Këshilla të reja informacioni pse aktiviteti i kostos Bitcoin në të vërtetë ka investuar 2 muaj me $ 30K
Aspekte të shumta tregojnë pse $ 30K është kaq thelbësore për BTC/USD brenda një të vazhdueshme
Global Bitcoin Hashrate i Kinës ishte në rënie para goditjes
Duket se Migrimi i Madh i Minatorëve filloi gjithashtu para atij më të fundit
Njihuni me Ojamu - Një Platformë e mbështetur në Blockchain që ndihmon markat të optimizojnë marketingun e tyre dixhital
Me më shumë se 4.66 miliardë konsumatorë energjikë të Internetit, shumë në botë '& rsquo;
Shkëmbimi i kriptos nuk ndihmon thjesht klientët të investojnë, ajo i ndihmon ata të kursejnë
Një sistem pretendon se synon të jetë më i madh se një shkëmbim kripto për të
Kina humbet kontrollin në minierat e BTC, Kazakistani ngrihet në rangje
Bashkohuni me Altcoin më të mirë të vitit 2021! Goditja kineze e minierave të kriptove kishte një
Binaryx Shkëmbimi i Pasurive Dixhitale Fillon Shërbimet e Kriptos për Bizneset
Shkëmbimi i aseteve dixhitale të Binaryx Evropian ka nisur një sërë shërbimesh që synojnë
Platforma e futbollit fantastik NFT Sorare thuhet se po mbyllet me 532 milion dollarë në financim
Sorare thuhet se po mbyllet në një gjysmë miliardë dollarësh financimi me një a
Bondly Finance u kërkon përdoruesve të ndalojnë tregtinë pas shfrytëzimit të pretenduar
Çmimi i shenjës amtare të platformës DeFi ra më shumë se 60% pas një kompromisi nga
Softbank udhëheq investime prej 800 milion dollarë për aplikacionin bankar Revolut
Vlerësuar tani në 33 miliardë dollarë, Revolut nuk përjashtoi një IPO të mundshme këtë vit,
Coinfluence njofton ICO-në për të fuqizuar gjenerimin e ardhshëm të ndikimit në marketing
Përgjegjësia: Mesazhi i listuar më poshtë është një njoftim për lajme që nuk u kompozua ngaCryptonews
Axie Infinity shënoi ATH, pse tubimi mund të fillonte
Ndërsa tregu i kriptove ka qenë në të vërtetë duke hemorragjuar, Axie Infinity (AXS) dokumenton a
Gjykata e Lartë Indiane kërkon heqjen dorë nga reklamat nga shkëmbimet e kriptove
Gjykata e Lartë Delhi e Indisë po kërkon të vendosë një zë të qartë dhe një mohim
Bitcoin mund të ketë luajtur një rol në dekorrelacionin e Tesla nga Big Tech
Korrelacioni 20-ditor midis stoqeve të Tesla-s dhe indeksit Nasdaq 100 ka rënë ndjeshëm
Bitcoin Mund të Kalojë 66K USD në 2021 dhe 400K USD deri në 2030 - 'Paneli i Ekspertëve'
Deri në fund të këtij viti, bitcoin (BTC) mund të arrijë nivelin 66,000 USD,
Eksperti themelor i Bitcoin pretendon se metrikat e miratimit "Duken të tmerrshme"
Matjet e adoptimit të Bitcoin në të gjithë bordin "duken të tmerrshme", pohon një ekspert themelor i BTC
Projekti dixhital Euro shkon ndërsa BQE fillon fazën e hetimit
Këshilli Drejtues i Bankës Qendrore Evropiane (BQE) mori një vendim të shumëpritur për
Bybit Fillon Bastard Në Tregtimin e Vendeve të Kriptos
Bybit, një nga shkëmbimet e kriptove të së ardhmes më të përhapura në kripto dhe blockchain
Polemikë rreth Uniswap 20 milion $ për "Fondin e Arsimit DeFi"
Ka pasur shumë debate rreth shkëmbimit të decentralizuar Uniswap dhe DeFi
Të dhënat e reja sugjerojnë pse veprimi i çmimit Bitcoin ka kaluar dy muaj me $ 30K
Faktorë të shumtë demonstrojnë pse 30K $ është kaq e rëndësishme për BTC / USD brenda një vazhdimi
SOLV Lëshon Tregun për të Blerur dhe Shitur Alokime Nga Projektet Top DeFi
Përgjegjësia: Mesazhi i listuar më poshtë është një njoftim për lajme që nuk u kompozua ngaCryptonews
Bybit, Shkëmbimi i 4-të më i madh në botë i Derivateve të Crypto, është duke filluar Spot Market
Shkëmbimi i kriptove Bybit po synon të degëzohet nga koncentrati i tij i veçantë në kripto