Crypto mund t'ju mbrojë kundrejt zhvlerësimit të monedhës

Crypto mund të ju mbrojë nga zhvlerësimi i monedhës

Me 3 fonde në 10 drejtuesit që kryejnë fonde aktive të kapitalit për 2021, mbikëqyrësi i fondeve të Shteteve të Bashkuara Horizon Kinetics është deri më tani duke mbrojtur në mënyrë efektive financuesit e tij nga shkatërrimet e zhvlerësimit të monedhës dhe rritjes së inflacionit. 

Sipas nje  post lëshuar sot në Financial Times me qendër në Mbretërinë e Bashkuar, Horizon Kinetics është një biznes prej $ 7 miliardë që drejtohet nga 3 mbikëqyrës veteranë, Murray Stahl, Steven Bregman dhe Peter Doyle Sipas Doyle:  

"& Ldquo; Nuk ka kthim mbrapa pas pandemisë dhe ndërkombëtarisht ka një çështje të detyrimit financiar dhe nënkupton ose mospagimin e parave ose zhvlerësimin e monedhës," & rdquo;

Printimi masiv i monedhës i kryer gjatë viteve të fundit po kontribuon në rritjen e mprehtë të niveleve të detyrimeve financiare gjatë viteve të mëparshme. Kjo ka rezultuar në të vërtetë në financuesit që kërkojnë përtej sistemit monetar për mbrojtje që do t'i mbrojë ata nga inflacioni i ndodhur. 

Sipas pikëpamjes së Horizon Kinetics, mbrojtjet më të mira janë zakonisht një përzierje e produkteve, pasurive, kriptovalutave dhe biznesit me dizajne të organizuara mirë. 

Për kriptovalutat veçanërisht, deklaron Doyle "& Ldquo; Njerëzit duhet të kenë ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj klasës së pronës," & rdquo;. (*) Vazhdon të përshkruajë atë Ai ka mungesë që nga furnizimi i saj i kufizuar, i cili është krejtësisht i kundërt i asaj që po ndodh me monedhën fiat, e cila është në rënie të madhe pasi gjithnjë e më shumë shtypet në prani.  në fillim i caktoi 1% të portofolit të saj

Horizon Kinetics përmes Bitcoin në 2016. Greyscale Bitcoin Trust atëherë, lejimi është rritur në të vërtetë në 10% të fondit të tyre Që atëherë. Paradigma  

Fondi në fakt ka regjistruar fitime pothuajse 48% këtë vit, ndërsa 2 të tjerat

Këto fonde në 10 drejtimet më të mira që kryhen sipas MorningStar janë Horizon Kinetics spin-off dhe ristrukturimi i biznesit, me 56.6% dhe Kinetics pak kapak, me 58.75%. :

Postimi i mohimit ndiqet vetëm në funksionet arsimore. Kjo nuk sigurohet ose synohet të përdoret si sugjerime ligjore, tatimore, financiare, monetare ose sugjerime të tjera. Ajo 

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju