ETH / USD Eyeing 2500: Analiza Teknike e Sally Ho 27 Korrik 2021 ETH

ETH / USD Eyeing 2500: Analiza Teknike e Sally Ho 27 Korrik 2021 ETH

Ethereum ( ETH / USD) ruhet a predispozitë e favorshme afatshkurtër herët në Aziatik seanca ndërsa tregtarët punuan për të kontribuar në rrymën Fitimet që e shihte tregtinë e vendosur si i lartë si Niveli 2390  i fundit presionin e blerjes pa ETH / USD të mbledhura nga 1995 vendndodhja gjatë numrit të mëparshëm të ditëve, një zhvendosje që u shpejtua më pas Stacionet ishin e zgjedhur më sipër la 2247.69 nivelet 2262.94, duke përfaqësuar 76.4% Tërheqje 78.6% të rrymës shumëllojshmëri duke u zvogëluar nga 2411.19 1718.41   Plotësues Stacionet ishin u nis sipër la 2354.92 vendndodhja, që përfaqëson 23.6% rifreskuese të rrymës shumëllojshmëri duke u zvogëluar nga 4384.43 1728

disa nivelet shtesë të avantazheve shtesë përbëhet nga 2742.76, 3056.22, 3369.67, 3757.51dhe 3815.95 vendndodhjet. Pas rrymës ngjit ngritje shumë-ditore, Disa nivelet e përmirësimit të pengesave dhe vendndodhjet e ndihma e mundshme teknike perbehet nga 2231.50, 2133.45, 2054.21, 1974.96dhe 1876.91  Tregtarët po vërejnë se MA-50 bar (4-orë) is në mënyrë të gabuar duke sugjeruar e listuar me poshte la MA-200 bar (4-orë)    sipër la  MA 100 bar (4 orë).  Gjithashtu, 50 bar MA (në orë) is bullish duke sugjeruar sipër la 100 bar MA (në orë) sipër la 200 bar MA (në orë)

Aktiviteti i çmimeve është afër MA me 200 bar (4-orë) në 2055.02 dhe MA me 50 bar (Ore) në 2196.55

Mbeshtetje teknike është parashikuar rreth 1700 / 1633.51 / 1456.03 me Stacionet parashikuar më poshtë.

Rezistenca teknike është parashikuar rreth 3122.22 / 3420.10 / 3788.66 me Stacionet parashikuar më lart.

On 4-siaps tabelë, I ngadaltë is Të renditura më poshtë SlowD ndërsa MACD is Përtej MACDAavar

On 60-minuta tabelë, I ngadaltë is Bullishly mbi SlowD ndërsa MACD is Përtej MACDAavar

                                                                                                                                                                     

Përgjegjësia: Kjo analizë tregtare ofrohet nga një palë e tretë, dhe vetëm për funksionet arsimore. Nuk tregon pikëpamjet e as nuk është planifikuar të përdoret si rekomandime ligjore, tatimore, financiare ose rekomandime monetare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju