ETH / USD punon për të avancuar Rezistencën Teknike të kaluar 1938: Analiza Teknike e Sally Ho 17 Korrik 2021 ETH

ETH / USD punon për të avancuar Rezistencën Teknike të kaluar 1938: Analiza Teknike e Sally Ho 17 Korrik 2021 ETH

Ethereum (ETH / USD)) zmbrapset në fillim të Aziatik seanca si të dyja i çmuar me Shkallë 1940.36 pas tregtimit si reduktuar si 1850.15 vendndodhja në të gjithë Evropian sesioni, me brenda ditës së lartë duke qëndruar për një provim Standardi bazë i zhvendosjes 50 orësh, dhe gjithashtu një provim 23.6% rifreskuese duke rënë shumëllojshmëria nga 2173.37 1865.67  Tregtarët me siguri do të mbeten për të kontrolluar detyrën e tarifave rreth 2005.05 dhe gjithashtu Gradë 2024.97, e tanishme qëllimet e normës së disavantazhit qe kane te bejne me stresi i marketingut që filloi rreth Shkallë 4384.43  La mesditë 1850.15 zvogëluar qëndron për të dyja '& rsquo; s shtypja më e dobët duke pasur parasysh atë qershori i vone

Stacionet ishin kohet e fundit të zgjedhura të renditura më poshtë la 2064.30 , 2024.97, 2005.05, 1989.85, 1982.43, 1881.14, 1871.81, dhe gjithashtu 1868.97 vendndodhjet përgjatë hapit aktual reduktuar If ETH / USD nuk është në gjendje të mbajë aktual Fitimet, qëllimet e normës së disavantazhit i përbërë nga 1588, 1495, 1467, 1442, 1339, dhe gjithashtu Gradë 1155  Tregtarët po vërejnë se MA-50 bar (4-orë) is bullish duke sugjeruar mbi la MA-100 bar (4-orë) dhe gjithashtu  mbi la  MA 200 bar (4 orë).  Gjithashtu, 50 bar MA (në orë) is bullish duke sugjeruar mbi la 100 bar MA (në orë) dhe gjithashtu mbi la 200 bar MA (në orë)

Detyra e çmimit është lokale MA me 50 bar (4-orë) në 2040.24 dhe gjithashtu MA me 50 bar (Ore) në 1937.42

Mbeshtetje teknike është parashikuar rreth 1700 / 1633.51 / 1456.03 me Stacionet parashikuar më poshtë.

Rezistenca teknike është parashikuar rreth 3122.22 / 3420.10 / 3788.66 me Stacionet parashikuar më lart.

On 4-siaps grafik, I ngadaltë is Bullishly mbi SlowD ndërsa MACD is Bullishly mbi MACDAverage

On 60-minuta grafik, I ngadaltë is Bullishly mbi SlowD ndërsa MACD is Bullishly mbi MACDAverage

                                                                                                                                                                     

Përgjegjësia: Ky vlerësim i tregtisë ofrohet nga një palë e tretë, dhe gjithashtu vetëm për funksionet informuese. Nuk tregon pamjet e as nuk është menduar të përdoret si i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar ose udhëzim ekonomik.

Lexo artikullin:  Samsung integron veçoritë NFT për serinë e re të TV Smart

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju