Biznesi i lojrave me video në Blockchain mbledh 12.5 milion dollarë

Kompania e lojrave Blockchain mbledh 12.5 milion dollarë

Lojërat me video blockchain po bëjnë të mundur që një fushë e lojës të fitojë që po kthehet shpejt në një nga sektorët më të mëdhenj të zhvillimit në kripto. Yield Guild Games në fakt ka ofruar vetëm 25 milionë nga shenjat e saj amtare YGG, të vlerësuara në rreth 12.5 milionë dollarë amerikanë, në vetëm 31 sekonda. 

Yield Guild Games me bazë në Filipine ka thjesht  zbuluar shitja e përgjithshme publike e shenjave të saj YGG, e cila mblodhi gati 12.5 milionë dollarë në USDCoin Biznesi tani do të fillojë objektin e organizatës së tij të decentralizuar vetëqeverisëse. 

 

Për të përhapur shenjat YGG, Yield Guild Games do t'i shpërndajë ato përmes pikave të ajrit në kuletat e anëtarëve aktivë të lagjes. 45% e një miliardë shenjave YGG në fakt janë planifikuar për në lagje dhe do të shpërndahen gjatë 4 viteve të ardhshme. Një tjetër 40% e argumenteve do të shkojnë për krijuesit dhe financuesit, ndërsa 15% të mbetur do të shkojnë për thesarin e biznesit dhe konsulentët. 

Platforma Yield Guild Games është një DAO për blerjen e NFT -ve në lojërat video të bazuara në blockchain dhe në botët virtuale. Ajo çon në zhvillimin e ekonomisë më të madhe virtuale botërore duke zotëruar dhe krijuar prona në të gjithë metaverse. 

 

Ky fillestar i lojërave video ka aktualisht partneritet me disa nga lojërat video më të njohura në këtë sektor me rritje të shpejtë, i përbërë nga Axie Infinity jashtëzakonisht efektiv, The Sandbox, F1 DeltaTime, Guild of Guardians dhe Zed Run. 

Yield Guild Games bën fitime përmes këtyre bashkëpunimeve duke marrë me qira ose duke ofruar pronat NFT që zotëron. Për shembull, kjo mund të ndodhë duke rishitur parcela virtuale të tokës në botën e Sandbox, ose duke marrë me qira kafshët dixhitale të quajtura aksies te lojtarët në lojën video blockchain Axie Infinity. 

 

Besimi i grupit Yield Guild Games është se vetitë NFT në këto botë virtuale të lojërave video do të lejojnë që ekonomitë virtuale të përfundojnë të jenë shumë më të rëndësishme sesa ekonomitë e botës reale me kalimin e kohës. 

Përgjegjësia: Ky post ofrohet vetëm me funksione informuese. Nuk është përdorur ose është menduar të përdoret si rekomandime ligjore, tatimore, financiare, monetare ose rekomandime të tjera. 

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju