BTC / USD tregton teknikisht kur ndalet e zgjedhura më poshtë 32324: Analiza Teknike e Sally Ho 16 korrik 2021 BTC

BTC / USD tregton teknikisht kur ndalet e zgjedhura më poshtë 32324: Analiza Teknike e Sally Ho 16 korrik 2021 BTC

Bitcoin (BTC / USD) ishte përsëri në i justifikueshëm herët në Aziatik seanca si palë dështuarmbështet një lëvizje e shpejtë sipër la figura 30000 e rëndësishme psikologjike dhe pastaj u kthye mbrapa poshtë la Figura 32000. Tregtarët vëzhgojnë Testuar BTC / USD la Mesatarja e thjeshtë 100-orëshe lëvizëse gjatë ditëve të djeshme Aziatik seanca më parë duke ardhurdhe zhvlerësuarprovë la Niveli 31795.14 gjatë Amerikës së Veriut sesioni, duke përfaqësuar një provë23.6% rifreskuesediapazon i gjerë amortizimi nga 41322.5528800. intraweek i ulët of 31600 përfaqëson shtypja më e dobët që prej në fund të qershorit, dhe tregtarët po shikojnë nga afër se si BTC / USD tregton përreth 31755.32 zonë, që përfaqëson zonën 23.6% rifreskuesevarg zhvlerësimi nga 41322.5528800

Tregtarët kohët e fundit ngriti BTC / USD me 34670 zona pas Stacionet ishin zgjedhur më lart la 34484.12 zonë, që përfaqëson zonën 61.8% rifreskuese të kohëve të fundit varg zhvlerësimi nga 3595132111Presioni i blerjes kohët e fundit u shfaqën rreth 33027.83 zonë, që përfaqëson një provë 23.6% rifreskuese të së njëjtës varg zhvlerësimi. Tregtarët vëzhgojnë BTC / USD Vazhdon të jetë te ofruara me poshte la 38236.16 zona, a nivel që përfaqëson 23.6% rifreskuesevarg zhvlerësimi nga jetë e lartë of 6489930000. Tregtarët janë respektuar që MA-50 bar (4-orë) is duke treguar në mënyrë të gabuar më poshtë la MA-100 bar (4-orë)   poshtë la MA 200 bar (4 orë).   Gjithashtu, MA-50 bar (për orë) is në mënyrë të gabuar treguar poshtë la MA-100 bar (për orë) poshtë la MA-200 bar (për orë).

Aktiviteti i çmimeve është më i afërti MA me 50 bar (4-orë) në 32243.36 dhe MA me 50 bar (Ore) në 32505.41.

Mbeshtetje teknike pritet përreth 28747.28 / 27706.27 / 27175.66 me Stacionet pritet më poshtë.

Rezistenca teknike pritet përreth 46000 / 51569.56 / 64899 me Stacionet që pritej më lart.  

On 4-siaps tabelë, I ngadaltë is Bearishly nën SlowD ndërsa MACD is Bearish nën MACDAavar.

On 60-minuta tabelë, I ngadaltë is Bearishly nën SlowD ndërsa MACD is Bearish nën MACDAavar.                                                                                                                                                   

Lexo artikullin:  Suksesi i Bitcoin nuk varej kurrë nga Kina thotë se ish -pronari i Bursës Bobby Lee

 

Përgjegjësia: Kjo analizë e tregtimit sigurohet nga një palë e tretë, dhe vetëm për qëllime informative. Nuk pasqyron pikëpamjet e as nuk synon të përdoret si këshillë juridike, tatimore, investuese ose financiare.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju