Binance vendos të ndalojë shitjen e derivateve të kriptove në Evropë

Binance merr vendimin për të ndaluar tregtimin e derivateve të kriptove në Evropë

Ndërsa Binance vazhdon të jetë objektivi kryesor i rregullatorëve në mbarë botën në të gjithë botën, shkëmbimi i kriptove në fakt ka bërë një sërë zgjedhjesh për të respektuar politikën, rryma e së cilës ka parë që Binance të vendosë të ndalojë shitjen e derivateve të kriptove në Evropë.

Aktualisht, vetëm 3 kombe - Gjermania, Italia dhe Hollanda nuk do të jenë në gjendje të kenë akses në shërbimet tregtare të fituara përmes platformës Binance. Sidoqoftë, Binance në të njëjtën mënyrë ka specifikuar gjithashtu se ata do të heqin tregtimin e derivateve të tyre kripto në të gjithë Evropën në të ardhmen.

Binance zbuloi përmes Twitter se ata do të ndalonin ofertat e artikujve të derivateve të tyre të Premten:

“& Ldquo; Ne po shqyrtojmë vazhdimisht artikujt tanë dhe po merremi me partnerët tanë për të kënaqur & rsquo e përdoruesve tanë; kërkesat.Sot ne & rsquo; duke zbuluar se ne përgatitemi për të çliruar ofertat e artikujve të derivateve tanë në të gjithë zonën evropiane, duke filluar me Holandën, Gjermaninë dhe Italinë. tregtia në fakt është marrë me shumë reagime nga rregullatorët.

Ndërsa në Mbretërinë e Bashkuar, qeni roje monetare në të vërtetë ka ndaluar tregtimin e derivateve për tregtarët me pakicë për shkak të rrezikut të lartë të lidhur me to. Në, në të njëjtën ditë, në mënyrë të ngjashme vendosi të ndalojë funksionimin në Binance pasi një sërë shkëmbimesh iu dhanë njoftime për ndalimin e punës për të respektuar politikën atje. Ontario shkëmbimi merret me rritjen e presionit nga rregullatorët, çdo element me rrezik të lartë ose të pakontrolluar të shërbimi i tyre ka qenë në fakt fokusi i përpjekjeve të tyre për të qëndruar të certifikuar.

Ashtu si me kufizimin e tregtimit të derivateve të kriptove, Së fundmi së fundmi vendosi tëBinanconi ndalimin e tregtimit të marzhit të kriptomonedhës me  , Australian Dollar.Euro And Pound në të gjithë botën goditjen

Në fakt ka shkaktuar CEO Binance “& ldquo; CZ & rdquo; duke menduar për zhvendosjen e biznesit në një vend më miqësor ndaj rregullatorit që përqendrohet në pajtueshmërinë. CEO i Changpeng Zhao mbajti në mend se natyra e decentralizuar e shkëmbimit do të duhet të zhvendoset në një pozicion ku ai ka një Binance mund të merret me një sërë luftimesh rregullatore në minutë, megjithatë ndërsa kombet vazhdojnë të formojnë dhe rrisin pozicionet e tyre rregullatore , mundësia është që këto përleshje ligjore do të rriten në frekuencë për të përbërë nga biznese të tjera kripto, të cilëve gjithashtu mund t'u kërkohet të ndryshojnë natyrën e ofertave të tyre nëse duan të qëndrojnë. "një sfond shumë i fortë rregullator."

Binance:

Artikulli i shkurtër i mohimit merret vetëm për funksione informative. Kjo nuk përdoret ose synohet të përdoret si sugjerime ligjore, tatimore, financiare, monetare ose sugjerime të tjera. Ajo

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju