Frutat e tokës: Gjurmueshmëria e Blockchain u jep fermerëve një avantazh konkurrues
Gjurmueshmëria është çelësi për të ndihmuar fermerët në shkallë të vogël të arrijnë përfitime të mëdha, por do të bllokojnë zgjidhjet
Pse Çmimi më i ulët i Bitcoin është i mirë për Coinbase ($ monedhë)?
Bashkohuni me Altcoin më të mirë të vitit 2021! Sipas një eksperti të Goldman Sachs, të ardhurat për
Fuqia kineze e minierave Bitcoin zhduket brenda natës
Sipas hulumtimit nga Qendra e Kembrixhit për Financat Alternative (CCAF), fuqia minerare e Kinës
Frutat e tokës: Gjurmueshmëria e Blockchain u siguron fermerëve një përfitim të përballueshëm
Gjurmueshmëria është jetike për të ndihmuar fermerët e vegjël që të arrijnë avantazhe të mëdha, megjithatë do të kenë opsione blockchain
'DeFi verë' sheh mundësinë e hapjes së punës për rangjet më të mira dhe gjithashtu lojërat video
Një mjedis DeFi ka prezantuar në fakt një projekt për të marrë dashnorët e kriptove përmes
Kjo 'kurrë më parë' moda e Bitcoin mund të rezultojë në 'dobësi të mëtejshme'
Bitcoin, pasi duroi veten mbi nivelin 32.5k dollarë me një lëvizje të vazhdueshme anësore për
HAPI Listat në AscendEX
Mohim: Mesazhi i listuar më poshtë është një njoftim për lajme që nuk është krijuar nga Cryptonews
Tregu i Hapur i Pasurive të Botës së Centrifuge i reziston Drejtimit Bearish të Crypto
Tinlake, platforma e Centrifuge që lidh urën e pasurive të botës reale me financat e decentralizuara përmes tokenizimit, vazhdon të dëshmojë
Lidhur. Financimi: Diversifikimi i DeFi për të Luftuar Hiper-Inflacionin & Paqëndrueshmërinë
Mesazhi i listuar më poshtë është një artikull i shkurtër reklamues që nuk është krijuar nga Cryptonews
Nëse Bitcoin (BTC) Humbë Këtë Zonë Kritike të Mbështetjes, Një Banjë Gjaku është në karta
Çmimi i Bitcoin (BTC) sot humbi një mbështetje tjetër kryesore prej $ 32.4k, duke rënë nga dita e tij
'DeFi verë' sheh hapjen e projekteve në fermat më të nxehta
Një ekosistem DeFi ka nisur një fushatë për të marrë entuziastët e kriptove gjatë verës
Daljet rekord nga fondi më i madh i Kanadasë Bitcoin shohin që rezervat e BTC bien me 50%
Të dhënat në zinxhir tregojnë dy rënie dramatike të rezervave të Bitcoin të mbajtura nga një kanadez
'DeFi verë' sheh detyrë të hapë mundësinë e hyrjes në fermat më të njohura
Një komunitet ekologjik DeFi ka prezantuar në fakt një projekt për të marrë me fanatikët e kriptove
Kryetari i Fed-it Jerome Powell thotë: 'Ju nuk do të kishit nevojë për kriptovaluta nëse do të kishit një monedhë dixhitale amerikane'
Kryetari i Rezervës Federale Jerome Powell foli për kriptovalutat, monedhat e qëndrueshme dhe një dollar dixhital gjatë
'DeFi verë' sheh mundësinë e hapjes së punës për rangjet më të mira
Një komunitet ekologjik DeFi në të vërtetë ka lëshuar një projekt për të kaluar përmes adhuruesve të kriptove
A do të tërhiqen çmimet e Ethereum në 2021?
Mohim: Seksioni i Industrisë Biseda përmban njohuri nga lojtarët e industrisë kripto dhe nuk është
Pse Çmimi më i ulët i Bitcoin është i mirë për Coinbase ($ monedhë)?
Sipas një analisti të Goldman Sachs, fitimet për Coinbase. Shkëmbimi i kriptove mund potencialisht
Nëse Bitcoin (BTC) humbet këtë zonë kritike të mbështetjes, një banjë gjaku futet në karta
Bashkohuni me Altcoin më të mirë të vitit 2021! Norma e Bitcoin (BTC) sot hodhi një thelbësore shtesë
Zgjidhja e Coinschedule SEC hap plagët e vjetra të letrave me vlerë të kriptos
Autoriteti rregullator kryesor monetar i Amerikës, Komisioni i Letrave me Vlerë si dhe Këmbimi (SEC) ka
Protokolli Unifi fillimisht detyra e DeFi për të përfshirë nyjen e bllokimit të zinxhirit bllokues në komunitetin e saj
Njohja e blockchain do të jetë një treg i madh, si dhe është vetëm
Cardano inç më afër marrëveshjeve të zgjuara pas pirunit efektiv të Alonzo White
Cardano, kriptovaluta e pestë më e madhe e tregut kripto-treg, në fakt ka mbetur në sytë e publikut të gjerë a