ETH / USD Takohet me Presion Teknik në 1973: Analiza Teknike e Sally Ho 16 korrik 2021 

ETH / USD Takohet me Presion Teknik në 1973: Analiza Teknike e Sally Ho 16 korrik 2021

Ethereum (ETH / USD)) qëndroi i dobët herët në Aziatik seanca si të dyja ndaloi punen mbajë një veprim mbi la psikologjikisht i rëndësishëm numri 2000 dhe gjithashtu u kthye e listuar me poshte la Shkallë 1900 në të gjithë Amerikës së Veriut seancë. Tregtarët vëzhgojnë ETH / USD të ekzaminuara la 100-orë standard i lehtë për zhvendosje gjatë gjithë ditës tjetër '& rsquo; s Aziatik sesioni para duke ardhur, dhe gjithashtu më vonë u ndesh me rezistenca teknologjike rreth 1973.33 vendndodhja, duke qëndruar për në 38.2% rifreskuese të rrymës duke vlerësuar larminë nga 1865.50 2039.99  Plotësues teknologjike tregtia u shfaq kur ETH / USD e vlerësuar provim la 1938.29 vendndodhja, duke qëndruar për në 23.6% rifreskuese shumëllojshmëri duke u zvogëluar nga 2173.37 1865.67

Tregtarët sapo kanë shtypur ETH / USD as reduktuar si 1865.67 vendndodhja, të dy '& rsquo; s shtypja më e dobët duke pasur parasysh atë në fund të qershorit dhe gjithashtu a provim 76.4% retracement të rrymës duke vlerësuar larminë nga 1717.41 2411.19 Stacionet ishin vetëm kohët e fundit të zgjedhura të renditura më poshtë la 2064.30 , 2024.97, 2005.05, 1989.85, 1982.43, 1881.14, 1871.81, dhe gjithashtu 1868.97 vendndodhjet përgjatë hapit aktual reduktuar If ETH / USD nuk është në gjendje të mbajë aktual Fitimet, qëllimet e kostos së pengesës i përbërë nga 1588, 1495, 1467, 1442, 1339, dhe gjithashtu Gradë 1155  Tregtarët po vërejnë se MA-50 bar (4-orë) is në mënyrë të gabuar treguar e listuar me poshte la MA-200 bar (4-orë) dhe gjithashtu  e listuar me poshte  la  MA 100 bar (4 orë).  Gjithashtu, 50 bar MA (në orë) is në mënyrë të gabuar treguar e listuar me poshte la 100 bar MA (në orë) dhe gjithashtu e listuar me poshte la 200 bar MA (në orë)

Detyra e çmimit është lokale MA me 50 bar (4-orë) në 2091.92 dhe gjithashtu MA me 50 bar (Ore) në 1955.71

Mbeshtetje teknike është parashikuar rreth 1700 / 1633.51 / 1456.03 me Stacionet parashikuar më poshtë.

Rezistenca teknike është parashikuar rreth 3122.22 / 3420.10 / 3788.66 me Stacionet parashikuar më lart.

On 4-siaps grafik, I ngadaltë is Të renditura më poshtë SlowD ndërsa MACD is Bullishly mbi MACDAverage

On 60-minuta grafik, I ngadaltë is Të renditura më poshtë SlowD ndërsa MACD is Të renditura më poshtë MACDA Mesatarja

Lexo artikullin:  Kalimi i hendekut ndërmjet rregullimit dhe nevojës për rritje

                                                                                                                                                                     

Përgjegjësia: Ky vlerësim tregtar jepet nga një palë e tretë, dhe gjithashtu vetëm për objektivat arsimore. Nuk pasqyron pamjet e as nuk është planifikuar të përdoret si ligjërim, detyrim tatimor, investim financiar ose sugjerime ekonomike.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju