Rep Tom Emmer paraqet shpenzime për të dhënë siguri për posedimet elektronike

Akti i Qartësisë së Sigurisë kërkon të minimizojë problemet rregullatore për teknologjinë moderne të bazuar në blockchain.

Rep Tom Emmer prezanton faturën për të siguruar siguri për pasuritë dixhitale

Agjentët legjislativë të SH.B.A.-së paraqitën një shpenzim dypalësh më 15 korrik me synimin për të dhënë një kuptim të qartë të zotërimeve, të tilla si simbolet elektronike dhe gjithashtu teknologji të ndryshme të tjera moderne që dalin, nën rregulloren ekzistuese të mbrojtjes.

I njohur si Akti i Qartësisë së Sigurisë, shpenzimi u prezantua nga Rep Tom Emmer (R-MN), Rep Darren Soto (D-FL), dhe gjithashtu Rep Ro Khanna (D-CA). Kjo rregullore kërkon të transformojë kuptimin e një termi që është përdorur në të vërtetë për më shumë se 75 vjet. Gjendja e çdo lloj pasurie të tregtuar si një "kontratë investimi" me siguri do të përfundonte të ishte një "aktiv i kontratës së investimit".

Sipas fillimit, ky shpenzim sigurisht do të jepte një shërbim për ata që në të vërtetë kanë respektuar nevojat ekzistuese të regjistrimit për mbrojtje ose janë aprovuar për një përjashtim. Pas konferencës për këto nevoja, pronarët e bizneseve me siguri do të kishin aftësinë për të shpërndarë pasuritë e tyre pa u shqetësuar për ndonjë lloj problemi shtesë rregullues.

Emmer specifikoi:

"Ka pasur një qasje të paarsyeshme nga rregullatorët se si duhet të zbatohen ligjet federale të letrave me vlerë për transaksionet që përfshijnë shitjen e argumenteve të bazuara në blockchain dhe kjo mungesë e qartësisë po dëmton inovacionin amerikan. Midis rregullimit nga zbatimi dhe vendimeve të ndryshme ligjore në lidhje me klasifikimin e këtyre pasurive, pasiguria rregullatore ka penguar rritjen e teknologjisë blockchain, duke lënë shumë që të marrin teknologjinë jashtë shtetit ",

Akti i Qartësisë së Letrave me Vlerë tregohet të jetë një shpenzim neutral ndaj teknologjisë, sipas agjentit. Ai do të përdorte ashtu si për të gjitha zotërimet, konkrete ose elektronike, dhe gjithashtu përmend një marrëveshje investimi financiar, prona, si një shenjë elektronike, është e ndryshme dhe gjithashtu dalluese nga sigurimi që mund t'i përkiste.

Kongresmeni Soto sqaroi:

"Ndërsa Kongresi punon për të mbrojtur ata që investojnë në këtë teknologji, Akti i Qartësisë së Letrave me Vlerë do të shtojë përkufizimin kritik dhe juridiksionin për të krijuar siguri për një treg të fortë të pasurive dixhitale në Shtetet e Bashkuara. Ky është një hap i parë i rëndësishëm në promovimin e inovacionit dhe maksimizimin e potencialit të monedhave virtuale për ekonominë amerikane, të gjitha duke mbrojtur klientët dhe mirëqenien financiare të investitorëve, "

Emmer ka deklaruar shqetësimin e tij në lidhje me rregulloren që ndërhyn te amerikanët që përfitojnë nga kriptomonedha më parë. Në një seancë dëgjimore të mbajtur në qershor nga komiteti i Dhomës së Sh.B.A mbi shërbimet financiare, Emmer tha:

“Gjatë viteve të fundit unë kam qenë me fat të takohem me shumë inovatorë të mëdhenj të kriptove dhe blockchain. Një përmbledhje e zakonshme gjatë diskutimit tonë është se ata me aq dëshirë duan të zhvillojnë idetë e tyre të kriptos dhe blockchain pikërisht këtu në Shtetet e Bashkuara. Por ata nuk e bëjnë për shkak të pasigurisë së vazhdueshme me rregullimin e kriptos. ”

Related: Shitja e Bitcoin vazhdon ndërsa BTC afrohet 31K $ përpara fjalës së Powell

Lexo artikullin:  Greva e DOGE: Bashkë-krijuesi godet kripton si teknologji 'hiper-kapitaliste konservatore'

Futja e këtij shpenzimi vjen përfundimisht pasi Kryetari i Rezervës Federale Jerome Powell foli me Dhomën e Përfaqësuesve në lidhje me kërkesën për një udhëzim më të rreptë për monedhat e sigurta.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju