Tubimet ETH / USD Mbi 2000 Figura: Analiza Teknike e Sally Ho 23 Korrik 2021 ETH

Tubimet ETH / USD Mbi 2000 Figura: Analiza Teknike e Sally Ho 23 Korrik 2021 ETH

Ethereum ( ETH / USD) vazhdoi të orbitë la figura 2000 e rëndësishme psikologjike herët në Aziatik seanca si grup i zgjeruar fitimet aktuale dhe me përvojë presionin e blerjes rreth 1948.68 vendndodhja gjatë ditës tjetër '& rsquo; s (*) seanca. (*) vendosur vetëm kohët e fundit tregtuar si Amerikës së Veriut i ulëtSi sa 1718.41 vendndodhja, që përfaqëson një provë 38.2% rifreskuese duke vlerësuar larminë nga 1206.05 2041.42  , presioni i blerjes ditore gjithashtu u pa gjithashtu rreth 50% rifreskuese duke vlerësuar larminë nga 1865.50 2039.99  ETH / USD shtrihet rryma e saj

If pikë e dobët, disavantazh vendndodhjet e domethënia teknike përbëhet nga 1702.67, 1667.09, Nivelet 1633.51, dhe 1545.77  ETH / USD ka aftësinë për të zbuluar një Nëse quote, kokë vendndodhjet e domethënia teknike perbehet nga 2068.23, 2149.16, 2249.31dhe 2264.40  po vërejnë se 50-bar MA (4-orë) Tregtarët është në mënyrë të gabuar treguar e listuar me poshte la MA-100 bar (4-orë)    e listuar me poshte la  MA 200 bar (4 orë).  , 50 bar MA (në orë) Gjithashtu është bullish treguar sipër la 100 bar MA (në orë) sipër la 200 bar MA (në orë) aktiviteti është më i afërti MA me 100 bar

Çmimi (4-orë) në 2023.05 dhe MA me 50 bar () në 1920.63 orë është parashikuar rreth 1700 / 1633.51 / 1456.03

Mbeshtetje teknike me parashikuar më poshtë. është parashikuar rreth Stacionet 3122.22 / 3420.10 / 3788.66

Rezistenca teknike me parashikuar më lart. 4- Stacionet tabelë,

On SlowKHourly is sipër SlowD ndërsa Bullgarisht MACD is sipër MACDAverageBullishly 60-minuta tabelë,

On I ngadaltë is të renditura më poshtë SlowD ndërsa Bearish MACD is të listuara më poshtë MACDA MesatarjaMe durim                                                                                                                                                                     :

analiza e tregtisë ofrohet nga një palë e tretë, dhe vetëm për funksionet arsimore.

Përgjegjësia nuk tregon pikëpamjet e as nuk është menduar të përdoret si sugjerime ligjore, tatimore, financiare ose monetare. Kjo është

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju