Crypto.org EVM Chain Cronos Tani Jeton Drejtpërdrejt në Testnet

Crypto.org EVM Chain Cronos Tani Jeton Drejtpërdrejt në Testnet

Zinxhiri i ri EVM i Crypto.com për Crypto.org, Cronos, është drejtpërdrejt në modalitetin testnet. Zinxhiri anësor synon t'u sigurojë zhvilluesve të dApp disa karakteristika të vlefshme dhe fonde nga fondi i tij prej 100 milion dollarësh EVM.

 

Sidechain i ri EVM do të ofrojë mbështetje të plotë për zhvilluesit

Crypto.com, një nga platformat më të mëdha globale të kriptovalutave, përpiqet të përshpejtojë adoptimin dhe pranimin e përhapur të kriptovalutave. Platforma tani ka prezantuar testnet e ri për Cronos, zinxhirin anësor të Makinës Vërtetë Ethereum (EVM) Crypto.org, për të çuar përpara këtë mision.

Zinxhiri Crypto.org është infrastruktura e bllokimit publik pa leje të Crypto.com. Platforma ofron siguri të shkallës së lartë dhe transaksione të menjëhershme me tarifa minimale përmes vendosjes së saj të teknologjisë së fundit të bllokimit. Zinxhiri anësor Cronos i sapohapur funksionon paralelisht me zinxhirin Crypto.org, duke u mundësuar zhvilluesve që të transportojnë shpejt kontrata inteligjente dhe dApp nga Ethereum dhe zinxhirë të tjerë të pajtueshëm me EVM.

Me Cronos, tani drejtpërdrejt në testnet, Crypto.com synon të shkallëzojë ekosistemin 'Chain DeFi' duke fuqizuar zhvilluesit e dApp me infrastrukturën dhe financimin shoqërues nga fondi CRO EVM i Pjesë B 100 milion dollarë. Përveç kësaj, Crypto.com gjithashtu do t'u ofrojë zhvilluesve akses të drejtpërdrejtë në bazën e tij globale me mbi 10 milion përdorues.

Bashkëthemeluesi dhe CEO i Crypto.com, Kris Marszalek vëren, “Ne do të sigurojmë mbështetje të plotë për zhvilluesit që ndërtojnë në Cronos: teknik, financim, marketing - gjithçka që ju nevojitet për ta kthyer idenë tuaj në realitet. Kombinuar me transportueshmëri të lehtë dApp, kam besim se do të shohim një shpërthim aktiviteti në Cronos. ”

Testnet me burim të hapur për Cronos është zhvilluar nga ekipi Crypto.org Chain në bashkëpunim me ekipin kryesor që qëndron pas Ethermint. Kjo e fundit kontribuon në të njëjtën bazë kodike Github të shkruar duke përdorur gjuhën e programimit Go. Nëpërmjet CRO, monedhës vendase të Crypto.org dhe protokollit të Komunikimit Inter Blockchain (IBC), Cronos mundëson ndërveprimin dhe shërben si urë për zinxhirin Crypto.org dhe zinxhirët e tjerë të mundësuar nga IBC siç është Cosmos Hub. 

Cronos përdor mekanizmin e konsensusit Proof of Authority (PoA), i cili siguron performancë të lartë, transaksione të shpejta dhe tolerancë ndaj gabimeve. Ndryshe nga protokolli intensiv i energjisë Proof-of-Work (PoW), protokolli PoA është shumë më i qëndrueshëm. Me shqetësimet në rritje në lidhje me rritjen e efektit të bllokimit në ekosistem, Cronos vendoset si një platformë e përshtatshme për dApps që kërkojnë të ulin gjurmët e tyre përkatëse të karbonit.

Si një zinxhir me burim të hapur, Cronos do të forcojë më tej infrastrukturën e tij bazuar në mbështetjen e komunitetit, rishikimet dhe sugjerimet.

 

Lexo artikullin:  Laboratorët Uniswap imponojnë kufizime në mbi 100 shenja

Përgjegjësia: Ky artikull është dhënë vetëm për qëllime informative. Nuk ofrohet ose synohet të përdoret si këshillë juridike, tatimore, investuese, financiare ose këshillë tjetër.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju