Gjobat e SEC Koordinojnë 200K $ mbi rezultatet e financuara, pozitive të ICO

SEC insiston që Coinschedule të shkelë rregullat anti-touting të rregullave të sigurisë dhe letrave me vlerë të SH.B.A.

SEC gjobit Coinschedule 200K $ mbi vlerësimet e sponsorizuara, të favorshme të ICO

Komisioni i Letrave me Vlerë të SHBA dhe Komisioni i Shkëmbimit në të vërtetë kanë punuar kostot përkundrejt faqes në internet të dëshmisë së ofertës paraprake të monedhës (ICO) Coinschedule com për thyerjen e kushteve anti-touting të rregullave të sigurisë qeveritare dhe të letrave me vlerë.

Por 2 komisionerë të KSHZ-së në të vërtetë kanë lapsuar një letër të hapur në reagime ku thuhet se negocimi thekson papërsosmëritë me procedurat e pagesës.

Sipas një nisje të 14 korrikut nga autoriteti rregullator i sigurisë dhe letrave me vlerë, Coinschedule nuk arriti të zbulonte se po merrte zgjidhje nga kompanitë elektronike të pronave për vlerësime pozitive.

Kushtet e negociatave specifikojnë që Blotics, i quajtur më parë Coinschedule, duhet të paguajë një tarifë prej $ 154,434 plus 43,000 $ në zhgënjim plus pasion pa rrëfyer ose refuzuar kërkimet e SEC.

Faqja e internetit u zhvillua midis 2016 dhe 2019, me shumë vizitorë të saj të faqeve që vijnë nga Shtetet e Bashkuara. Uebfaqja siguroi "rezultate besimi" për më shumë se 2,500 ICO, duke deklaruar për të vlerësuar "besueshmërinë" si dhe "rrezikun operacional" të secilës ofertë duke përdorur një "algoritëm të pronarit". Sidoqoftë, sipas SEC:

"Në realitet, lëshuesit e shenjave paguan Coinschedule për të profilizuar ofertat e tyre në Coinschedule.com, një fakt që Coinschedule nuk arriti t'ua zbulonte vizitorëve."

SEC thekson se Coinschedule mbeti për të lëshuar vlerësime të ICO pasi lëshoi ​​Raportin e saj DAO 2017 - i cili paralajmëroi se ICO mund të jenë siguri dhe letra me vlerë, dhe gjithashtu për këtë arsye, ata që reklamojnë ofertat paraprake të monedhave duhet t'i përmbahen rregullave të qeverisë për sigurinë dhe letrat me vlerë.

Kristina Littman, Shefe e Njësisë Kibernetike të Divizionit të Zbatimit të SEC, pretendoi që marrja e parave të gatshme për mbrojtje pozitive të sigurisë dhe letrave me vlerë ishte e ndaluar: "Ligji i letrave me vlerë që ndalon shpalljen e letrave me vlerë për kompensim pa zbulime të përshtatshme për investitorët është i qartë dhe i gjatë"

Related: Reperi The Game që merret me gjykim prej $ 12 milion përveç regjisorëve në rastin e ICO

Sidoqoftë, jo të gjithë në SEC mërziten sesa me vendimin e shkallës, me komisionerët e SEC Hester Peirce si dhe Elad Roisman që lajmëronin një letër duke kritikuar pagesën për ndalimin e punës për të diskutuar se cilat posedime të caktuara elektronike të promovuara nga Coinschedule ishin në fakt siguria dhe letrat me vlerë.

Lexo artikullin:  Rregullatori Brazilian i letrave me vlerë miraton Ether ETF

Komisionerët shpjeguan mos përfshirjen si "simptomatike e ngurrimit tonë për të dhënë udhëzime shtesë në lidhje me mënyrën se si të përcaktohet nëse një shenjë po shitet si pjesë e një oferte të letrave me vlerë ose cilat shenja janë letra me vlerë".

"Ekziston një mungesë qartësie e vendosur për pjesëmarrësit e tregut rreth zbatimit të ligjeve të letrave me vlerë për aktivet dixhitale dhe tregtimin e tyre, siç dëshmohet nga kërkesat që secili prej nesh merr për qartësi dhe shtrirja e vazhdueshme e stafit të Komisionit për mos-veprim dhe lehtësim tjetër ”.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju