Mjerimi i tarifave të Ethereum vazhdon – Pse të mos përdorni konkurrencën e shtresës 1?

(* 1 *)

Ditët kur mund të bënit një transaksion Ethereum për më pak se 30 dollarë duket se kanë përfunduar muaj në të kaluarën. Në rastet e përdorimit të tepruar, klientët e blockchain do të paguajnë mirë 100 dollarë shtesë. Me rivalë të barabartë me Solana, Avalanche dhe Fantom, që ofrojnë transaksione masivisht më të shpejta dhe me një proporcion të vogël të vlerës, pse dikush do të zgjidhte vërtet të përdorte zinxhirin e bllokut Ethereum?

Sipas Messaria, vlera e përbashkët për një transaksion ethereum ishte rreth 47.35 dollarë që nga 16 nëntori. Pjesërisht me shaka, Ryan Selkis, CEO i Messari, u citua të thoshte:

"Nuk ka rëndësi nëse Ethereum është më një siguri, pasi individët e vetëm që mund të përballojnë përdorimin e tij janë të akredituar gjithsesi."

Natyrisht një referencë për botën e financave konvencionale, vendi i sigurt që letrat me vlerë mund të blihen vetëm nga njerëz të pasur të njohur si "blerës të akredituar".

Për të qenë të besueshëm, duket se motivi i vetëm që investitori i zakonshëm Joe po paguan këto tarifa është se përfitimi që ata po marrin nga kriptovalutat që blejnë e bëjnë me të vërtetë pagesën e çmimit të tarifave.

Blockchain Ethereum është dëmtuar…. megjithatë duket se mbreti nuk ka rrobe. Ndikuesit dhe të njohur si konsulentë monetarë thonë të gjithë se ethereum është ai që duhet blerë. Thjesht hidhini një sy sasisë së eth të vendosur për Eth 2.0.

Gjithashtu, shkoni shpejt në faqen e internetit ShikoniDjegien na tregon se më shumë se 4 miliardë dollarë në ETH tani janë djegur dhe se peshorja është kthyer në mënyrë që ETH shtesë të digjet, sesa të hidhet në qarkullim, duke e bërë më pas një aktiv deflacioni.

Sidoqoftë, në fund të ditës, blockchain ethereum duhet të përdoret për rrethana të përdorimit masiv të transaksioneve intensive, ekuivalente me financat dhe lojërat dhe shumë të tjera. por sigurisht që nuk është aq shumë sa ajo, dhe sapo të shihni se shkallëzueshmëria do të trajtohet në vitin 2023, kush në tokë do të kujdeset për të?

Lexo artikullin:  Asetet e botës reale në Metaverse

Zhu Su, CEO i Three Arrows Capital, pranoi shqetësimin e tij për gjendjen e Ethereum duke postuar në Twitter:

“Po, unë e kam braktisur Ethereum-in, pavarësisht se e kam mbështetur atë në të kaluarën. Po, Ethereum i ka braktisur klientët e tij pavarësisht se i ka mbështetur ata në të kaluarën. Tradita e Ethereum vuan masivisht nga Dilema e Themeluesit. Të gjithë janë tashmë shumë të pasur për të kujtuar atë që fillimisht u nisën për të bërë.”

Hyni në skenë majtas Solana, Orteku, Fantom dhe bashkë. Kushdo që ka përdorur dexes në këto ekosisteme do të njohë kënaqësinë e të pasurit aftësi për të bërë një transaksion që kushton vetëm disa cent, dhe një transaksion që finalizohet në vetëm pak sekonda.

Këto blockchain të shtresës 1 po bëjnë tani atë që Ethereum shpreson të bëjë vetëm pas disa vitesh. Shkrimi është në mur, thjesht sa kohë do t'i duhet tregut për ta parë atë?

Mohim përgjegjësie: Ky artikull ofrohet vetëm për funksione informative. Nuk ofrohet ose supozohet për përdorim si rekomandim i autorizuar, tatimor, financues, monetar ose i ndryshëm.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju