Rothschild Investment Corp në fakt ka rritur ekspozimin e saj të drejtpërdrejtë në Bitcoin me 300% duke marrë parasysh atë Prill

Rothschild Investment Corp në të vërtetë ka fituar edhe më shumë Bitcoin dhe gjithashtu ekspozim të drejtpërdrejtë të Etherit me anë të Grayscale, pavarësisht nga vendi i fshehtë i tregut të kriptove të përsëritura.

Rothschild Investment Corp ka rritur ekspozimin e saj në Bitcoin me 300% që nga Prilli

Kompania e investimeve miliardë dollarë Rothschild Investment Corp katërfishoi ekspozimin e saj të drejtpërdrejtë ndaj Bitcoin (BTC) duke marrë parasysh që në Prill, zbulojnë dokumentet e reja.

Në një deklaratë me Komisionin e Letrave me Vlerë të Shteteve të Bashkuara dhe gjithashtu Komisionin e Shkëmbimit (SEC) të Shtunën, Rothschild vërtetoi se aktualisht ka 141,405 aksione të Grayscale Bitcoin Trust (GBTC).

Rothschild GBTC ndan afër 150,000

Një lojtar i heshtur, megjithatë i rëndësishëm në mesin e organizatave, Rothchild Investment Corp ka blerë në të njëjtën mënyrë Etherin e Grayscale (ETH) të krahasueshëm, Grayscale Ethereum Trust.

Ekspozimi i tij i drejtpërdrejtë në Bitcoin është rritur në mënyrë të konsiderueshme këtë vit, deklaron zbulimi - në Prill, aksionet e saj GBTC arritën në 38,346.

Në terma BTC, me secilën pjesë të GBTC të barasvlefshme me 0.000939767 BTC, Rothschild ka një ekspozim direkt Bitcoin të barabartë prej 132.8 BTC (3.94 milion dollarë).

Informacioni tregon që normat në rënie nuk i kanë ekzekutuar ekzekutimet, ndërsa Bitcoin në të vërtetë ka ruajtur një tërheqje për 3 muaj pasi arriti kulmet e saj me të gjitha kohërat prej 64,500 $ në mes të majit.

Siç vuri në dukje sot CEO i Grayscale Michael Sonnenshein, lojtarët institucionalë ka shumë të ngjarë të marrin pak njoftime për hapat e përkohshëm të kostos, përkundrazi duke u përqëndruar në një qasje me preferencë për kohë më të ulët kur përfshin kriptovalutë.

"Investitorët në këtë klasë të aseteve nuk janë përqendruar vërtet në lëvizjet afatshkurtra të çmimit," informoi ai CNBC.

"Këta janë me të vërtetë investitorë që shikojnë alokimet e tyre në një periudhë afatmesme dhe afatgjatë, dhe kështu që çdo paqëndrueshmëri ose zbutje e paqëndrueshmërisë nuk është diçka nga e cila ndokush është duke u hetuar."

Të hënën, Ark Invest bleu aksione të veta të raportuara 310,000 GBTC, duke i çuar pronat e saj të përziera në 8.81 milion ose 0.5% të profilit të saj. Në optimalen e saj, GBTC qëndroi për 0.9% të profilit të ARK në fund të Marsit.

Koha e mirë për Grayscale FUD?

Si KriptoPumpLajmet e raportuara, Grayscale shkon në objektin e bisedave sot, pasi hapi mbi 16,000 aksione GBTC me vlerë të mirë të Dielën.

Lexo artikullin:  Krijuesi DAO të likuidojë Fondacionin dhe gjithashtu të përfundojë duke u decentralizuar edhe një herë

E ngjashme: Nevoja institucionale për Bitcoin avullon si beteja BTC të renditura më poshtë $ 31K

Shqetësimet, megjithëse ndoshta të gabuara, ishin të gjata dhe të shumta që rasti me siguri do të zhvillonte stresin e kostos së Bitcoin, me zhvillimin e tërheqjes të hënën dhe gjithashtu të martën duke mbështetur zjarrin.

Pavarësisht, duke marrë parasysh që kapitalistët GBTC nuk mund të rimarrin aksione për BTC dhe pas kësaj i kushtojnë para fiat, tregjet e Bitcoin mbeten në të vërtetë të neglizhuara të formulës kur ajo përfshin zhbllokime.

Grayscale në vetvete thjesht tregton një sasi të vogël të zotërimeve BTC të Trustit për funksionet e monitorimit të fondeve.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju