ETH/USD për të përfunduar korrikun në shënim pozitiv? Analiza Teknike e Sally Ho 31 Korrik 2021 ETH

ETH/USD për të përfunduar korrik në shënim pozitiv? Analiza Teknike e Sally Ho 31 Korrik 2021 ETH

Ethereum ( ETH / USD) kërkoi për të besimi i freskët i tregut herët në Aziatik sesion ndërsa tregtarët vazhduan të mendonin për zhvillimin e avantazheve shtesë pas grupit '& rsquo; s zhvendosja aktuale mbi figura 2000 e rëndësishme psikologjike  Tregtarët vetëm kohët e fundit ngritur ETH / USD as i lartë si 2437.99 vendndodhja më parë gjatë javës, e saj printimi më i madh në javë të shumta.  Stacionet ishin vetëm kohët e fundit e zgjedhur më sipër la 2247.69 nivelet 2262.94, duke përfaqësuar 76.4% Tërheqje 78.6% të rrymës shumëllojshmëri duke u zvogëluar nga 2411.19 1718.41   Plotësues Stacionet ishin aktivizuar me siper la 2354.92 vendndodhja, që përfaqëson 23.6% rifreskuese të rrymës shumëllojshmëri duke u zvogëluar nga 4384.43 1728

disa nivelet shtesë të avantazheve shtesë përbëhet nga 2742.76, 3056.22, 3369.67, 3757.51dhe 3815.95 vendndodhjet. Pas rrymës ngjit ngritje shumë-ditore, Disa nivelet e përmirësimit të pengesave dhe vendndodhjet e ndihma e mundshme teknike perbehet nga 2231.50, 2133.45, 2054.21, 1974.96dhe 1876.91  Tregtarët po vërejnë se MA-50 bar (4-orë) is bullish treguar sipër la MA-100 bar (4-orë)    sipër la  MA 200 bar (4 orë).  Gjithashtu, 50 bar MA (në orë) is bullish treguar sipër la 100 bar MA (në orë) sipër la 200 bar MA (në orë)

Aktiviteti i çmimeve është më i afërti MA me 50 bar (4-orë) në 2131.54 dhe MA me 50 bar (Ore) në 2263.81

Mbeshtetje teknike është parashikuar rreth 1700 / 1633.51 / 1456.03 me Stacionet parashikuar më poshtë.

Rezistenca teknike është parashikuar rreth 3122.22 / 3420.10 / 3788.66 me Stacionet parashikuar më lart.

On 4-siaps tabelë, I ngadaltë is Të renditura më poshtë SlowD ndërsa MACD is Të renditura më poshtë MACDA Mesatarja

On 60-minuta tabelë, I ngadaltë is Të renditura më poshtë SlowD ndërsa MACD is Të renditura më poshtë MACDA Mesatarja

                                                                                                                                                                     

Përgjegjësia: Kjo analizë e tregtimit sigurohet nga një palë e tretë, dhe vetëm për funksionet arsimore. Nuk tregon pikëpamjet e as nuk është planifikuar të përdoret si sugjerime ligjore, tatimore, financiare ose monetare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju