Cathie Wood kundërshton postimin në Twitter të Jack Dorsey mbi hiperinflacionin

Cathie Wood kundërshton postimin në Twitter të Jack Dorsey mbi hiperinflacionin

Një argument aktual në Twitter ka rezultuar në ngjashmërinë e Elon Musk, Jack Dorsey dhe gjithashtu Cathie Wood duke vënë në pikëpyetje problemin e rritjes së kostos së jetesës dhe gjithashtu duke rishikuar nëse sigurisht do të jetë një problem i përkohshëm, apo siç mendon CEO i Square, JAck Dorsey, tregues i hiperinflacionit. Cathie Wood u regjistrua me argumentin për të përfshirë idenë e saj se rritja e kostos së jetesës sigurisht që do të rikthehet nga një sërë presionesh deflacioniste.

CEO i ARK Invest ka reaguar ndaj Jack Dorsey'& rsquo; s deklarata se “& ldquo; hiperinflacioni ka më shumë gjasa të transformojë çdo gjë të vogël”& rdquo;. Wood u përgjigj përmes Tweet-it duke mbajtur parasysh se në 2008-09, kur Fed filloi një ulje të matshme, ajo mendoi se rritja e kostos së jetesës sigurisht që do të hiqte. Ajo përfshiu atë, më tepër “& ldquo; shpejtësia – çmimi me të cilin paratë e gatshme dorëzohen çdo vit – u ul, duke hequr goditjen e tij inflacioniste. Shpejtësia ende po bie”& rdquo;.

Ndërsa problemet mbi efektin e pandemisë në situatën ekonomike bëjnë që disa, si Jack Dorsey, të llogarisin në mundësinë e hiperinflacionit, të tjerë kontrollojnë normat e rritjes si një përgjigje e rregullt që sigurisht do të përfshihet nga një sërë presionesh deflacioniste.

Wood reagoi ndaj Elon Musk që mori pjesë në debatin në Twitter duke përmendur se ndërsa nuk ishte i sigurt për jetëgjatësinë, “& ldquo; të përkohshëm po shohim stres të fortë inflacioniste"& rdquo;. Wood reagoi ndaj Musk“duke mbajtur parasysh:(* )& ldquo;

në fakt është ndezur në reagime për bllokimet e trafikut të zinxhirit të furnizimit të lidhur me COVID dhe gjithashtu kufizimet e furnizimit me naftë, IMHO, presionet efektive dhe gjithashtu montuese deflacioniste që lidhen me AI, hapësirën e ruajtjes së energjisë (EVs!), robotikën, sekuencën gjenomike dhe gjithashtu blockchain moderne teknologjia sigurisht që do të përkulë konturin”& rdquo;.(* )përfshiu se ajo mendon se 3 burime kryesore të amortizimit me siguri do të kapërcejnë koston e jetesës në rritje të shkaktuar nga zinxhiri i furnizimit me Inflacionin që bëri të mundur që teknologjia të jetë një nga më deflacioniste.

Druri, Teknologjikisht mbajti parasysh se një presion deflacioni i referuar si “& ldquo; dëme inovative” & rdquo; në llojin e biznesit S&P 500 që nuk ka shpenzuar mjaftueshëm në të ardhmen, sigurisht që do të kishte gjithashtu një ndikim deflacioniste në situatën ekonomike. Për më tepër: Shkrimi i drurit merret vetëm me objektiva informues.

Mohimi i përgjegjësisë nuk jepet ose planifikohet të përdoret si i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar, ekonomik ose sugjerime të tjera të ndryshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju