Testet e ETH / USD Rezistenca Teknike Rreth 2019: Analiza Teknike e Sally Ho 15 korrik 2021 ETH

Testet ETH / USD Rezistenca Teknike Rreth 2019: Analiza Teknike e Sally Ho 15 Korrik 2021 ETH

Ethereum (ETH / USD)) funksionoi në ruaj fitimet herët në Aziatik seanca si të dyja i çmuar me Shkallë 2014.28 pas tregtimit si i lartë si 2109.90 vendndodhja në Amerikës së Veriut sesioni, me mesdita e lartë duke qëndruar për një ekzaminim të 50% rifreskuese varg në rënie nga 2173.37 1865.67  Tregtarët shtypën ETH / USD as reduktuar si 1865.67 vendndodhja në të gjithë Evropian sesioni, të dy '& rsquo; s shtypja më e dobët sepse në fund të qershorit dhe gjithashtu a provim 76.4% retracement të rrymës koleksionin vlerësues nga 1717.41 2411.19 Stacionet ishin vetëm kohët e fundit të zgjedhura të renditura më poshtë la 2064.30 , 2024.97, 2005.05, 1989.85, 1982.43, 1881.14, 1871.81 , dhe gjithashtu 1868.97 vende.

Stacionet ishin vetëm kohët e fundit të zgjedhura të renditura më poshtë la 1868.97 dhe gjithashtu 1789.02 (*) vendndodhje në të gjithë vendin zhvlerësimi , qëllimet e kostos së pengesës qe kane te bejne me stresi i marketingut që lindi rreth 4177.77, 3531.06, dhe gjithashtu Gradë 2640 ETH / USDNëse nuk është në gjendje të mbajë aktual Fitimet , qëllimet e kostos së pengesës i përbërë nga 1588 , 1495, 1467, 1442, 1339, dhe gjithashtu Gradë 1155 po vërejnë që Tregtarët 50 bar MA (4 orë) is në mënyrë të gabuar  duke sugjeruar e listuar me poshte la   MA-200 bar (4-orë) dhe gjithashtu e listuar me poshte la MA 100 bar (4 orë). , Edhe MA 50 bar (në orë) is në mënyrë të gabuar duke sugjeruar e listuar me poshte la 100 bar MA (në orë) dhe gjithashtu e listuar me poshte la 200 bar MA (në orë) detyra është më e afërta

Cmimi 50-bar MA (4-orë) në 2124.36 dhe gjithashtu MA me 50 bar () në Orën 1974.11 është parashikuar rreth

Mbeshtetje teknike 1700 / 1633.51 / 1456.03 me parashikuar më poshtë. Stacionet është parashikuar rreth

Rezistenca teknike 3122.22 / 3420.10 / 3788.66 me parashikuar më lart. Stacionet 4 -

On grafik, për orë I ngadaltë is mbi SlowDBullish ndërsa                                                                                                                                                                     MACD is mbi MACDAverage Me bullizëm. 60-minuta

On grafik, I ngadaltë is të renditura më poshtë SlowDBearish ndërsa MACD is mbi MACDAverageBullishly (*) (*): vlerësimi i tregtisë ofrohet nga një palë e tretë, dhe gjithashtu vetëm për funksionet informuese.

Lexo artikullin:  Aplikacioni për tregtimin e aksioneve Robinhood bën nisjen e tij në Nasdaq nën shenjën HOOD, me çmim 38 dollarë për aksion.

nuk tregon pamjet e as nuk është menduar të përdoret si ligjshmëri, detyrim tatimor, investime financiare ose rekomandime monetare.

Disclaimer.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju