Solana dhe Arbitrum u rrëzuan jashtë linje ndërsa Ethereum shmang sulmin

Vlerësuesit e Solana janë duke u përgatitur për një nisje krejt të re pasi komuniteti u prezantua nga një rritje e papritur e sasisë së transaksioneve ndërsa Ethereum i është shmangur një sulmi me qëllim të keq.

Solana dhe Arbitrum u rrëzuan jashtë linje ndërsa Ethereum shmang sulmin

Rivali në rritje i Ethereum, Solana (SOL), ka humbur 15% të vlerës së tij gjatë 24 orëve të mëparshme pasi luftoi një ndërprerje të mohimit të shërbimit.

Më 14 shtator në orën 12:38 pasdite UTC, llogaria në Twitter Solana Status prezantoi se beta-ja kryesore e Solanës po luftonte me paqëndrueshmëri të përhershme gjatë një intervali 45-minutësh.

Gjashtë orë pasi tha incidentin, Solana Status përcaktoi se një rritje e madhe në ngarkesën e transaksioneve në 400,000 në sekondë kishte pushtuar komunitetin për të krijuar një mohim të shërbimit dhe kishte nxitur komunitetin të fillonte pirunin.

Me inxhinierët e Solanës të paaftë për të stabilizuar komunitetin, lagja e saj e vlefshmërisë zgjodhi të koordinojë një rinisje të komunitetit. Lagjja e Solanës aktualisht është duke u përgatitur për një lansim krejt të ri, me të dhëna shtesë që pritet të lansohen shpejt.

Incidenti ka rrëzuar besimin tek Solana, me kostot që kanë rënë me 15% në 12 orë. Ndërsa SOL ishte tërhequr tashmë nga 9 shtatori i tij i tepërt prej 215 dollarësh për të bërë tregti nën 175 dollarë më parë deri në incident, informacioni për ndërprerjen vërejti me shpejtësi kostot që ulen deri në 145 dollarë.

Solana nuk do të jetë i vetmi komunitet i kriptove i profilit të lartë që ka pësuar joproduktiv në 14 shtator, me komunitetin e grumbullimit të Ethereum shtresa-dy Arbitrum One që raporton sekuencer i tij ishte jashtë linje për afërsisht 45 minuta.

Ndërsa Arbitrum One theksoi se fondet e personave "nuk ishin në asnjë mënyrë në rrezik", transaksionet e reja nuk mund të dorëzoheshin gjatë gjithë intervalit. Offchain Labs, fuqia punëtore që ndërton Arbitrum One, gjithashtu theksoi se komuniteti i tij mbetet të jetë në beta dhe paralajmëroi se "ndërprerjet shtesë janë të mundshme në këto ditë të hershme".

Fuqia punëtore i atribuon kohën e ndërprerjes një "defekti që shkakton sekuencerin të kapet" pasi një seri transaksionesh vërtet i ishin dorëzuar sekuencerit të Arbitrum gjatë një afati të shkurtër kohor.

Lexo artikullin:  CEO i BlackRock sinjalizon kërkesë të ulët për kripto nga investitorët afatgjatë

Related: TVL e Arbitrum rritet në 1.5 miliardë dollarë ndërsa DeFi degjeneron majmunin në ArbiNYAN

Dhe nëse kjo nuk ishte një dramë e mjaftueshme për një ditë, një entitet i panjohur kërkoi pa sukses pa sulm Ethereum, me zhvilluesin Marius Van Der Wijden që shënoi incidentin e dështuar në Twitter.

Sipas zhvilluesit, vetëm një larmi e vogël e nyjeve Nethermind ishte mashtruar për të kaluar në zinxhirin e pavlefshëm, me të gjithë blerësit e ndryshëm që kishin "refuzuar zinxhirin e gjatë anësor si të pavlefshëm". Të gjitha nyjet e prekura janë riorganizuar përsëri në zinxhirin e duhur.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju