Në përfundim të ditës, përralla më e madhe e kripto është DeFi

Në fund të ditës historia më e madhe e kriptës është DeFi

Me Jack Dorsey që sapo zbuloi së fundmi se Square me siguri do të lëshojë një sistem krejt të ri parash për zhvillimin e parave të decentralizuara me Bitcoin, globi i DeFi duhet së fundmi të fillojë shpejtimin dhe gjithashtu të fillojë të konsumojë institucionet financiare dhe gjithashtu globin konvencional të parave. 

Financat e Decentralizuara (DeFi) në fakt e bënë globin monetar të qëndrojë i ngritur dhe gjithashtu të marrë njoftime pasi vlera totale e mbyllur (TVL), përgjithësisht në sistemin Ethereum, filloi të arrinte në përqindje të shkëlqyera. DApps të tilla si Maker, Compound, Aave, Synthetics, Uniswap dhe gjithashtu të tjerë, ofruan një varg të gjerë të zgjidhjeve monetare të tilla si huamarrja, huazimi, të ardhmet, shkëmbimet dhe gjithashtu tregtia matematikore. 

Janë zhdukur ndërmjetësit dhe gjithashtu derëtarët e globit monetar konvencional. Aspekti i decentralizuar i këtyre DApps përveç Ethereum u mundësoi klientëve që thjesht të tregtonin, pa pasur nevojë të shkonin me kontrollet e identifikimit dhe gjithashtu materiale të ndryshme që mbizotërojnë për firmat konvencionale të parave. 

Për të cituar Lex Sokolin, bashkë-drejtues i procedurave të decentralizuara në Consensys:  

"& Ldquo; Përfitimet që ka DeFi janë të shumëfishta. Pra, një: a është në koncept 100% e kohës? Ethereum, pasi që Dhe është vazhdimisht lart, kështu është DeFi.  pas kësaj ekziston kompozueshmëria, aftësia për të shtresuar. "& rdquo;

Për 'Për & lsquo; shtresa & rsquo; është të vendosni aplikacione të ndryshme për të funksionuar në një seri, së bashku. Shembull me tel, për të vlerësuar një rrymë   artikull i shkurtër:

 Një “& ldquo; (*) mund të krijojë lehtësisht një program që do të merrte menjëherë kriptomonedhë nga një sistem huazimi, ta hidhte atë në një shkëmbim të decentralizuar me shpresën për të bërë rënien e normës së tij, për ta marrë atë përsëri dhe gjithashtu për ta kthyer atë, duke marrë një potencialisht të shkurtër diferencë –– menjëherë. Metodat e investimeve vijnë si sfida, bashkim figurash të komandave të programeve softuerë për t'u kompensuar. "& Rdquo;

Me përfundimin e vitit 2020, një zhvillim i ri nga DeFi ishte materializuar në të vërtetë në llojin e bujqësisë së kthimit. Ky ishte një mjet për të bërë pasion, kosto ose stimuj të ndryshëm të tjerë, thjesht duke transferuar simbole në tregjet e huazimit të decentralizuar.  

Lexo artikullin:  Gensler është ende i bindur se shumica e kriptove janë ndoshta letra me vlerë dhe nuk do të përjashtojë Ethereum

Jamie Burke është CEO i Outlier Ventures, dhe gjithashtu ai mendon se përkundër paqëndrueshmërisë së disa procedurave të DeFi, në një moment DeFi me siguri do të fitojë me të. Ai pretendon:  

"& Ldquo; Unë mendoj për DeFi si një sandbox: Unë '& rsquo; kam marrë një ide. Unë mund ta vlerësoj, konfirmoj atë parim. Unë mund ta njoh ekonominë e biznesit të tij në këtë sandbox pa leje që është DeFi. Pasi ta kem bërë atë në të vërtetë, pas kësaj mund të ngris para, mund të punoj me përfaqësuesit ligjorë. Në fund të fundit, nëse dëshironi klientë tradicionalë, e vërteta është se individi i zakonshëm dëshiron mbulimin e sigurimit të një artikulli të menaxhuar. "& Rdquo;

Shqetësimi është nëse Ethereum me siguri do të qëndrojë si bllok i zezë i padiskutueshëm për punët e DeFi, ose nëse rivalët do ta zëvendësojnë atë me siguri. Kalimi nga prova e punës në provën e aksioneve plus një azhurnim i madh në llojin e Ethereum 2.0, sigurisht që do të vulosë atë hegjemoni.  

Rritja rezultuese nga 15 blerje në 10,000 një nevojë e dytë për të ndihmuar absolutisht çështjet. 

Përgjegjësia: Ky artikull i shkurtër ndiqet vetëm për objektivat informues. Nuk sigurohet ose planifikohet të përdoret si udhëzim i ligjshëm, tatimor, investim financiar, monetar, ose udhëzime të ndryshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju