Fitimet me numër të trefishtë e bëjnë Dogecoin si dhe Ethereum Classic argëtuesit kryesorë të Q2

Bitcoin si dhe Ethereum ishin pika kryesore në Q1 megjithatë programet e informacionit DOGE, ETC si dhe MATIC ishin argëtuesit kryesorë të Q2.

Fitimet me tre shifra e bëjnë Dogecoin dhe Ethereum Classic interpretuesit kryesorë të Q2

Në shumë herët të vitit 2021 Bitcoin si dhe niveli i Eterit ishte pika qendrore pasi secila pronë u duk se arriti një rekord të ri të të gjitha kohërave çdo 24-orë, si dhe investitorët kërkuan $ 100,000 BTC si dhe $ 5,000 ETH. Shpejt përpara këtu dhe tani, si dhe të dy zotërimet janë akoma më shumë se 40% nën nivelin më të lartë të tyre në të gjitha kohërat, si dhe demat që kërkojnë shënjestra të jashtëzakonshme nuk janë vendi për t'u zbuluar.

Një rekord aktual nga CoinMetrics vlerësoi efikasitetin e Bitcoin, si dhe altcoins përgjatë Q2 2021, si dhe ekspertët zbuluan se pavarësisht modifikimit të mprehtë të tregut të 19 majit, disa posedime përfunduan tremujorin në mjedis miqësor me Dogecoin (DOGE) duke triumfuar me një 392 % fitim.

Ethereum Classic (ETC) si dhe Poligoni (MATIC) ishin 2 të famshmit e tjerë të shkëputur të Q2, me secilin që fitoi 297% si dhe 227% posaçërisht, pavarësisht nga një rënie gati 39% në normën e Bitcoin

Rrjeti Ethereum zbulon qëndrueshmëri

Një nga përparimet më të mëdha në të gjithë tremujorin e dytë ishte shpërthimi i normës Eter nga 2 dollarë më 1,971 prill në një dokument krejt të ri prej 1 dollarësh më 4,362 maj para shitjes në të gjithë tregun që shkaktoi një mbyllje tremujore në 11 dollarë, që përfaqëson një 2,240 % fitim.

CoinMetrics theksoi se norma e Eter "përfitoi nga një rritje e ripërtërirë e interesit me pakicë e cila u drejtua pjesërisht nga rritja e shpejtë e NFT-ve".

Si rezultat i rritjes me pakicë, shumëllojshmëria e adresave që mbajnë më pak se 0.1 Eter u rrit nga 4.58 milion në më shumë se 5.20 milion.

Sipërfaqja e favorshme e Eterit, kur vihet në kontrast me uljen thelbësore të Bitcoin, është gjithashtu një masë e interesit të rritur që altcoin i rangut të lartë po merr nga kapitalistët institucionalë që synojnë të zgjerohen larg BTC.

Lexo artikullin:  'Fondi i Edukimit DeFi' mbron likuidimin e diskutueshëm të UNI-së prej 10.2 milion $

Fitimet e Altcoin shkaktuan një ulje të Dominimit të Bitcoin

Siç u tha më parë, efikasiteti më efektiv në Q2 filloi nga DOGE, i cili trajtoi për të përfunduar tremujorin deri 392% në dritë të një rënie 66% nga $ 0.74 $ e saj me të gjitha kohërat e mbajtur më 8 maj.

Sipas të dhënave, shumëllojshmëria e adresave që mbajnë më së paku 1 DOGE u rrit nga 3.09 milion më 1 Prill në 3.7 milion adresa më 30 Qershor. Adresat e DOGE mbetën të përmirësohen në muajin Qershor ndërsa adresat krejt të reja të Eterit në thelb paraqiten në fundi i majit

Si rezultat i fitimeve të bëra nga altcoins, spikatja e Bitcoin ishte deri në 45% më 30 qershor, shkalla e saj më pak e kushtueshme duke marrë parasysh korrikun 2018.

CoinMetrics përmendi që erërat thelbësore me të cilat u trajtua BTC ishin pjesërisht një rezultat i shtypjes së Kinës në minierat e kriptovalutave, e cila shkaktoi një rënie prej 50% të çmimit hash në Q2 në shkallën e saj më pak të shtrenjtë duke marrë parasysh që në fund të 2019.

i lidhur: Kufizimi i minierave Bitcoin një zgjedhje e thjeshtë për Kinën, pohon shoqëruesin e Bitmain EMEA

Kjo rënie ka shumë të ngjarë të jetë afatshkurtër, si dhe çmimi hash "duhet përfundimisht të rikuperohet pasi minatorët të fillojnë të rikuperohen në vendet e tyre të reja", megjithatë CoinMetrics këshilloi që kjo "nuk do të ndodhë brenda natës pasi do të duhet kohë për t'u ndërtuar dhe ngritën lehtësi të mjaftueshme për të akomoduar fluksin e papritur të kërkesës së re. ”

Në përgjithësi, CoinMetrics si dhe ekspertë të ndryshëm të tjerë e shohin rritjen si një rritje të qëndrueshme të favorshme për mjedisin Bitcoin drejtuar përpara.

CoinMetrics deklaroi:

"Për një periudhë afatgjatë, ky migrim masiv duhet të jetë kryesisht i dobishëm pasi do të ndihmojë që shkalla e hashit Bitcoin të shpërndahet më tej nëpër botë dhe të heqë përqendrimin e mëparshëm në Kinë. Kjo gjithashtu mund të ndihmojë në përmirësimin e ndikimit mjedisor të Bitcoin pasi minatorët në disa rajone të Kinës u mbështetën në qymyr. ”

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju