Valët BTC / USD Drejt 40000: Analiza Teknike e Sally Ho 27 Korrik 2021 BTC

Valët BTC / USD Drejt 40000: Analiza Teknike e Sally Ho 27 Korrik 2021 BTC

Bitcoin ( BTC / USD) u përpoq të kontribuojë në aktuale Fitimet herët në Aziatik seanca ndërsa tregtarët vazhduan t'i përgjigjen rrymës blerje e forte aktivitet që pa setin raketë me 39770 vendndodhja, ndalimi i shkurtër of ekzaminim la figura 40000 e rëndësishme psikologjike  Stacionet ishin e zgjedhur më sipër nje seri e nivelet e rritjes së normës së përmbysjes i përbërë nga 34795, 36209.92, 37960.36dhe nivelet 38224.14  Disa shtesë nivele përmbysëse perbehet nga 39882, 40052, 40247, 40790, 41064, 41132dhe 41509 

Tregtarët vëzhguan se si BTC / USD mundësohej përmes vendndodhjes 38236.16, duke përfaqësuar 23.6% rifreskuese shumëllojshmëri duke u zvogëluar nga koha e jetës së lartë of 64899 30000  Pas rrymës ngjit ngritje shumë javore, niveli i disavantazhit nivelet e përmirësimit perbehet nga 39770, 37300.26, 35772.37, 34537.50, 33302.63dhe 31774.74  Tregtarët janë  respektuar që  MA-50 bar (4-orë) is  duke treguar bearish renditur më poshtë la MA-100 bar (4-orë)    e listuar me poshte  la  MA 200 bar (4 orë).   Gjithashtu, 50 bar MA (në orë) is bullish treguar sipër la 100 bar MA (në orë) sipër la 200 bar MA (në orë)

Aktiviteti i çmimeve është më i afërti  MA me 200 bar (4-orë) në 33239.59 dhe  MA me 50 bar (Ore) në 34780.67

Mbeshtetje teknike  është parashikuar rreth  28747.28 / 27706.27 / 27175.66  me Stacionet parashikuar më poshtë.

Rezistenca teknike është parashikuar rreth  46000 / 51569.56 / 64899 me Stacionet parashikuar më lart.  

On  4-siaps tabelë,  I ngadaltë  is Të renditura më poshtë SlowD ndërsa  MACD is Përtej MACDAavar.

On  60-minuta tabelë,  I ngadaltë is Bullishly mbi SlowD ndërsa  MACD is Përtej MACDAavar                                                                                                                                               

 

Përgjegjësia: Kjo analizë tregtare ofrohet nga një palë e tretë, dhe vetëm për funksionet informuese. Nuk tregon pikëpamjet e as nuk është menduar të përdoret si rekomandime ligjore, tatimore, financiare ose rekomandime monetare.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju