Tri arsye pse Polkadot është duke shkuar drejt një niveli të ri historik edhe pas një tubimi 256%

Përmirësimi i qëndrueshëm dhe bazat e fuqishme këshillojnë një tubim DOT drejt një kulmi të ri të të gjitha kohërave është duke u bërë.

Tri arsye pse Polkadot është duke shkuar drejt një niveli të ri historik edhe pas një tubimi 256%

Restaurimi aktual prej 256% nga Polkadot (DOT) gjatë 56 ditëve të mëparshme nuk ka qenë asgjë spektakolare. Edhe pse vlera është 23% nën nivelin më të lartë të saj prej 49.80 dollarë nga 4 muaj në të kaluarën, kapitalizimi i tregut i altcoin prej 39 miliardë dollarësh ka tejkaluar Ether (ETH) me 66% gjatë tridhjetë ditëve të mëparshme.

Polkadot është një komunitet blockchain i krijuar për të ndihmuar zinxhirë paralel të ndërlidhur, të veçantë për aplikacione-të referuara si parachains. Kjo ndërmarrje e përqendruar në shkallëzueshmëri i ndan transaksionet në shumë copa dhe i përpunon ato paralelisht, të krahasueshme me atë që synon të arrijë ETH 2.0.

Polkadot i referohet të gjithë ekosistemit të parachains që lidhen në një platformë të vetme bazë të referuar si zinxhiri rele. Kjo shtresë bazë i jep siguri komunitetit dhe trajton konsensusin, përfundimin dhe logjikën e votimit.

Për të ndihmuar në nisjen e parachain, klientët votojnë për detyrat duke mbyllur shenjat DOT. Aktualisht, vetëm Kusama - komuniteti "kanarinë" i Polkadot dhe një lansim i hershëm, i parafinuar i Polkadot - po mban ankandet e tij personale për këto lojëra elektronike. Polkadot pritet të provokojë rrjedhën e njëjtë gjatë dy muajve pasues.

Integrimi i Polkadot në DeFi do të rritet

Ekosistemi i Polkadot është rritur vazhdimisht. Më 8 shtator, SubQuery, një grumbullues informacioni i decentralizuar, mblodhi 9 milion dollarë për të ndërtuar shtresën e parë të grumbullimit të informacionit të Polkadot.

Si shembull i këtij integrimi, parachain Moonbeam ka shenja të ndërtuara në instrumentin e përmirësimit të Polkadot (Nënshtresa). Këto shenja mund të dërgohen pa probleme në kuletat Ethereum dhe adresat e arsyeshme të kontratës. Më 9 shtator, Moonbeam prezantoi një partneritet me Lido, një protokoll i derivateve të grumbullimit të lëngshëm të decentralizuar aktualisht i vendosur në Ethereum dhe Terra.

Zëvendësuesi më i ri erdhi këtu nga dTrade, një alternativë e decentralizuar (DEX). Pasi rriti me efikasitet 6.4 milion dollarë në një fond financiar sferike në maj të vitit 2021, DEX mblodhi një fond tjetër prej 22.8 milion dollarësh për krijimin e tregut i krijuar për të paraqitur "likuiditet të thellë" dhe i mbështetur nga disa nga krijuesit më të shquar të tregut të kriptove.

Lexo artikullin:  Sistemi i ndërveprimit i Bitcoin Ndërveprimi rrit $ 3 milion në financimin e farës

Të lidhura:Propozimet e qeverisjes dhe nisjet e shtresës dy paraqesin një përmirësim të altcoins

Informacioni mbi derivatet shfaq potencial për një nivel bashkëkohor të të gjitha kohërave

Analistët teknikë janë të shpejtë për të bërë parashikime të vlefshme, megjithatë tregtarët duhet të analizojnë informacionin e derivateve të Polkadot. Për shembull, një premium inekzistent i kontratave të së ardhmes nënkupton që tregtarët zakonisht nuk janë të qetë duke krijuar pozicione bullish duke përdorur levën.

Kurioziteti i plotë i të ardhmes së DOT u rrit nga 360 milion dollarë në 685 milion dollarë në 30 ditë. Ky është një tregues konstruktiv, si rezultat i të cilit shfaq gatishmërinë e tregtarëve të levave për të mbajtur pozicionet e tyre të gjata të hapura pavarësisht nga tubimi.

Në blerjen dhe shitjen e kontratave të së ardhmes, secila prej mallrave (konsumatorëve) dhe pantallonave të shkurtra (shitësve) përputhet gjithmonë, megjithatë ndikimi i tyre ndryshon. Disbalancat eventuale pasqyrohen brenda tarifës së financimit dhe shkëmbimet e derivateve do të kushtojnë cilado anë që po përdor një levë shtesë për të stabilizuar rrezikun e tyre.

Përmirësimi i qëndrueshëm i protokollit do të ishte nxitësi përfundimtar i vlerës DOT

Në javën fillore të shtatorit, një dozë e shëndoshë optimizmi u shfaq si rezultat i tarifës së financimit tetë-orësh arriti në 0.10%, e barabartë me 2.1% në javë. Sidoqoftë, gjendja e gjërave u kthye pas përplasjes me vlerë 35% në mëngjesin e 7 shtatorit.

Ky minimum 22.70 dollarë brenda ditës nga një javë në të kaluarën mund të tingëllojë i parëndësishëm sepse vlera e DOT është mbi 36.00 dollarë, megjithatë orekset e tregtarëve për pozicione të zgjatura të fuqizuara nuk kanë veçse të rimarrin veten nga kjo.

Situata më e mundshme është një "gotë gjysmë e mbushur", ku tregtarët do të fitojnë besimin sepse ndërmarrja vazhdon të dërgojë.

Pikëpamjet dhe opinionet e shprehura të listuara këtu janë vetëm këto të shkrimtarit dhe nuk pasqyrojnë në thelb pikëpamjet e CryptoPumpLajme. Çdo financim dhe blerje dhe shitje transferimi sjell rrezik. Ju duhet të bëni analizën tuaj individuale kur bëni një rezolutë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju