BTC/USD kthen fitimet e fundit: Analiza Teknike e Sally Ho, 23 nëntor 2021 BTC

BTC/USD kthen fitimet e fundit: Analiza Teknike e Sally Ho, 23 nëntor 2021 BTC

Bitcoin (BTC / USD) vazhdoi të jetë i paqëndrueshëm herët në Aziatik seanca siç ishte të dyja jo në gjendje vuaj kohët e fundit Fitimet që e pa të ngritur si i lartë si Shkallë 60070 përpara stresi i marketingut e trokiti reduktuar të listuara më poshtë la 58000 numër  kjo stresi i marketingut qëndroi për një provim 78.6% rifreskuese të kohëve të fundit mirënjohje nga 57653.88 69000, Një tregues bearish që mund të shkaktojë shtesë pikë e dobët e përkohshme  La Shkallë 60734.25 mbetet jetike rezistenca teknike për BTC / USD, duke qëndruar për të 38.2% rifreskuese të kohëve të fundit duke rënë shumëllojshmëria nga 69000 55625  Stresi i fortë marketingu u shfaq kohët e fundit pas BTC / USD tregtohet si i lartë si Shkallë 66339.90, duke qëndruar për një provim23.6% rifreskuese duke vlerësuar larminë nga 57653.88 69000 

Stacionet ishin të zgjedhura të renditura më poshtë shumta gradë retracement si dhe vendndodhjet e asistenca teknike e mundshme gjatë të fundit tërheqje, i përbërë nga 65430, 64562, 63515, 63221, 61985, 61436, 60436, 59652, Si dhe Gradë 58887  Duke ndjekur të dyja'& rsquo; e fundit paqëndrueshmëri, gradat e përmirësimit të pengesave si dhe vendndodhjet e asistenca teknike e mundshme përbëhet nga 53835, 53150, 52598, 49409, Si dhe Gradë 49150  Tregtarët po vërejnë se  MA-50 bar (4-orë) is  duke sugjeruar në mënyrë bearish të listuara më poshtë la MA-100 bar (4-orë) si edhe  e listuar me poshte  la  MA 200 bar (4 orë).   Gjithashtu, 50 bar MA (në orë) is në mënyrë të gabuar duke sugjeruar e listuar me poshte la 200 bar MA (në orë) si edhe mbi la 100 bar MA (në orë)

Detyra e çmimit është lokale  MA me 50 bar (4-orë) në 60488.20 si dhe  MA me 100 bar (Ore) në 58520.01

Mbeshtetje teknike  është parashikuar rreth  53997.15 / 51245.86 / 49022.22  me Stacionet parashikuar më poshtë.

Rezistenca teknike është parashikuar rreth  69000 / 69449.40 / 77565.60 me Stacionet parashikuar më lart.  

On  4-siaps grafik,  I ngadaltë  is Të renditura më poshtë SlowD ndërsa  MACD is Bullishly mbi MACDAverage.

Lexo artikullin:  BTC/USD teston mbështetjen kryesore teknike në 39684: Analiza Teknike e Sally Ho 11 janar 2022 BTC

On  60-minuta grafik,  I ngadaltë is Të renditura më poshtë SlowD ndërsa  MACD is Të renditura më poshtë MACDA Mesatarja                                                                                                                                               

 

Mohim përgjegjësie: Kjo analizë tregtare është dhënë nga një palë e tretë, si dhe vetëm për objektiva informues. Ai nuk tregon pamjet dhe as nuk synohet të përdoret si i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar ose sugjerime monetare.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju