Rep Tom Emmer paraqet shpenzimet për të dhënë siguri për pronat elektronike

Akti i Qartësisë së Sigurisë kërkon të minimizojë problemet rregullatore për teknologjinë moderne të bazuar në blockchain.

Rep Tom Emmer prezanton faturën për të siguruar siguri për pasuritë dixhitale

Përfaqësuesit legjislativë të SH.B.A.-së paraqitën një shpenzim dypalësh më 15 korrik me synimin për të ofruar një interpretim të qartë të pronave, të tilla si simbolet elektronikë si dhe teknologji të ndryshme të tjera moderne që dalin, nën rregulloren aktuale të sigurisë dhe letrave me vlerë.

I njohur si Akti i Qartësisë së Sigurisë, shpenzimi u prezantua nga Rep Tom Emmer (R-MN), Rep Darren Soto (D-FL), si dhe Rep Ro Khanna (D-CA). Kjo rregullore kërkon të transformojë interpretimin e një termi që është përdorur në të vërtetë për më shumë se 75 vjet. Kushti i çdo lloj posedimi të ofruar si një "kontratë investimi" sigurisht që do të përfundojë të jetë një "aktiv i kontratës së investimit".

Sipas nisjes, ky shpenzim sigurisht do të jepte një shërbim për ata që në të vërtetë kanë respektuar kërkesat e regjistrimit të sigurisë dhe letrave me vlerë ose kanë marrë një përjashtim. Pas konferencës për këto kërkesa, pronarët e bizneseve me siguri do të kishin aftësinë për të shpërndarë pronat e tyre pa u shqetësuar për ndonjë lloj problemi rregullues të shtuar.

Emmer sqaroi:

"Ka pasur një qasje të paarsyeshme nga rregullatorët se si duhet të zbatohen ligjet federale të letrave me vlerë për transaksionet që përfshijnë shitjen e argumenteve të bazuara në blockchain dhe kjo mungesë e qartësisë po dëmton inovacionin amerikan. Midis rregullimit nga zbatimi dhe vendimeve të ndryshme ligjore në lidhje me klasifikimin e këtyre pasurive, pasiguria rregullatore ka penguar rritjen e teknologjisë blockchain, duke lënë shumë që të marrin teknologjinë jashtë shtetit ",

Akti i Qartësisë së Letrave me Vlerë sugjerohet të jetë një shpenzim neutral ndaj teknologjisë, sipas agjentit. Ai do të përdorte ashtu si për të gjitha pronat, thelbësore ose elektronike, si dhe përmend një zotërim të një marrëveshjeje investimi financiar, si një shenjë elektronike, është e ndryshme, si dhe dalluese nga sigurimi që mund t'i përkiste.

Kongresmeni Soto sqaroi:

"Ndërsa Kongresi punon për të mbrojtur ata që investojnë në këtë teknologji, Akti i Qartësisë së Letrave me Vlerë do të shtojë përkufizimin kritik dhe juridiksionin për të krijuar siguri për një treg të fortë të pasurive dixhitale në Shtetet e Bashkuara. Ky është një hap i parë i rëndësishëm në promovimin e inovacionit dhe maksimizimin e potencialit të monedhave virtuale për ekonominë amerikane, të gjitha duke mbrojtur klientët dhe mirëqenien financiare të investitorëve, "

Emmer ka deklaruar shqetësimin e tij në lidhje me rregulloren që ndërhyn te amerikanët që përfitojnë nga kriptomonedha më parë. Në një seancë dëgjimore të mbajtur në qershor nga komiteti i Dhomës së Sh.B.A mbi shërbimet financiare, Emmer tha:

“Gjatë viteve të fundit unë kam qenë me fat të takohem me shumë inovatorë të mëdhenj të kriptove dhe blockchain. Një përmbledhje e zakonshme gjatë diskutimit tonë është se ata me aq dëshirë duan të zhvillojnë idetë e tyre të kriptos dhe blockchain pikërisht këtu në Shtetet e Bashkuara. Por ata nuk e bëjnë për shkak të pasigurisë së vazhdueshme me rregullimin e kriptos. ”

Related: Shitja e Bitcoin vazhdon ndërsa BTC afrohet 31K $ përpara fjalës së Powell

Lexo artikullin:  Rregullatori Brazilian i letrave me vlerë miraton Ether ETF

Futja e këtij shpenzimi vjen një ditë pasi Kryetari i Rezervës Federale Jerome Powell foli me Dhomën e Përfaqësuesve në lidhje me kërkesën për ligj më të rreptë për monedhat e sigurta.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju