Analiza e çmimeve 9/13: BTC, ETH, ADA, BNB, XRP, SOL, DOT, DOGE, LUNA, UNI

Zhytja e shpejtë e Bitcoin nën 44,000 dollarë altcoin e dërguar kushton menjëherë në një rënie të lirë dhe ka trembur tregtarët se korrigjimi mund të thellohet.

Analiza e çmimeve 9/13: BTC, ETH, ADA, BNB, XRP, SOL, DOT, DOGE, LUNA, UNI

Dështimi i Bitcoin (BTC) për të bërë një restaurim të fuqishëm para pak ditësh ka rezultuar në rezervimin e fitimit në shumicën e altcoins kryesore, duke kërcënuar të tërheqë kapitalizimin e plotë të tregut të kriptove përsëri nën 2 trilionë dollarë.

Tregjet e drejtësisë të Shteteve të Bashkuara dëshmuan regjistrimin e fitimit dhe S&P 500 ra me 1.69% javën e fundit, duke sugjeruar ngjarjen e një ndjenje rreziku. Charles Edwards, CEO i mbikëqyrësit të financimit Capriole, identifikoi se "pothuajse çdo korrigjim i Bitcoin në 2021" ka korresponduar me një rënie 2% ose shtesë brenda S&P 500.

Pavarësisht nga pika e dobët afatshkurtër në Bitcoin, MicroStrategy ka vazhduar të ndërtojë zotërimet e saj. CEO i firmës Michael Saylor zbuloi kohët e fundit një urdhër blerjeje prej 5,050 Bitcoin të blerë me një vlerë mesatare prej 48,099 dollarë për monedhë. Kjo ka ngritur stokun e korporatës në 114,042 Bitcoin, të blera me një vlerë mesatare prej rreth 27,713 dollarë për monedhë.

A është Bitcoin në kontrollin e një agjencie dhe a do të përfundojë kjo në një shitje në altcoin-et kryesore? Le të shqyrtojmë tabelat e 10 kriptovalutave më të larta për të kërkuar.

BTC / USDT

Bitcoin sapo u rrëzua përsëri nga transferta eksponenciale 20-ditore e zakonshme (EMA) (47,061 dollarë) në ditët e sotme, duke treguar se ndjenja afatshkurtër është bërë e pafavorshme dhe tregtarët po promovojnë në mitingje.

Rritja e EMA 20-ditore dhe indeksi i fuqisë relative (RSI) nën 43 rekomandojnë që gjurmët e rezistencës më të vogël të tërhiqen.

Detyra tani është mbi demat për të mbrojtur fazën thelbësore në 42,451.67 dollarë, si rezultat i nëse kjo ndihmë plas, çifti BTC/USDT mund të bjerë në zonën e ndihmës prej 37,332.70 dollarë në 36,670 dollarë.

Një transferim i tillë mund të zbehë mundësitë e një restaurimi të fuqishëm, duke mbrojtur çiftin e kapur në një larmi për disa ditë.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse vlera tërhiqet nga 42,451.67 dollarë, demat do të bëjnë një përpjekje tjetër dhe do të rifillojnë trendin në rritje. Një shpërthim dhe mbyllje mbi 47,400 dollarë mund të hapë dyert për një ritestim të zonës së rezistencës së sipërme prej 50,500 dollarë në 52,920 dollarë.

ETH / USDT

Eteri (ETH) është vendosur midis mesatareve transferuese për ditët e mëparshme. Kjo do të thotë që demat po blejnë për ulje në transferimin e lehtë 50-ditor të zakonshëm (SMA) (3,129 dollarë) dhe arinjtë po promovojnë në mitingje në EMA 20-ditore (3,413 dollarë).

EMA 20-ditore është duke u ulur vazhdimisht dhe RSI ka rënë nën 46, duke treguar se arinjtë kanë dorën më të lartë. Nëse arinjtë tërheqin vlerën nën SMA 50-ditore, çifti ETH/USDT mund të dëshmojë promovim shtesë, duke çuar në një rënie në $ 3,000.

Kjo është një ndihmë jetike që demat të mbrohen si rezultat i një pushimi nën të mund të përfundojë në promovimin e panikut.

Përkundrazi, nëse vlera tërhiqet nga SMA 50-ditore, demat do të përpiqen edhe një herë të shtyjnë vlerën mbi EMA 20-ditore. Një shpërthim dhe mbyllje mbi 3,567.06 dollarë mund të anojë përfitimin në favor të demave. Konsumatorët më pas do të përpiqen të rrisin vlerën në $ 4,000.

ADA / USDT

Cardano (ADA) u tërhoq nga SMA 50-ditore (2.16 dollarë) më 7 shtator dhe u rrit mbi EMA 20-ditore (2.57 dollarë) më 11 shtator. Megjithatë, nivele më të mëdha tërhoqën rezervimin e fitimit siç shihet nga fitili i gjatë në 11 dhe 12 shtator shandanët.

Arinjtë e kanë tërhequr vlerën përsëri nën fazën e shpërthimit në 2.47 dollarë në ditët e sotme. Rritja e EMA 20-ditore dhe RSI brenda territorit të pafavorshëm tregojnë se arinjtë kanë një përfitim të vogël.

Nëse shitësit tërheqin vlerën nën SMA 50-ditore, korrigjimi mund të thellohet në ndihmën e mëposhtme në 1.94 dollarë. Përndryshe, nëse vlera rritet nga faza aktuale ose tërhiqet nga SMA 50-ditore, demat do të bëjnë një përpjekje tjetër dhe do ta shtyjnë vlerën drejt zonës së rezistencës së sipërme në 2.97 dollarë në 3.10 dollarë.

Lexo artikullin:  Konzollat ​​e sekuestruara PS4 në Ukrainë përdoren për llogari të FIFA-s, jo për miniera kripto

BNB / USDT

Binance Coin (BNB) u mbyll nën SMA 50-ditore (410 dollarë) më 10 shtator, megjithatë arinjtë nuk mund të mbanin kufijtë e uljes. Demat blenë dip dhe e çuan vlerën përsëri mbi SMA 50-ditore më 12 shtator.

Sidoqoftë, dështimi i demave për të pastruar pengesën mbi 433 dollarë mund të ketë tërhequr një sferike bashkëkohore të promovimit në ditët e sotme. Nëse vlera mbetet nën 393.20 dollarë, çifti BNB/USDT mund të bjerë në 369 dollarë, pas së cilës në 340 dollarë.

EMA 20-ditore në rënie (438 dollarë) dhe RSI nën 40 vjeç rekomandojnë që gjurma e rezistencës më të vogël është të tërhiqet. Demat duhet të shtyjnë dhe mbajnë vlerën mbi 433 dollarë për të rekomanduar që korrigjimi ndoshta mund të ketë përfunduar.

XRP / USDT

Ripple (XRP) është aktualisht e kapur mes mesatareve transferuese. Dështimi i demave për të rritur vlerën mbi EMA 20-ditore (1.13 dollarë) ka tërhequr rezervimin e fitimit nga tregtarët afatshkurtër.

EMA 20-ditore është refuzuar dhe RSI ka rënë nën 45, duke sugjeruar që arinjtë të kenë dorën më të lartë. Nëse shitësit tërheqin vlerën nën SMA 50-ditore ($ 1.03), çifti XRP/USDT mund të shqetësojë nivelin më të ulët të 7 shtatorit brenda ditës në 0.95 $.

Një ndërprerje dhe mbyllje nën këtë ndihmë do të rekomandojë që tendenca e rritjes mund të ketë mbaruar. Kjo mund të hapë dyert për një rrëshqitje shtesë në 0.75 dollarë. Kjo pamje e pafavorshme do të anulojë nëse vlera tërhiqet nga faza aktuale dhe ngrihet mbi EMA 20-ditore. Demat pastaj do të përpiqen të shtyjnë vlerën në zonën e rezistencës së sipërme në 1.35 dollarë në 1.41 dollarë.

SOL / USDT

Solana (SOL) aktualisht po korrigjon në një trend të fuqishëm në rritje. Thyerja nën vijën e trendit do të thotë që vrulli bullish është dobësuar. Vlera tani mund të ulet në EMA 20-ditore (141 dollarë).

Nëse vlera rritet nga faza aktuale, do të rekomandojë që ndjenja të mbetet konstruktive dhe tregtarët të grumbullohen në rënie. Demat pastaj do të përpiqen të rifillojnë trendin në rritje, megjithatë ka më shumë gjasa të përballen me rezistencë të fortë në vijën e trendit.

Nëse vlera zbret nga linja e trendit, çifti SOL/USDT mund të bjerë në EMA 20-ditore. Një ndërprerje në këtë fazë mund të ulë vlerën në fazën e riparimit të Fibonacci prej 61.8% në 123.43 dollarë.

Anasjelltas, një shpërthim dhe mbyllje mbi vijën e trendit do të rrisë shansin për një ritestim të tepërt të të gjitha kohërave në 216 dollarë.

PIKA / USDT

Polkadot (DOT) u rrit mbi rezistencën e përgjithshme në 35.68 dollarë më 12 shtator, duke sugjeruar që demat po përpiqen të rinovojnë trendin e rritjes. Mesataret e larta të transferimit favorizojnë dema, megjithatë divergjenca e pafavorshme në RSI nënkupton që vrulli bullish gjithashtu mund të ngadalësohet.

Arinjtë aktualisht po përpiqen të paraqesin një problem të ashpër pranë vijës së rezistencës, por kur demat nuk largohen shumë, potenciali për një thyerje mbi rezistencën e sipërme do të rritet. Kjo mund të pastrojë gjurmët për një tubim në 41.40 dollarë, pas së cilës 46.83 dollarë.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse vlera zvogëlohet dhe prishet nën EMA 20-ditore (30.34 dollarë), çifti DOT/USDT mund të ritestojë fazën e shpërthimit në $ 28.60.

Një rikthim i fuqishëm në këtë fazë do të rekomandojë që demat të vazhdojnë të rriten në rënie, megjithatë një pushim nën të mund të fundosë palën në SMA 50-ditore (24.68 dollarë). Nëse vlera mbetet nën 28.60 dollarë, do të rekomandojë që arinjtë të jenë përsëri brenda rekreacionit.

Lexo artikullin:  Rothschild Investment Corp në fakt ka rritur ekspozimin e saj të drejtpërdrejtë në Bitcoin me 300% duke marrë parasysh atë Prill

Related: Informacion i rremë: Vlera e Litecoin rritet 35% pas mashtrimit të adoptimit të Walmart

Doxh / USDT

Dogecoin (DOGE) ka qenë duke blerë dhe shitur nën mesataret transferuese ditët e mëparshme, që do të thotë se demat nuk janë urgjentë për të blerë në vargjet aktuale. Arinjtë tani do të përpiqen të ulin vlerën nën ndihmën e fortë në 0.21 dollarë.

EMA 20-ditore është refuzuar dhe RSI ka rënë në territorin e pafavorshëm, duke sugjeruar që arinjtë të kenë dorën më të lartë. Një prishje dhe mbyllje nën 0.21 dollarë mund të tërheqë vlerën në ndihmën thelbësore në 0.15 dollarë.

Përndryshe, nëse vlera tërhiqet 0.21 dollarë, demat do të përpiqen edhe një herë të shtyjnë palën DOGE/USDT mbi mesataret transferuese. Nëse ata përpiqen ta provojnë këtë, çifti mund të mblidhet në vijën e trendit rënës. Një thyerje dhe mbyllje mbi këtë rezistencë do të ishte sinjali i parë që korrigjimi gjithashtu mund të ketë mbaruar.

LUNA / USDT

Shenja LUNA e protokollit Terra u rrëzua nga 45.01 dollarë më 11 shtator, duke treguar rezervimin e fitimit nga tregtarët. Ndihma e nevojshme për të parë tërheqjen është faza e daljes në $ 36.89 pas së cilës EMA 20-ditore ($ 32.77).

Një rikthim i fuqishëm në të dyja fazat do të rekomandojë që ndjenja të mbetet konstruktive dhe tregtarët të bëjnë pazar. Demat pastaj do të përpiqen të rifillojnë trendin në rritje dhe ta shtyjnë vlerën në fazën psikologjike në 50 dollarë.

Mesataret e larta transferuese tregojnë përfitim për dema, megjithatë divergjenca e pafavorshme në paralajmërimin e alarmit RSI. Nëse arinjtë tërheqin vlerën nën EMA 20-ditore, çifti LUNA/USDT mund të rrëshqasë në SMA 50-ditore (24.14 dollarë).

UNI / USDT

Uniswap (UNI) ka qenë duke blerë dhe shitur në fazën e prishjes në $ 25 për ditët e mëparshme, që do të thotë se tregtarët zakonisht nuk po grumbullohen në mënyrë agresive në vargjet e tanishme.

Mesataret transferuese kanë arritur një kryqëzim bearish dhe RSI është brenda territorit të pafavorshëm, duke treguar përfitim për arinjtë. Nëse shitësit e ulin vlerën nën ndihmën e shpejtë në 21 dollarë, vrulli i pafavorshëm mund të zgjidhet.

Çifti UNI/USDT mund të bjerë më pas në 18.69 dollarë. Kjo fazë mund të veprojë si një asistencë, por kur demat nuk arrijnë të shtyjnë vlerën mbi 25 dollarë, rënia mund të zgjatet në 13 dollarë. Kjo pamje e pafavorshme do të zhvlerësohet nëse vlera rritet nga faza aktuale dhe ngrihet mbi mesataret transferuese.

Pikëpamjet dhe opinionet e shprehura të listuara këtu janë vetëm këto të shkrimtarit dhe nuk pasqyrojnë në thelb pikëpamjet e CryptoPumpLajme. Çdo financim dhe blerje dhe shitje transferimi përfshin kërcënim. Ju duhet të bëni analizën tuaj individuale kur bëni një zgjedhje.

Informacioni i tregut sigurohet nga tregtia e HitBTC.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju