BTC/USD i kufizuar në intervalin e ngushtë: Analiza Teknike e Sally Ho, 29 nëntor 2021 BTC

BTC/USD i kufizuar në intervalin e ngushtë: Analiza Teknike e Sally Ho, 29 nëntor 2021 BTC (* 29 *)Bitcoin (BTC / USD) zgjatur anash detyrë tregtare në fillim të Aziatik seancë pasi të dy vazhduan të shesin një larmi e ngushtë rreth 53835.20 vendndodhja, duke qëndruar për në 38.2% rifreskuese duke vlerësuar larminë nga 29301.56 69000  Asistenca teknike e mëparshme rreth 55377 vendndodhja ka ardhur në fakt rezistencë teknike e përkohshme, Një tregues bearish që mund të çojë në shtesë pikë e dobët afatshkurtër  Plotësues gradat e përmirësimit të pengesave përbëhet nga 49150.78, 44466.36, 38670.39, dhe gjithashtu 37797.03 vendndodhjet.  Stacionet janë me shumë gjasa në pozitë e listuar me poshte la 53150 vendndodhja, duke qëndruar për në 50% rifreskuese duke vlerësuar larminë nga 37300 69000

(*29 *)Duke ndjekur të dyja'& rsquo; s aktuale paqëndrueshmëri, gradat e përmirësimit të pengesave dhe gjithashtu vendndodhjet e ndihma e mundshme teknike përbëhet nga 53150, 52598, 49409, dhe gjithashtu Gradë 49150  Tregtarët po vërejnë se  MA-50 bar (4-orë) is  duke sugjeruar në mënyrë bearish të listuara më poshtë la MA-100 bar (4-orë) dhe gjithashtu  e listuar me poshte  la  MA 200 bar (4 orë).   Gjithashtu, 50 bar MA (në orë) is në mënyrë të gabuar duke sugjeruar e listuar me poshte la 200 bar MA (në orë) dhe gjithashtu e listuar me poshte la 100 bar MA (në orë)

(*29 *)Detyra e çmimit është lokale  MA me 50 bar (4-orë) në 56804.57 dhe gjithashtu  MA me 50 bar (Ore) në 54499.28

(* 29 *)Mbeshtetje teknike  është parashikuar rreth  53150 / 51245.86 / 49022.22  me Stacionet parashikuar më poshtë.

(* 29 *)Rezistenca teknike është parashikuar rreth  69000 / 69449.40 / 77565.60 me Stacionet parashikuar më lart.  

(*29 *) Aktiv  4-siaps grafik,  I ngadaltë  is Bullishly mbi SlowD ndërsa  MACD is Bullishly mbi MACDAverage.

(*29 *) Aktiv  60-minuta grafik,  I ngadaltë is Të renditura më poshtë SlowD ndërsa  MACD is Bullishly mbi MACDAverage                                                                                                                                               

(* 29 *) 

(*29 *) Mohim përgjegjësie: Kjo analizë tregtimi ofrohet nga një palë e tretë, dhe gjithashtu vetëm për objektiva arsimore. Ai nuk tregon pamjet dhe as nuk është përcaktuar për t'u përdorur si rekomandime të ligjshme, detyrime tatimore, investime financiare ose monetare.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju