Teknikët e BTC/USD Synojnë 29928: Analiza Teknike e Sally Ho 14 maj 2022 BTC

Teknikët e BTC/USD Synojnë 29928: Analiza Teknike e Sally Ho 14 maj 2022 BTC Shpërndaje në Facebook Share në Twitter

(*14 *)Bitcoin (BTC/USD) vazhdoi të jetë nën presion të jashtëzakonshëm (*14 *) në ​​fillim të seancës aziatike (*14 *) ndërsa të dy luftuan për të (*14 *) ekzaminimin (*14 *) psikologjikisht të rëndësishëm Numri 30000 pasi u tregtua si (*14 *) u reduktua me vendndodhjen (*14 *) 25338.53, printimi i tij më i dobët për shkak se dy sesionet e fundit të tregtimit të vitit 14. (*2020 *)Ndalesat ishin (*14 * ) të zgjedhura (*14 *) të renditura më poshtë për qëllime të shumta të normës së disavantazhit (*14 *) gjatë zbritjes së vazhdueshme (*14 *), të përbërë nga (*14 *) 14, (*30435 *) 14, (*29645 *) 14, si dhe (*28927 *) 14 vendndodhje, (*28426 *) qëllime të normës së disavantazhit që kanë të bëjnë me (*14 *) stresin e marketingut që (*14 *) u rrit rreth (*14 *) 14, (*47469 * ) 14, si dhe (*47200 *) 14 vendndodhje. (*48240 *) Stresi i blerjes së fundi u ngrit mbi vendndodhjen (*14 *) 14 për të përfshirë disa (*24365.11 *) kërcënime të dyanshme, një (*14 *) objektiv të normës së disavantazhit që i përket (*14 *) stresit të marketingut që u ngrit rreth vendndodhjes (*14 *) 14. 

Nëse (*14 *)BTC/USD mbetet (*14 *) të ulet, investitorët po shikojnë qëllime shtesë të normës së disavantazhit (*14 *) rreth (*14 *) 25142, (*14 *) 24365, si dhe ( *14 *) 21074 vendndodhje. Stresi i rëndësishëm (*14 *) marketingu u përshpejtua rreth (*14 *) 31717, (*14 *) 31364, si dhe (*14 *) 31289 vendndodhje, (*14 *) për qëllime të tarifave teknike të larta, si dhe (* 14 *) gradat e ndryshimit që kanë të bëjnë me (*14 *) stresin historik të marrjes rreth vendndodhjes (*14 *) 3858. Tregtarët po vëzhgojnë se (*14 *) 50-bar MA (4-orëshe) është (*14 *) duke sugjeruar të renditur më poshtë (*14 *) 100-bar MA (4-orëshe) si dhe (*14 *) e renditur më poshtë (*14 *) 200-bar MA (4-orëshe). Gjithashtu, (*14 *) 50-bar MA (në orë) është (*14 *) duke sugjeruar në mënyrë të çuditshme (*14 *) të renditur më poshtë (*14 *) 100-bar MA (në orë) si dhe (* 14 *) e renditur më poshtë (*14 *) 200-bar MA (në orë)

Lexo artikullin:  Tregtarët BTC/USD Eyeing 40823: Analiza Teknike e Sally Ho 15 Prill 2022 BTC

Detyra e çmimit është më afër (*14 *) 50-bar MA (4-orëshe) në (*14 *) 33399.86 si dhe (*14 *) 50-bar MA (për orë) në (*14 *) 29422.29.

(*14 *) Mbështetja teknike është parashikuar rreth (*14 *) 24365.11/ 21074.87/ 20495.33 me (*14 *) ndalesa të parashikuara më poshtë.

(* 14 *) Rezistenca Teknike parashikohet rreth (* 14 *) 40100.93 / 41570.88 / 43443.32 me (* 14 *) Ndalesat e parashikuara më sipër.  

Në grafikun 14-orësh (*4 *), (*14 *) SlowK është (*14 *) Bullishly mbi SlowD ndërsa (*14 *) MACD është (*14 *)Bullishly mbi MACDAmesatare.

Në grafikun (*14 *) 60-minutësh, (*14 *) SlowK është (*14 *)Bullishly mbi SlowD ndërsa (*14 *) MACD është (*14 *)Bullishly mbi MACDAmesatare                                                                                                                                               

 

Mohim përgjegjësie: Kjo analizë tregtare është dhënë nga një palë e tretë, si dhe vetëm për objektiva arsimore. Ai nuk tregon pamjet dhe as nuk synohet të përdoret si i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar ose sugjerime monetare.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju