BTC/USD do të shpërthejë në gusht? Analiza Teknike e Sally Ho 1 Gusht 2021 BTC

BTC/USD do të shpërthejë në gusht? Analiza Teknike e Sally Ho 1 Gusht 2021 BTC

Bitcoin ( BTC / USD) vazhdoi tregtinë sipër la figura 40000 e rëndësishme psikologjike herët në Aziatik sesion pas setit '& rsquo; s provë Niveli 42414.61 në fund të muajit të kaluar.  Stacionet ishin e zgjedhur më sipër la Niveli 42311.77 në të gjithë mirënjohje ngritje shumë javore, një vend që përfaqëson 50% rifreskuese shumëllojshmëri duke u zvogëluar nga 58359.53 26264   BTC / USD nënshkruar Fitimet of 18.5% in Korrik dhe ka fitimet e shënuara of më shumë se 43% nga data e sotme 

Sipër vendndodhjet aktuale të domethënia teknike, ekstra nivele përmbysëse përbëhet nga 43016, 43549.50, 44017.07, 44336.95dhe 45708.51 vendndodhjet. Duke ndjekur rrymën ngjit ngritje shumë javore, nivelet e përmirësimit të normës së tërheqjes perbehet nga 39319.93, 37405.42, 35858.09, 34310.75dhe 32396.24  Tregtarët janë  respektuar që  MA-50 bar (4-orë) is  duke treguar bullish më sipër la MA-100 bar (4-orë)    sipër  la  MA 200 bar (4 orë).   Gjithashtu, 200 bar MA (në orë) is bullish treguar sipër la 100 bar MA (në orë) sipër la 200 bar MA (në orë)

Aktiviteti i çmimeve është më i afërti  MA me 50 bar (4-orë) në 37707.25 dhe  MA me 50 bar (Ore) në 40284.27

Mbeshtetje teknike  është parashikuar rreth  28747.28 / 27706.27 / 27175.66  me Stacionet parashikuar më poshtë.

Rezistenca teknike është parashikuar rreth  46000 / 51569.56 / 64899 me Stacionet parashikuar më lart.  

On  4-siaps tabelë,  I ngadaltë  is Të renditura më poshtë SlowD ndërsa  MACD is Përtej MACDAavar.

On  60-minuta tabelë,  I ngadaltë is Të renditura më poshtë SlowD ndërsa  MACD is Të renditura më poshtë MACDA Mesatarja                                                                                                                                               

 

Përgjegjësia: Kjo analizë e tregtimit sigurohet nga një palë e tretë, dhe vetëm për funksionet informuese. Nuk tregon pikëpamjet e as nuk është planifikuar të përdoret si udhëzim ligjor, tatimor, financiar ose udhëzues monetar.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju