Testet BTC/USD 41756 Mbështetja Teknike: Analiza Teknike e Sally Ho 15 janar 2022 BTC

Testet BTC/USD 41756 Mbështetja Teknike: Analiza Teknike e Sally Ho 15 janar 2022 BTC Shpërndaje në Facebook Share në Twitter

Bitcoin (BTC / USD) ishte i paqëndrueshëm në fillim të ditës së sotme '& rsquo; sAziatik seanca si të dyja i çmuar me Shkallë 43350 pas tregtimit si reduktuar si 41752 vendndodhjen, me mesdite e reduktuar duke qëndruar për një provim 23.6% rifreskuese shumëllojshmëri në rënie nga 48574.70 41752  Stacionet ishin zgjedhur mbi la 42389, 42783, Si dhe Gradë 43102 në të gjithë mirënjohja më e madhe, duke qëndruar për të 23.6%, 38.2%, Si dhe Tërheqje 50% të rrymës shumëllojshmëri në rënie nga 44453.22 41752  Zonat e rezistenca teknike si dhe perspektivë stresi i marketingut përbëhet nga 45165, 45672, 46468, 46664, Si dhe Gradë 47344  Pas BTC/USD'& rsquo; e lartë rreth Shkallë 52100 në fund të dhjetorit, një koleksion i nivele të reduktuara si edhe ulje të ulëta ka sjellë në fakt një ulje in rezistencë ndaj kërcënimit

Stacionet ishin po ashtu kohët e fundit të zgjedhura të renditura më poshtë një koleksion i qëllimet e normës së disavantazhit i përbërë nga 46219.09, 45864.66, 45807.18, 44655.08, 44763.46, 43863.32, 43211.49, 43132.91, 42544.70, 42497.20, 41919.46, Si dhe 41583.39 gradë.  If BTC / USD zgjeron rrymën e saj zhvlerësimi, ekstra qëllimet e normës së disavantazhit përbëhet nga 39514, 38832, 38602, 37782, 37593, 37426, 37119, Si dhe Gradë 35626  Tregtarët po vërejnë se  MA-50 bar (4-orë) is  duke sugjeruar në mënyrë bearish të listuara më poshtë la MA-100 bar (4-orë) si edhe  e listuar me poshte  la  MA 200 bar (4 orë).  Gjithashtu, 50 bar MA (në orë) is bullish duke sugjeruar mbi la 100 bar MA (në orë) si edhe mbi la 200 bar MA (në orë)

Detyra e çmimit është më e afërta  MA me 50 bar (4-orë) në 42411.67 si dhe  MA me 50 bar (Ore) në 43223.03.

Mbeshtetje teknike  është parashikuar rreth  39514.35 / 38670.39 / 35734.12  me Stacionet parashikuar më poshtë.

Rezistenca teknike është parashikuar rreth  53046.01 / 55157.38 / 55526.67 me Stacionet parashikuar më lart.  

On  4-siaps grafik,  I ngadaltë  is Bullishly mbi SlowD ndërsa  MACD is Të renditura më poshtë MACDA Mesatarja.

Lexo artikullin:  Testet BTC/USD 42497 Synimi negativ: Analiza Teknike e Sally Ho 7 janar 2022 BTC

On  60-minuta grafik,  I ngadaltë is Bullishly mbi SlowD ndërsa  MACD is Bullishly mbi MACDAverage                                                                                                                                               

 

Mohim përgjegjësie: Kjo analizë tregtare është dhënë nga një palë e tretë, si dhe vetëm për objektiva informues. Ai nuk tregon pamjet dhe as nuk synohet të përdoret si i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar ose udhëzim ekonomik.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju