BTC/USD Orbital 30000 Figura në Veprim anash: Analiza Teknike e Sally Ho 15 maj 2022 BTC

BTC/USD Orbital 30000 Figura në Veprim anash: Analiza Teknike e Sally Ho 15 maj 2022 BTC Shpërndaje në Facebook Share në Twitter

Bitcoin (BTC/USD) të kërkuara pamje e re teknike shumë herët në Aziatik seanca pasi të dy mbetën orbitë la figura 30000 e rëndësishme psikologjike pas tregtimit si reduktuar si 25338.53 vendndodhjen, e saj shtypja më e dobët duke pasur parasysh se dy sesionet e fundit të tregtimit të vitit 2020.   Blerja e stresit presion BTC / USD me 30990 vendndodhjen para energjia e vonuar, thjesht e listuar me poshte la 76.4% rifreskuese duke vlerësuar larminë nga 21913.84 61788.45  Stacionet ishin i zgjedhur e listuar me poshte disa qëllimet e normës së disavantazhit përgjatë të vazhdueshmes prejardhje, i përbërë nga 30435, 29645, 28927, dhe gjithashtu 28426 vendndodhjet, qëllimet e normës së disavantazhit qe kane te bejne me stresi i marketingut e ngritur rreth 47469, 47200, dhe gjithashtu 48240 vendndodhjet.  Blerja e stresit së fundi u ngrit mbi 24365.11 vendndodhjen për të përfshirë disa rrezik i dyanshëm, Një qëllimi i normës së disavantazhit qe kane te bejne me stresi i marketingut që lindi rreth 48240 vendndodhja. 

If BTC / USD mbetet për të ulje, investitorët po mendojnë shtesë qëllimet e normës së disavantazhit rreth 25142, 24365, dhe gjithashtu 21074 vendndodhjet. Të rëndësishme stresi i marketingut përshpejtuar rreth 31717, 31364, dhe gjithashtu 31289 vendndodhjet, objektivat e normës teknike përmbys dhe gjithashtu gradë retracement qe kane te bejne me stresi historik i blerjes rreth 3858 vendndodhjen. Tregtarët po vëzhgojnë se  MA-50 bar (4-orë) is  duke sugjeruar në mënyrë bearish të listuara më poshtë la MA-100 bar (4-orë) dhe gjithashtu  e listuar me poshte la  MA 200 bar (4 orë).  Gjithashtu, 50 bar MA (në orë) is në mënyrë të gabuar duke sugjeruar e listuar me poshte la 100 bar MA (në orë) dhe gjithashtu e listuar me poshte la 200 bar MA (në orë)

Detyra e çmimit është lokale  MA me 50 bar (4-orë) në 32391.18 dhe gjithashtu  MA me 50 bar (Ore) në 29245.14.

Mbeshtetje teknike  është parashikuar rreth  24365.11 / 21074.87 / 20495.33 me Stacionet parashikuar më poshtë.

Rezistenca teknike është parashikuar rreth  40100.93 / 41570.88 / 43443.32 me Stacionet parashikuar më lart.  

On  4-siaps grafik,  I ngadaltë  is Të renditura më poshtë SlowD ndërsa  MACD is Bullishly mbi MACDAverage.

On  60-minuta grafik,  I ngadaltë is Bullishly mbi SlowD ndërsa  MACD is Të renditura më poshtë MACDA Mesatarja                                                                                                                                               

Lexo artikullin:  A mund ta rrisin me të vërtetë të famshmit vlerën e NFT-ve?

 

Mohim përgjegjësie: Kjo analizë tregtare ofrohet nga një palë e tretë, dhe gjithashtu vetëm për objektiva informues. Ai nuk tregon pamjet e tij, as nuk është planifikuar të përdoret si i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar ose udhëzim ekonomik.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju