Bybit, Shkëmbimi i 4-të më i madh në botë i Derivateve të Crypto, është duke filluar Spot Market

Bybit, Shkëmbimi i 4-të më i madh në botë i Derivateve të Crypto, është duke filluar Spot Market

Shkëmbimi i kripto Bybit po synon të përqendrojë përqendrimin e tij të veçantë në nënproduktet e kriptës me një koleksion të ofertave të artikujve të rinj. Megjithëse nënproduktet duhet të qëndrojnë në zemër të Bybit '& rsquo; Kompania, sistemi i shquar sigurisht që do të përfshijë tregtinë e kriptove të zonës pasi synon të zgjerojë me guxim bazën e tyre të klientëve.

Shkëmbimi aziatik aktualisht ka lëshuar tregti në BTC / USDT, ETHUSDT, XRPUSDT, EOSUSDT, dhe gjithashtu listimi i grupeve edhe më shumë është deklaruar të ndodhë së shpejti. 

Ben Zhou, themelues dhe gjithashtu CEO i Bybit, diskutoi që oferta e tyre krejt e re po vjen në vend të shpejtë, duke përfshirë: "& ldquo; Në të vërtetë ka qenëBbit & rsquo; Përfitimi më i madh që të kemi marrë vërtet kënaqësi në ndihmën e zjarrtë të lagjes sonë dhe gjithashtu të shoqëruesve ndërsa ne mbetemi për t'u zgjeruar dhe gjithashtu për të rritur. Ne jemi të kënaqur të sjellim me vete për të identifikuar tregtimin e likuiditetit të cilësisë së lartë dhe gjithashtu nën-produktet e besueshmërisë që klientët kanë përfshirë në të vërtetë lidhjen me Bybit. "& Rdquo;

Bybit ka qenë në të vërtetë një individ i domosdoshëm në nxitjen masive të proceduar të investimeve financiare të kriptovalutave, dhe gjithashtu nisja e një tregu vend është ende një pikë tjetër kthyese.

Bybit deklaroi se nevoja e klientit për të tregtuar kriptovaluta është vërtet e konsiderueshme, me zgjerimin e pasionit që buron nga baza e tyre ekzistuese e klientëve në të gjithë monedhat e ndryshme që ato ofrojnë në tregun e nënprodukteve. Me këtë artikull të ri, Bybit po merret me rrënojat në përvojën e financierit, pasi ata aktualisht janë në gjendje të zbatojnë me besim profesionet e zonës, duke njohur që pronat e tyre të vërteta qëndrojnë të sigurta.

"& Ldquo; Likuiditeti është ndoshta elementi më i rëndësishëm për shkëmbimet poseduese. Bybit '& rsquo; Sistemi i tregtimit të nënprodukteve ka globin & rsquo; Likuiditeti ideal dhe përhapja më e ngushtë. Tregtarët sigurohen që vlerësimi më efektiv dhe zbatimi ideal gjithashtu atje gjatë paqëndrueshmërisë së rëndë. Zona e kriptos nuk është vetëm një faktor themelor fillestar për pjesëmarrësit e rinj në treg, megjithatë një vektor përkatës për investitorët e nënprodukteve që marrin pjesë në qasjet e mbrojtjes, "& rdquo; shkëmbimi i deklaruar.

Bybit rregullon si sasi më të mëdha tregtare të afërta

Tregu i zonës - përshkruar gjithashtu si treg fizik ose i parave - është vendi ku kriptomonedhat dhe gjithashtu prona të ndryshme elektronike shkëmbehen për shpërndarje të shpejtë. Kjo është në kontrast me marrëveshjet e ardhshme, të cilat bazohen në shpërndarjen e fondeve dhe gjithashtu posedimin e fshehur në një ditë të mëvonshme.

Në fakt, Bybit sapo ka azhurnuar planin e njohjes së klientit tuaj (KYC) në pritje të sasive më të mëdha tregtare në përputhje me hyrjen e synuar të tregtisë së zonës. Shkëmbimi mbajti në mend se aktualisht ekzekuton nevojat e KYC, megjithatë reforma e re sugjerohet të rregullojë trajtimet e tyre me kërkesat e sektorit dhe gjithashtu të rritë konformitetin e mbrojtjes.

Si përbërës i rritjes së mbledhjes së zgjidhjeve të fokusuara në pakicë, Bybit aktualisht ka zbuluar hapjen madhështore të shërbimeve të tyre të minierave në re. Si hyrja fillestare në Bybit '& rsquo; Profili i artikullit ByFi, miniera në re ofron një mundësi për fanatikët e kripto për të nxjerrë eterin pa pasur nevojë të paguajnë çmime të konsiderueshme në avancë ose blerjen e pajisjeve të kushtueshme të minierave.

Këto funksione e kanë bërë Bybit një vend të spikatur kripto, duke u kujdesur për sasinë prej gati 8.4 miliardë dollarësh gjatë 24 orëve të fundit. Kjo detyrë aktuale aktualisht ka parë që shkëmbimi fluturon pozicionet në renditjen e mbledhësit të informacionit sektorial  Kapak monedhë, ku aktualisht është sistemi i nënprodukteve të katërt më të madh të kriptomonedhës.

Përgjegjësia: Ky post është ndjekur vetëm për objektivat arsimore. Nuk është përdorur ose nuk është dashur të përdoret si udhëzim i ligjshëm, tatimor, investim financiar, ekonomik ose udhëzues i ndryshëm.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju