Robinhood paralajmëron një rënie kriptoje që po vjen mes regjistrimit të IPO

Sipas aplikacionit për tregtim, ai pret që të ardhurat e tij Q3 2021 të jenë më të ulëta si rezultat i rritjes së tregtisë së kripto në tremujorin e parë, drejtuar pjesërisht nga Dogecoin.

Robinhood paralajmëron një rënie kriptoje që po vjen mes regjistrimit të IPO

Aplikacioni për tregtimin e aksioneve dhe kriptovalutave Robinhood po pret që të ardhurat e saj tremujore të ulen bazuar në vëllimin e lartë të tregtimit në fillim të këtij viti.

Në një ndryshim në Formularin e tij S-1 të paraqitur në Komisionin e Letrave me Vlerë të SHBA të hënën, Robinhood raportoi se aktiviteti i tij tregtar për janar dhe shkurt ishte "veçanërisht i lartë" por kishte rënë në fund të tremujorit të dytë të 2021. Sipas aplikacioni i tregtisë, ai pret që të ardhurat e tij Q3 2021 të jenë më të ulëta "si rezultat i niveleve të ulura të aktivitetit tregtar në krahasim me nivelet rekord të aktivitetit tregtar, veçanërisht në monedhat e kriptuara".

Robinhood raportoi se të ardhurat e saj totale kishin përjetuar një rritje vjetore prej më shumë se 123%, nga 244 milion dollarë në fund të tremujorit të dytë të vitit 2020 në mes të 546 dhe 574 milion dollarë të pritur në 30 qershor. Diferenca në të ardhura u nxit pjesërisht për shkak të "rritjes së aktivitetit tregtar në lidhje me opsionet dhe kriptovalutat".

Sipas aplikacionit të tregtimit, 17% e të ardhurave totale të saj për TM1 2021 ishte marrë nga të ardhurat e bazuara në transaksione të fituara nga transaksionet e kripto, krahasuar me 4% në tremujorin e mëparshëm. Robinhood raportoi se më shumë se 9.5 milion klientë tregtonin afërsisht 88 miliardë dollarë në kriptë në tremujorin e parë të vitit 2021, ndërsa kishte 12 miliardë dollarë në aktive kripto nën kujdestari deri më 31 mars.

Përveç kësaj, 34% e të ardhurave tremujore i atribuohej drejtpërdrejt transaksioneve Dogecoin (DOGE) - çmimi i monedhës u rrit ndjeshëm në fund të janarit përpara se të arrinte një lartësi të të gjitha kohërave, me më shumë se 0.68 $ në 6 maj. Robinhood ka pretenduar se biznesi i saj mund të ndikohet negativisht "nëse tregjet për Dogecoin përkeqësohen ose nëse çmimi i Dogecoin bie" pa kërkesë të ngjashme për shenja të tjera në aplikacion.

Lexo artikullin:  Dapp për shokët e bllokimit të Diem me furnizuesin e pajisjeve Polkadot

Arkivimi vjen ndërsa aplikacioni i tregtisë po përgatitet të dalë publik në Nasdaq duke përdorur zhurmën "HOOD". Më 1 korrik, Robinhood paraqiti një deklaratë të regjistrimit të Formularit S-1 me SEC, duke thënë se kishte për qëllim të shkonte përpara me një ofertë fillestare publike për aksionet e saj të zakonshme të Klasës A. Kompania fillimisht tha se kishte planifikuar të mblidhte 100 milion dollarë në debutim, por regjistrimi më i fundit sugjeron një ofertë prej më shumë se 2.5 miliardë dollarë për 60.5 milion të aksioneve deri në 42 $.

Related: Hetimi i SEC në lidhje me biznesin e kripto të Robinhood thuhet se vonon IPO

Robinhood gjithashtu thuhet se po vazhdon të përballet me vëzhgim nga rregullatorët në Shtetet e Bashkuara. Muajin e kaluar, Autoriteti Rregullator i Industrisë Financiare penalizoi aplikacionin e tregtimit afërsisht 70 milion dollarë bazuar në rezultatet e një hetimi që pretendonte se Robinhood kishte shkaktuar "dëm të gjerë dhe të konsiderueshëm" për mijëra përdorues dhe shfaqte "dështime sistemike të mbikëqyrjes" duke filluar që nga shtatori 2016. Aplikacioni i tregtisë tha se kishte arritur një marrëveshje në parim me organin rregullator për të paguar disa nga gjobat mbi bazën "pa pranim, pa mohim".

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju