Përfitimet e të pasurit një industri të decentralizuar argëtimi

Përfitimet e të pasurit një industri të decentralizuar argëtimi Shpërndaje në Facebook Share në Twitter

Blockchain në fakt ka ndryshuar blerjen, sigurinë dhe sigurinë, si dhe financimin, si dhe aktualisht'& rsquo; është gati të rishpik biznesin e shfaqjes. 

Ideja bazë e përdorur për të qenë që përdor për inovacionin e blockchain si dhe decentralizimin ishin të kufizuara në kriptomonedha, megjithatë kjo po transformohet në mënyrë drastike pasi bankat, bujqësia, kujdesi shëndetësor, si dhe qeveritë federale në fakt kanë filluar ta përqafojnë atë. 

Ndërsa një nga rregullimet më të dukshme në të vërtetë ka mbetur në fushën ekonomike, inovacioni i blockchain po ndikon gjithashtu një numër të tjerëve, duke lënë ndoshta një ndikim të qëndrueshëm në biznesin e shfaqjes, nga mënyra se si përmbajtja e internetit gjenerohet, shpërndahet, si dhe merret në për lidhjen ndërmjet tregjeve të synuara si dhe zhvilluesve. 

Ndikimi i decentralizimit në argëtim 

Kriptomonedha si dhe NFT-të po ndryshojnë menjëherë saktësisht se si do të fitohen dhe shpërndahen filmat me siguri në të ardhmen, si dhe drejtuesit e argëtimit aktualisht po identifikojnë përfitimet e përdorimit të marrëveshjeve të mençura për të ndikuar në kontrata dhe gjithashtu si një opsion i sigurt për marrëveshjet tipike. 

Klientët e përditshëm me siguri do të kenë aftësinë për të ndihmuar financimin e detyrave të tyre të preferuara, si dhe do të fitojnë për pjesën e tyre në filma nëpërmjet NFT-ve para-shitëse, duke inkurajuar si zhvilluesit ashtu edhe tregjet e synuara që të zhvendosen larg ndërmjetësve dhe të përfundojnë. duke qenë shumë më i pavarur. Krijuesit e filmave indie sigurisht që do të kenë gjithashtu aftësinë për të shfletuar internetin e vështirë të financimit të filmit, si dhe do të përdorin një pishinë të konsiderueshme burimesh të reja, si nga financues të rëndësishëm, ashtu edhe nga sistemet e financimit të grumbulluar të mundësuar nga inovacioni i blockchain. 

Mungesa e kufijve sigurisht që do t'u mundësojë klientëve, si dhe zhvilluesve në mbarë botën atributet e aksesueshmërisë, si dhe përfshirjen me industrinë në një metodë që ata nuk mundën'& rsquo; t para.

Lexo artikullin:  Meta thuhet se punon në integrimet NFT për Facebook dhe Instagram

Hollivudi po ndryshon tashmë

Aktualisht, decentralizimi e ka bërë metodën e tij në Hollywood. AMCEntertainment Holdings & rsquo; zbuluar ata me siguri do të miratojnë Ether, Bitcoin, si dhe Litecoin për biletë, si dhe do të japin blerje në kinematë e tyre, si dhe Google Cloud zbuloi bashkëpunim me start-up-in kanadez Dapper Labs për të mbështetur, si dhe për të varur Dapper'& rsquo; s(*) blockchain. Përmirësimi i rrjedhës për këtë, kompanitë si

Në, Robinhood, si dhe PayPal janë të gjitha Coinflip duke përfituar nga fuqia e të famshmëve yje si , Tom Brady, si dhe Matt Damon për të motivuar rrjedhën kryesore të nxitjes së kriptomonedhës Neil Patrick Harris. të decentralizimit

Ndërsa aktualisht ka ardhur nga metoda e gjatë e Hollivudit, shkalla e interesit për inovacionin thjesht duket se po zgjerohet çdo ditë si midis zhvilluesve ashtu edhe klientëve. Ekziston një kërkesë e rreptë për të rritur aksesueshmërinë, si dhe financimin e kineastëve, autorëve, si dhe yjeve, si dhe decentralizimi mundëson shanse të tilla për këta kreativë drejt e në qendër të vëmendjes. një në

Shining Light si dhe sistemet e crowdfunding po zbulojnë në mënyrë proaktive inovacionin blockchain, i cili është një epokë e re

Studios faktor kalimtar për industrinë e filmit. si dhe argëtimi sigurisht që do të ndryshojnë tërësisht brenda viteve në vijim, duke sjellë një risi krejt të re për të shpërndarë mediat si dhe antiket përmes blockchain. Media se transformimi do të jetë me siguri

Drejtues SOLIS, komuniteti shumë-kompani që furnizon pajisjet për zhvilluesit që të zhvillojnë vetë kushtet me tregun e tij të kuruar, si dhe tokenin e energjisë, $SOLIS.a SOLIS' & rsquo; qëllimi është të rritet përvoja e përfshirjes midis tregjeve të synuara si dhe zhvilluesve, duke barazuar përfundimisht prodhimin dhe fitimin e parave

përmbajtje interaktive në ueb. e ndërton një mjedis motivues për kineastët, yjet, si dhe autorët, duke i lejuar zhvilluesit ekspertë të angazhohen me ndjekësit e tyre më të rëndësishëm. Kjo, SOLIS' & rsquo; shtrirja në industri prodhon shanse krejt të reja për klientët që të përfshihen në procedurë

Lexo artikullin:  PARSIQ është zam universal i softverit të mesëm midis blockchains dhe botës reale

Për më tepër, bërja e filmit, si dhe, kur kërkohet, e mbështesin atë gjithashtu. e punës krijon fitime si në mjetet tipike ashtu edhe në ato jotradicionale, që konsistojnë në monitorimin e prodhimit, fitimin e parave

Përmbajtja e uebit, si dhe fitimet e marketingut, përveç shitjeve të NFT-ve si dhe tokenit $SOLIS. i firmave novatore si SOLIS që sjellin bashkëpunim të stimuluar si dhe angazhim në zonë, nuk do të& rsquo; Duhet të jetë e gjatë derisa përmbajtja interaktive e internetit të përfundojë si standard.

Me është Kjo punë ia vlen ta shijoni me shumë kujdes në muajt e ardhshëm. a:

Mohim artikull i shkurtër është ndjekur vetëm për funksionet arsimore. Kjo nuk ofrohet apo synohet të përdoret si e ligjshme, detyrim tatimor, investim financiar, ekonomik apo sugjerime të tjera të ndryshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju