Kolonia mbledh 18.5 milion dollarë për të përshpejtuar krijimin e aplikacioneve të ortekëve

Kolonia mbledh 18.5 milion dollarë për të përshpejtuar krijimin e aplikacioneve të ortekëve

Përshpejtuesi i financimit të ortekut Colony po përkujton pasi rriti një shumë masive prej 18.5 milion dollarë në raundin e tij më të fundit. Financimi i ngritur sigurisht që do të shpërndahet në një sërë detyrash inkurajuese që përmirësojnë aktualisht Ortekun (AVAX), si dhe sigurisht që do të përdoret për të gazuar pishinat e likuiditetit të Ortekut në muajt e ardhshëm.

I lançuar në tremujorin e tretë të 3, Avalanche është një konkurrent i shtresës 2020 për marrëveshjen kryesore të zgjuar si dhe për sistemin dApp Ethereum (ETH). Në pak më shumë se një vit, rrjeti u ngjit në vendin e 1-të në pozicionet e kapitalit të tregut ndërkombëtar të kriptove, ndërsa tokeni i tij indigjen AVAX vlerësohej mbi 11% në vlerë për shkak të kohës së lançimit.

Iniciativat më të fundit për mbledhjen e fondeve nga shoqëruesit e Ortekut Colony bëhen pjesë e kompanisë'& rsquo; iniciativat për të nxitur zhvillimin brenda blockchain'& rsquo; mjedisi i lulëzuar. Raundi i rritjes së kapitalit u drejtua nga Fondacioni Avalanche, si dhe u angazhua nga kompania e mbajtur në mend e investimeve në kripto, Shima Capital, GBV Capital, Bixin Ventures, si dhe Hashkey. 

 

Financimi i Ortekut'& rsquo; e ardhmja

Siç u tha, Kolonia & rsquo; gjiri i betejës sigurisht që do të drejtohet në inkurajimin e detyrave të fazës së hershme në Avalanche si dhe do të përdoret për të dhënë likuiditet për blockchain'& rsquo; s procedura të ndryshme defi. Një indeks i detyrave premtuese sigurisht që do të zgjidhet gjithashtu nga një fletë votimi e kryer nga zona e Ortekut, ku 50% e Kolonisë'& rsquo; Financimi me siguri do të miratohet(*) grupet më të vlerësuara si dhe detyrat.për pishinat në

Likuiditeti me siguri do të marrë 30% të financimit të ngritur, ndërsa 10% do të vendoset me siguri në blockchain, si dhe një tjetër 10% i drejtuar nga Avalanche, 10 detyrat kryesore që po përmirësohen, të vlerësuara sipas kapitalit të tregut. Zona e Ortekut sigurisht që do të hyjë gjithashtu në farën e Ortekut si dhe raundet e financimit të detyrave të fazës së hershme nëpërmjet te. CEO i Colony

Colony shpalli bashkëpunimin me Elie Le Rest, duke pretenduar se kompania me siguri do të ndante qarkullimin e volitshëm Orteku përshpejton zhvillimin shtesë për detyrat që përmirësojnë rrjetin e blockchain. për të pohuar: “& ldquo;Le Rest janë të lumtur Ne zbulojmë se ne'& rsquo; kemi zhvilluar lidhje të ngushta me vetveten. Fondacioni Orteku'& rsquo; Do të ndajmë qarkullimin e volitshëm Ne zhvillojmë një terren edhe më të bollshëm për përmirësimin e detyrave në sistemin më të shpejtë, jashtëzakonisht të rregullueshëm dhe të zgjuar të marrëveshjeve në sektorin e blockchain.”

Nicolas Lemaitre'at Drejtor i Përgjithshëm, përfshirë atë Ava Labs & rsquo; objektivat s u drejtuan me “the & ldquo; zona fillimisht & rdquo; vlerat e grupit Koloni. Orteku pohoi:” Lemaitre fantastike Është duke kërkuar për Koloninë të zhvillojë një mjedis ekonomik autonom të decentralizuar duke i ofruar zonës akses për detyrat e fazës së hershme si në raundet e farës ashtu edhe në ato personale. to është mjaft e drejtë me këtë vlerë thelbësore: zona fillimisht.”& rdquo;Avalanche's

DAO

Lexo artikullin:  Organizata bamirëse më e madhe në botë për kancerin e gjirit fillon të pranojë donacione kripto

ka strategji Evolucioni

Kolonia do të përparojë menjëherë në ato (DAO) nga mesi i vitit 2022, si dhe me siguri do të prezantojë nën-rrjetin e vet në zinxhirin bllokues të Organizatës Autonome të Decentralizuar. Orteku me siguri do të kryejë një shitje publike simbolike deri në fund të vitit 2021, pas së cilës detyra do të prezantohet me siguri. Kolonia'& rsquo; Token indigjen CLY me siguri do të përdoret

Kolonia u jep airdrops atyre që vënë bast për monedhat e tyre, si dhe sigurisht që do t'i nënshtrohet Ortekut një pajisje kthimi. CLY me siguri do të jetë shenja kryesore në'& rsquo; Korniza e DAO-s në pritje, që funksionon si një pajisje investimi financiar, si dhe simboli kryesor i administrimit. Kolonia:

Shkrimi i mohimit të përgjegjësisë ofrohet vetëm për qëllime informative. Kjo nuk është parashikuar apo planifikuar. Të përdoret si udhëzim i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar, ekonomik, apo udhëzime të tjera të ndryshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju