja Industriale Dow Jones ra të hënën mbi 800 faktorë, në rrugën e duhur për uljen më të keqe të vitit.

Performanca e përditshme e tregut të cryptocurrency. Burimi: Coin360

Efikasiteti ditor i tregut të kriptovalutave. Burimi: Monedha 360

Në një mjedis të dobët, deklaratat e favorshme zakonisht neglizhohen. Ndërsa fliste me CNBC në 19 korrik, CEO i Grayscale Michael Sonnenshein parashikoi një foto të favorshme në lidhje me mundësinë e një fondi të tregtuar me bursë Bitcoin (ETF) që merr autorizim rregullues.

Sonnenshein pohoi se ishte thjesht një çështje e "kur" si dhe "jo nëse" që një person i aplikacioneve ETF sigurisht do të ndriçohet nga jeta.

Le të pretendojmë gjithashtu se GBTC me siguri do të ndryshohet në ETF kur problemet janë.

hulumtimet grafitë e top-10 cryptocurrency për të identifikuar shkallët e rëndësishme në disavantazh që mund të sjellë në konsumatorët.

BTC / USDTTa demat e mbrojtën ndihmën prej 31,000 dollarë për 4 ditët e mëparshme, megjithatë mund të mos arrijnë një kthim të fortë.

Grafik ditor BTC / USDT. Burimi: TradingView

tregon se nevoja mbaron në shkallë më të mëdha. Grafiku i burimit BTC / USDT dita-ditës.

Ariu në të vërtetë ka restauruar marketingun e tyre si dhe ka tërhequr normën e shënuar më poshtë $ 31,000 sot.

Të dyja janë një ndihmë e vogël në $ 30,000 megjithatë nëse kjo ndihmë thyhet, grupi BTC / USDT mund të zbresë në ndihmën e rëndësishme në $ 28,000.

Standardet e zhvendosjes në të vërtetë kanë rënë, si dhe indeksi i qëndrueshmërisë së anëtarit të familjes (RSI) ka rrëshqitur në listë më poshtë 38, duke sugjeruar që rrjedha e rezistencës më të vogël është në disavantazh. Nëse demat mund të mbajnë ndihmën prej $ 30,000 lehtësisht.

ata arrijnë një kërcim të fortë nga ajo, si dhe shtypin normën përsëri mbi 31,000 dollarë, sigurisht që do të rekomandojë ndërtimin në shkallë të reduktuara. Një shpërthim si dhe mbyllja e standardit 20-ditor të zhvendosjes së shpejtë (32,966 dollarë) sigurisht që do të jetë treguesi fillestar i qëndrueshmërisë.

Përpjekja për shërim eter ETH / USDTJuly (ETH) goditi një sipërfaqe muri në EMA 20-ditore (2,034 dollarë) siç shihet nga fitili i gjatë në këtë mbajtëse qirinjsh 18.

Grafik ditor ETH / USDT. Burimi: TradingView

rekomandon që pikëpamja e pafavorshme të mbizotërojë, si dhe lindjet po tregtojnë në tubime në EMA 20-ditore. Burimi grafik dita-ditës ETH / USDT.

Shitësit: TradingViewIf sigurisht që aktualisht do të përpiqen të fundosin normën e shënuar më poshtë në 1,723.74 dollarë.

Për ata që kujdesen ta bëjnë këtë, marketingu mund të rrëmbejë energji, si dhe grupi ETH / USDT mund të kthehet në rënie.

Përndryshe, ndihma pasuese në disavantazh është $ 1,536.92, si dhe nëse kjo gradë përveç kësaj pushon së punuari për t'u mbajtur, të dy mund të rrëshqasin në 1,293.18 $.

Lexo artikullin:  Teknikat e Bitcoin: "Kryqi i artë" në hyrje paraqet fundin e mundshëm për çmimin BTC

, nëse norma tërhiqet nga 1,728.74 dollarë, demat me siguri do të përpiqen të shtypin normën mbi EMA 20-ditore. Një shpërthim si dhe mbyllja e standardit bazë 50-ditor të zhvendosjes (2,245 dollarë) do të nënkuptojë sigurisht një rregullim të mundshëm në model.

Pasi monedha BNB / USDTBinance ka mbetur pranë EMA 20-ditore (307 $) për dy ditët e mëparshme, (BNB) po vëren stresin e rivendosur të marketingut sot.

Grafik ditor BNB / USDT. Burimi: TradingView

altcoin aktualisht mund të ulet në zonën e ndihmës prej 276.40 $ në 264.26 $. Grafiku i burimit BNB / USDT ditë për ditë.

: TradingViewIf RSI ka marrë në të vërtetë në zonën e pafavorshme, duke sugjeruar që energjia në të vërtetë është transformuar bearish.

Ndryshe nga lindjet fundosin normën e shënuar poshtë zonës së ndihmës, grupi BNB / USDT mund të zbresë në ndihmën e rëndësishme në 211.70 dollarë. Nëse në këtë supozim, nëse norma tërhiqet nga zona e ndihmës prej 276.40 dollarë në 264.26 dollarë, demat me siguri do të përpiqen edhe një herë për të shtypur normën mbi SMA 50-ditore (327 dollarë).

ata kujdesen ta bëjnë këtë, sigurisht që do të jetë treguesi fillestar i një rregullimi të zbatueshëm në model.

Cardano ADA / USDTJuly (ADA) mbyllet e shënuar më poshtë ndihmën $ 1.19 në 16 korrik demat u përpoqën të kapnin arinjtë si dhe të shtypnin normën mbrapa mbi $ 1.19 në këtë 18 megjithatë ndaloi së punuari për të marrë gradat më të mëdha.

Grafik ditor ADA / USDT. Burimi: TradingView

rekomandon që arinjtë të mbeten për të kushtuar tubime. Grafiku i burimit ADA / USDT ditë për ditë.

Ariu: TradingViewIf në të vërtetë ka rivendosur marketingun e tyre sot. Këta shitës fundosin normën e shënuar më poshtë $ 1.10, grupi ADA / USDT mund të ritestojë ndihmën e rëndësishme me $ 1.

shkalla në të vërtetë ka varur në një numër festimesh në dy muajt e mëparshëm, për këtë arsye demat me siguri edhe një herë do të përpiqen ta ruajnë atë me guxim. Në një kërcim të fortë sigurisht që do të tregojë ndërtim i ndihmës prej $ 1. Se nga ana tjetër, nëse arinjtë tërheqin normën e shënuar më poshtë $ 1, mund të ndodhë likuidim i gjatë.

mund të zhbllokohet për një rënie shtesë në 0.80 $ dhe më pas 0.68 $.

XRP / USDTJuly XRP dëmtuar renditur më poshtë ndihmën $ 0.59 në 16 korrik demat u përpoqën për të shtypur normën përsëri mbi këtë shkallë në këtë 18 megjithatë ata mund të mos mbajnë gradë më të mëdha.

Grafik ditor XRP / USDT. Burimi: TradingView

tregon se arinjtë mbeten për të kushtuar tubime. Grafiku i burimit XRP / USDT dita-ditës.

Grupi: TradingViewTë dhënat XRP / USDT në të vërtetë janë kthyer në rënie sot, si dhe dalja e mëposhtme mund të jetë ndihma emocionale me 0.50 dollarë.

Nëse dema ka më shumë gjasa ta mbrojë këtë shkallë me guxim.

Në të kundërt, klientët mund të shtypin normën përsëri për EMA 20-ditore (0.63 $), sigurisht që do të nënkuptojë fillimin e një tubimi lehtësues që mund të shkojë në SMA 50-ditore (0.74 $). Nëse, nëse shitësit fundosin normën e listuar nën 0.50 $, energjia bearish mund të kapë, si dhe të dy mund të rrëshqasin në 0.45 $.

kjo gradë përveç kësaj ndalon së punuari për të mbajtur, ulja mund të përfshijë ndihmën e mëposhtme në $ 0.40.

Dogecoin DOGE / USDTJuly (DOGE) kërceu nga ndihma $ 0.15 në 17 megjithatë demat mund të paqartë rezistencën $ 0.21.

Tabela ditore DOGE / USDT. Burimi: TradingView

fitil i gjatë në mbajtësin e qirinjve të ditës rekomandon që arinjtë të mbrojnë gradën $ 0.21 me guxim. Grafiku i burimit DOGE / USDT dita-ditës.

Nëse dështimi për të rritur mbi $ 0.21 ka tërhequr në të vërtetë në marketing nga arinjtë që me siguri aktualisht do të përpiqen të tërheqin normën e shënuar më poshtë ndihmën e rëndësishme në 0.15 $.

Përkundrazi ata kujdesen për ta bërë këtë, marketingu mund të rritet, si dhe seti DOGE / USDT mund të rrëshqasë në 0.10 $ dhe më pas në 0.07 $.

në këtë supozim, nëse norma tërhiqet nga 0.15 dollarë, të dy mund të rriten edhe një herë në 0.21 dollarë, si dhe të vazhdojnë të jenë të kufizuar për disa ditë. Një shpërthim si dhe mbyllje gjatë EMA 20-ditore (0.21 $) sigurisht që do të jetë treguesi fillestar që klientët po përpiqen të marrin.

Polkadot DOT / USDTJuly (DOT) pëllumbi renditi më poshtë ndihmën e rëndësishme me 13 dollarë më 16 korrik. Demat e korrikut u përpoqën të shtypnin normën përsëri mbi shkallën në këtë 17 dhe 18 megjithatë ndaluan së punuari.

Grafik ditor DOT / USDT. Burimi: TradingView

zbulon se ndihma e mëparshme në të vërtetë është kthyer në rezistencë. Grafiku i burimit DOT / USDT dita-ditës.

Ky tregtar është kthyer në të vërtetë sot, si dhe grupi DOT / USDT mund të zbresë në ndihmë emocionale me 10 dollarë.

shkalla mund të sjellë blerje nga demat, si dhe ata me siguri edhe një herë do të përpiqen të shtypin normën përsëri mbi $ 13. Përndryshe një shpërthim si dhe mbyllje gjatë EMA 20-ditore (14.48 $) me siguri do të jetë shenja fillestare që stresi i marketingut mund të minimizohet.

Lexo artikullin:  Rothschild Investment Corp ka rritur ekspozimin e saj në Bitcoin me 300% që nga Prilli

, nëse arinjtë zhysin normën e shënuar më poshtë $ 10, marketingu mund të vazhdojë ashtu si të dy mund të rrëshqasin në ndihmën e mëposhtme me 7.80 $.

Demat e UNI / USDTUniswap u përpoqën të shtypnin korrikun (UNI) mbi 16.93 dollarë më shumë

Grafiku ditor i UNI / USDT. Burimi: TradingView

18 sidoqoftë fitili i gjatë në mbajtësin e qirinjve të ditës rekomandon që lindjet të mbrojnë shkallën e guximshme. Burimi i grafikut të përditshëm UNI / USDT.

Rinovuar: TradingViewNëse marketingu sot ka filluar në të vërtetë udhëtimin zbritës të UNI / USDT të vendosur drejt ndihmës së mëposhtme me 15 dollarë.

Kjo ndihmë përveç kësaj ndalon së punuari për të mbajtur, ulja mund të përfshijë shkallën e rëndësishme në 13 dollarë. Demat në të vërtetë e kanë mbrojtur këtë shkallë dy herë në të kaluarën, për këtë arsye norma mund të tërhiqet nga 13 dollarë. Një kërcim i fortë do të rekomandojë sigurisht armiqësi në gradë.

Për demat sigurisht që pas kësaj do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për të shtypur normën mbi standardet e zhvendosjes. Përkundrazi, nëse norma prishet e shënuar më poshtë $ 13, faza e rënies mund të fillojë.

Seti i lidhur mund të zbresë në 10 dollarë, si dhe më vonë në 7 dollarë.

alarme, një rënie e kripto po vjen mes deklarimit të IPO

Demat e parave BCH / USDTBitcoin u përpoqën të kuptonin uljen në korrik (BCH) në 17 dhe 18 megjithatë dështimi për të arritur një kërcim të fortë tregon një mungesë të blerjes armiqësore.

Grafik ditor BCH / USDT. Burimi: TradingView

lindjet rivendosën marketingun e tyre sot si dhe në të vërtetë kanë tërhequr normën e renditur më poshtë në ndihmën e shpejtë me 428 $. Grafiku i burimit BCH / USDT dita-ditës.

Nëse: TradingViewLindjet marrin normën e shënuar më poshtë $ 428, të dyja mund të vazhdojnë rrëshqitjen e saj, si dhe arritën ndihmën e rëndësishme në $ 370.

Përndryshe klientët mund të përpiqen të ruajnë këtë ndihmë, si dhe një kthim i fortë do të tregojë sigurisht rritje në shkallë të reduktuara. Një pushim mbi EMA 20-ditore (475 dollarë) sigurisht që do të jetë treguesi fillestar i qëndrueshmërisë. Kjo, një kërcim i dobët prej $ 370 sigurisht do të rekomandojë që klientët ende nuk janë të bindur se të dyja në të vërtetë janë të këqija. Nëse mund të rrisë mundësinë e një pushimi të shënuar më poshtë $ 370.

që ndodh, grupi LTC / USDT mund të ulet në 330 dollarë.

Dështimi i Litecoin LTC / USDT (LTC) për të tërhequr ndihmën prej 118 $ në dy ditët e mëparshme tregon mungesën e nevojës nga demat.

Grafik ditor LTC / USDT. Burimi: TradingView

arinjtë në fakt kanë përdorur rrethanën, si dhe kanë tërhequr normën e shënuar më poshtë $ 118 sot. Grafiku i burimit LTC / USDT dita-ditës.

Një mosfunksionim si dhe mbyllja e shënuar më poshtë $ 118 me siguri do të përfundojë modelin trekëndor që vjen poshtë.

Demat e kundërt mund të përpiqen të vonojnë uljen në shkallën emocionale në 100 dollarë, megjithatë nëse bien më shpejt, ulja mund të përfshijë ndihmën e mëposhtme në 70 dollarë. Për këtë supozim, nëse norma rikuperohet, si dhe ngjitet prapa mbi 118 dollarë, sigurisht që do të rekomandoni blerjen e gradave të reduktuara. Nëse demat me siguri do të përpiqen të shtypin normën mbi EMA 20-ditore (130 $).

Ata bëjnë mirë, sigurisht që do të nënkuptojë fillimin e një tubimi lehtësues në SMA 50-ditore (148 dollarë). Çdo pamje, si dhe pikëpamjet e ndara më poshtë janë vetëm ato të shkrimtarit, si dhe jo gjithmonë tregojnë pamjet e kriptosPumpLajme. Investimi juaj financiar si dhe zhvendosja tregtare sjell kërcënim.

Tregu duhet të kryejë vetë studimin tuaj kërkimor kur zgjedhni.

informacioni sigurohet nga shkëmbimi HitBTC. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju