Më i dobët BTC / USD pas testit të nivelit të lartë 32823: Analiza teknike e Sally Ho 23 korrik 2021 BTC

Më i dobët BTC / USD pas testit të nivelit të lartë 32823: Analiza teknike e Sally Ho 23 korrik 2021 BTC

Bitcoin ( BTC / USD) kërkuar për besim i fresket herët në Aziatik seanca ndërsa grupi qëndroi nën presion pas tregtimit si i lartë si Niveli 32825 më parë sot, duke përfaqësuar një provë 50% rifreskuese shumëllojshmëri historike afatgjatë nga 3858 61788.45   Megjithëse BTC / USD në të vërtetë ka tregtuar sipër kjo jashtëzakonisht nivel i konsiderueshëm teknik për më shumë një kohë të gjatë, aktuale mirënjohje nga 29301.56 vendndodhja në fillim u ndal shkurtimisht ideal rreth këtij vendimtar niveli i rivendosur   Po kështu, tregtia aktuale ulët of 29301.56 përfaqësuar a provë 38.2% rifreskuese mirënjohje historike afatgjatë nga 8106.70 42400.34 

If BTC / USD shtrihet rryma e saj pikë e dobët, disavantazh vendndodhjet e domethënia teknike përbëhet nga 29119.95, 28928.79, 28743.48, 28305.60, 28258.75, 28000, 27028.64, 26260.87, 25833.73, 25468.32dhe nivelet 25247.15  If BTC / USD ka aftësinë të zbulojë a quote, kokë vendndodhjet e domethënia teknike perbehet nga 33583.61, 35061.28, 36538.94, 39367.23dhe 38642.72  Gjithashtu, 38236.16 vendndodhja përfaqëson 23.6% rifreskuese shumëllojshmëri duke u zvogëluar nga koha e jetës së lartë of 64899 30000  Tregtarët janë  respektuar që  MA-50 bar (4-orë) is  duke sugjeruar në mënyrë bearish të listuara më poshtë la MA-100 bar (4-orë)    e listuar me poshte  la  MA 200 bar (4 orë).   Gjithashtu, 50 bar MA (në orë) is në mënyrë të gabuar duke sugjeruar e listuar me poshte la 200 bar MA (në orë) sipër la 100 bar MA (në orë)

Aktiviteti i çmimeve është afër  MA me 100 bar (4-orë) në 32510.90 dhe  MA me 200 bar (Ore) në 31495.24

Mbeshtetje teknike  është parashikuar rreth  28747.28 / 27706.27 / 27175.66  me Stacionet parashikuar më poshtë.

Rezistenca teknike është parashikuar rreth  46000 / 51569.56 / 64899 me Stacionet parashikuar më lart.  

On  4-siaps tabelë,  I ngadaltë  is Bullishly mbi SlowD ndërsa  MACD is Përtej MACDAavar.

On  60-minuta tabelë,  I ngadaltë is Bullishly mbi SlowD ndërsa  MACD is Të renditura më poshtë MACDA Mesatarja                                                                                                                                               

 

Përgjegjësia: Kjo analizë e tregtimit sigurohet nga një palë e tretë, dhe vetëm për funksionet arsimore. Nuk tregon pikëpamjet e as nuk është planifikuar të përdoret si udhëzim ligjor, tatimor, financiar ose udhëzues monetar.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju