IoT për të lëshuar shumë më shumë informacion personal, megjithatë blockchain mund të ndihmojë kontrollin e rikuperimit
Një shef i mëparshëm i shtetit i Sony beson se transformimi i katërt komercial i mundësuar nga IoT është
Lituania Lëshon Paralajmërim për Binance, Paralajmëron Investitorët Shërbimet e Kriptos nuk Janë të Rregulluara
Banka qendrore e Lituanisë njoftoi të Premten se ka lëshuar një paralajmërim për Binance UAB
Bitcoin tërhiqet nga 31K $ pasi Banka e Amerikës nxjerr në pah tregtimin e së ardhmes së BTC
Pak ndryshim në tregjet e Bitcoin ndërsa tregtimi anash vazhdon dhe një prirje e qartë e ariut
IoT për të lëshuar edhe më shumë të dhëna private, por blockchain mund të ndihmojë që të rimarrë kontrollin
Një ish-president i Sony mendon se revolucioni i katërt industrial i mundësuar nga IoT është i përsosur
Kriptoja e shteteve të bankave rezervë të Kinës siguroi nxitje për zhvillimin e CBDC-së së saj
Një letër funksionale e lëshuar në gjuhën angleze nga Banka Popullore e Kinës përmend kriptovalutat
Crypto siguron edhe më shumë fleksibilitet, CEO i Coinbase reagon ndaj projektuesit DOGE
Crypto është një "frymë shumë e nevojshme e ajrit të pastër" për ata që mendojnë se gjendja
Konsultimi CryptoPumpNews: Detyra e Stablecoin bie pas kulmit të majit
Përkundër rënies në detyrën ecoincoin, blerjet tipike të կայունcoins DAI dhe gjithashtu UST
Bitcoin si dhe mbështjellja javore e Ethereum: Arinjtë në Kontroll
Kostoja e Bitcoin qëndron në një zonë bearish të listuar nën 33,500 USD, si dhe
Kriptoja e shteteve të bankave rezervë të Kinës ofroi motivim për prodhimin e CBDC-së së saj
Vë në dukje një letër funksionale e nisur në gjuhën angleze nga Banka Popullore e Kinës
Qyteti i Tenesit synon të miratojë vendbanimet e taksave të pasurive të patundshme në Bitcoin
Kryebashkiaku i Jackson Scott Conger mendon se Bitcoin është ilaçi i vetëm për të riparuar rritjen
Japonia supozohet të bëjë diçka në lidhje me të për të parë kripto në të gjithë botën
Ministria japoneze e Financave po punëson personel shtesë për të krijuar ndërkombëtar më të rreptë
Crypto siguron edhe më shumë fleksibilitet, CEO i Coinbase i përgjigjet zhvilluesit të DOGE
Crypto është një "frymë shumë e nevojshme e ajrit të pastër" për ata që mendojnë se gjendja
Kriptoja e shteteve të bankës rezervë të Kinës siguroi nxitje për prodhimin e CBDC-së së saj
Një letër funksionale e lëshuar në gjuhën angleze nga Banka Popullore e Kinës përmend kriptovalutat
Binance ndalon shitjet e aksioneve, 'efektive menjëherë'
Shkëmbimi i kriptove nuk dha asnjë indikacion për arsyen, duke deklaruar vetëm se ajo
Japonia thuhet se do të marrë masa për të vëzhguar kriptën globalisht
Ministria japoneze e Financave po punëson më shumë staf për të zhvilluar rregulla më strikte globale
Baanx BXX Token: Rritje 100% në debutimin e saj
njoftim për shtyp NJOFTIM për shtyp. BXX i detajuar në shkëmbimin MEXC Global, si dhe
Binance ndërpret shërbimet e aksioneve
Shkëmbimi më i madh, Binance zbuloi sot se blerja e simboleve të furnizimit me siguri do të
Brazili miraton ETF-në e parë të bazuar në Latam
Brazili do të jetë vendi i parë në Latam që do të tregtojë një ETF me bazë Ethereum.
Michael Saylor nuk mendon se Bitcoin do të jetë 'monedhë në SHBA ndonjëherë'
Shefi i MicroStrategy mendon se Bitcoin është një formë e pronës dhe e thekson këtë
Sa kushton një kthesë e modës për Bitcoin?
Bitcoin, si një dyqan posedimi, ka një vlerë të madhe për të
Kapaciteti i plotë i Ethereum dhe gjithashtu DeFi thjesht nuk njihet
Me rënien e madhe të tregut të kriptove gjatë dy javëve të fundit, shumë kanë