Gjobat e KSHZ-së Koordinojnë 200K $ mbi rezultatet e financuara, të dobishme të ICO-së

SEC këmbëngul që Coinschedule të shkelë parashikimet anti-touting të rregullave të mbrojtjes të SH.B.A.

SEC gjobit Coinschedule 200K $ mbi vlerësimet e sponsorizuara, të favorshme të ICO

Komisioni i Letrave me Vlerë si dhe Komisioni i Shkëmbimit në të vërtetë kanë përpunuar kostot përkundrejt faqes suaj të rekomandimit paraprak të monedhës joefektive (ICO) Coinschedule com për shkeljen e kushteve anti-touting të rregullave të mbrojtjes së qeverisë.

Por 2 komisionerë të KSHZ-së në të vërtetë kanë lapsuar një letër të hapur në reagime duke pretenduar se negociatat nxjerrin në pah problemet me procedurat e kompensimit.

Sipas një nisje të 14 korrikut nga autoriteti rregullator i mbrojtjes, Coinschedule ndaloi punën për të zbuluar se po merrte pagesa nga kompanitë elektronike të posedimit për vlerësime të dobishme.

Kushtet e negociatave përmendin se Blotics, referuar më parë si Coinschedule, duhet të paguajnë një gjobë prej $ 154,434 plus 43,000 $ në zhgënjim plus normë interesi pa rrëfyer ose hedhur poshtë kërkimet e SEC.

Faqja e internetit u zhvillua në mes të 2016 dhe 2019, me një numër vizitorësh të faqeve të saj që vijnë nga Shtetet e Bashkuara. Uebfaqja siguroi "rezultate besimi" për më shumë se 2,500 ICO, duke deklaruar për të vlerësuar "besueshmërinë" si dhe "rrezikun operacional" të secilës ofertë duke përdorur një "algoritëm të pronarit". Sidoqoftë, sipas SEC:

"Në realitet, lëshuesit e shenjave paguan Coinschedule për të profilizuar ofertat e tyre në Coinschedule.com, një fakt që Coinschedule nuk arriti t'ua zbulonte vizitorëve."

SEC thekson se Coinschedule mbeti për të lëshuar vlerësime të ICO pasi lëshoi ​​Raportin e saj DAO 2017 - i cili paralajmëroi se ICO mund të jenë mbrojtje, dhe gjithashtu për shkak të kësaj, ata që reklamojnë ofertat paraprake të monedhave duhet t'i përmbahen rregullave të qeverisë për mbrojtjen.

Kristina Littman, Shefe e Njësisë Kibernetike të Divizionit të Zbatimit të SEC, pretendoi që marrja e parave të gatshme për sigurimin përfitues të mbrojtjeve ishte e ndaluar: "Ligji i letrave me vlerë që ndalon touting tituj për kompensim pa zbulime të përshtatshme për investitorët është i qartë dhe i gjatë"

Related: Reperi The Game duke hasur në gjykim prej $ 12 milion së bashku me regjisorët në situatën ICO

Megjithatë, jo të gjithë në SEC mërziten sesa të kënaqur me mendimin përfundimtar të situatës, me komisionerët e SEC Hester Peirce si dhe Elad Roisman që lajmëruan një letër duke përplasur kompensimin për mosmarrëveshjen për të diskutuar se cilat posedime të caktuara elektronike të shpallura nga Coinschedule ishin në fakt mbrojtje.

Lexo artikullin:  Binance ndalon shitjet e aksioneve, 'efektive menjëherë'

Komisionerët shpjeguan mos përfshirjen si "simptomatike e ngurrimit tonë për të dhënë udhëzime shtesë në lidhje me mënyrën se si të përcaktohet nëse një shenjë po shitet si pjesë e një oferte të letrave me vlerë ose cilat shenja janë letra me vlerë".

"Ekziston një mungesë qartësie e vendosur për pjesëmarrësit e tregut rreth zbatimit të ligjeve të letrave me vlerë për aktivet dixhitale dhe tregtimin e tyre, siç dëshmohet nga kërkesat që secili prej nesh merr për qartësi dhe shtrirja e vazhdueshme e stafit të Komisionit për mos-veprim dhe lehtësim tjetër ”.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju