Përmbledhja javore e Ethereum: ETH rikuperon me shpejtësi gjysmën e humbjeve të saj pas rënies me 19%

Përmbledhja javore e Ethereum: ETH rikuperon me shpejtësi gjysmën e humbjeve të saj pas rënies me 19%

ETERI RIKONI SHUME TË HUMBJEVE PAS ULJES 19% TË KËSAJ JAVËS

Kriptovaluta e dytë më e madhe sipas kapitalit të tregut (525 miliardë dollarë me rëndësi ETH në 18.8% në kontrast me 40.4% të Bitcoin) aktualisht po tregton një prekje mbi ATH-në e saj të majit prej 4382 dollarë, megjithëse është ende 10% nën koston ekzistuese të dokumentit, e cila u krijua në datën 10. e nëntorit në 4868 dollarë. Në momentin e krijimit të këtij postimi, Etheri (ETH/ USDT) ka qenë në të vërtetë në qendër të një procedure të shërimit të normës pasi u ul për një kohë të shkurtër deri në një reduktim brenda ditës në 3956 dollarë gjatë seancës tregtare të së enjtes së kaluar.

Sipas këndvështrimit tonë, një përmirësim i përsëritur në fakt është nisur nga një përzierje e variablave të shumtë dhe gjithashtu rasteve: për të filluar me kriptomarket nuk kishte pasur asnjë lloj tërheqjeje për një kohë të zgjatur anormalisht –– sepse shtatori për të qenë të saktë. Ata njerëz që në të vërtetë kanë blerë kripto për më shumë se 6 muaj duhet të njohin aktualisht të parashikojnë rënie të krahasueshme në vlerën e pronave të tyre, veçanërisht kur pikëpamjet e tregut vazhdojnë të mbinxehen për më shumë se 5 javë rresht, siç mbahen të vërteta deri në 15 nëntor, kur Frika dhe &(*) së fundi u rivendos nga mbi 70 plotësisht në mesin e viteve '30 Indeksi i Lakmisë së fundit dhe gjithashtu aktualisht po zbulon mbi 40, gjë që tregon ende të premten. Elementi i frikës që ka kontribuar absolutisht ishte një deklaratë nga

Së dyti, ata me siguri do të prezantojnë një shtrëngim "të plotë" të minierave të kriptove. Kina, udhëheqësit e shtetit komunist u frikësuan se sigurisht që do të ketë pasoja të mëdha nëse zbulohet se ndonjë lloj organizate po abuzon me aksesin e saj ndaj energjisë së subvencionuar për t'iu bashkuar minierave të pronave elektronike. Për më tepër, duke marrë parasysh grafikun Tani, ne mund të shohim menjëherë një rënie masive me afërsisht 26% përsëri në Normën e Hashit të Rrjetit Ethereum, kur autoritetet e majit fillimisht nxorën jashtë ligjit minierat, të cilat shkaktojnë një përmirësim jashtëzakonisht të thellë që zgjat për më shumë se 2 muaj. Kinezët nuk e shohim në i njëjti grafik është çdo lloj rënieje e dukshme që ka ndodhur sot.

Çfarë realiteti, në të vërtetë në pushtet ka ngritur vazhdimisht për pothuajse 5 muaj rresht. Norma e hashit të ETH? Përfundimi më i ri FUD në përgjithësi kishte një rezultat thjesht mendor për financuesit e kriptove, sepse pjesa më e madhe e pajisjeve të minierave aktualisht janë transferuar në vende si Shtetet e Bashkuara, Kina, Kazakistani dhe kështu me radhë India shumë më tepër, rrjeti është shumë më i sigurt dhe më i sigurt. se sa ka qenë ndonjëherë më parë me versionin ekzistues What's of 846 Hash Rate/s në kontrast me Terahashes ATH në 644 maj/s, që përfaqëson një rritje me 31.3%. Elementi evident i terahashes që duhet të ketë luajtur njëfarë detyre në vendosjen e modifikimit që ndodh në kostot e pronave elektronike ishte i njohur.

Lexo artikullin:  BTC/USD ruan paragjykimet teknike pozitive në fund të korrikut: Analiza teknike e Sally Ho 31 korrik 2021 BTC

Një tjetër që pritej të ishte autorizuar nga Projektligji i Infrastrukturës POTUS në Joe Biden dhe gjithashtu së bashku, ishte pikërisht e njëjta ditë gjatë së cilës filloi tërheqja. Rregullorja e së hënës në fakt ishte zhdukur nga Shtetet e Bashkuara disa ditë më parë dhe gjithashtu ne paralajmëruam vizitorët tanë pushimin e fundjavës së kaluar se kishte shumë gjasa të ishte një paralajmërim për investitorët që po përpiqeshin të gjenin një mjedis krejt të ri në ditët në vijim. dhe madje, prekja e lëndës drusore, javët. Përmirësimi i Senatit për çdo një nga të mundshmet e sipërpërmendura aktivizohet disa ditë më parë, ne kishim gjithashtu disa të dhëna pa dyshim shqetësuese nga

Sipas të cilit qeveritë e vendit synojnë të paraqesin dhe gjithashtu të miratojnë një rregullore të kriptomonedhës në seancën legjislative që fillon po aq shpejt sa këtë muaj. Tregu i kriptove të Indisë është ndër ato lider dhe gjithashtu me zgjerimin më të shpejtë në mbarë botën me 15-20 milionë financues të përafërt, kështu që strategjitë e afirmuara dhe gjithashtu ende joformale për të forcuar ligjin e pronave elektronike mund të zhvillohen menjëherë në një paralajmërim shtesë. ANALIZA TEKNIKE Indiane & & ON- TË DHËNAT E ZINXHIRIT

, shumë detaje të pafavorshme deri më tani, do të ishte shumë më mirë të shkonim te grafikët aktualisht dhe gjithashtu të fillonim duke thënë se

Phew aktualisht ka rikuperuar gjysmën e humbjeve të ruajtura për shkak të aksidentit të Ethereum. Kostoja e monedhës së së hënës u hodh nga shenja 4000 dollarë, e cila u forcua më tej nga afër ekzistencës së MA 50-ditore. Rezultati As është praktikisht ende në një trend rritës, pavarësisht nga dëmtimi nga një rrjet paralel në rritje 8-javësh, i cili ishte theksi kryesor i postimit tonë të mëparshëm mbi zotërimin. Ether momenti që është qëllimi kryesor është të mbetemi mbi shenjën

Për ATH prej 4.37 mijë dollarë dhe gjithashtu mblidhni forcë të mjaftueshme për të provuar një sulm mbi 4660 dollarë, që ishte ndër gradat e mëparshme të dokumentit të majit së bashku me një faktor të refuzuar në datën 3 të Etherit që përfundimisht funksiononte si ndihmë e përshtatshme për 5 ditë përpara tërheqjes. Aktiviteti i kostos së nëntorit do të varet qartë nga

Në fund të fundit, kripto-ja e Ethereum (BTC/USDT) dhe gjithashtu kripto-ja më e madhe aktualisht renditen më poshtë një numër të shkallëve të saj kryesore të rezistencës: 60 mijë dollarë dhe gjithashtu MA 50-ditore në fillim, kështu që lejoni të shijoni atë që ndodh atje për shkak të faktit se një person i mundshëm Refuzimi padyshim do të ulë të gjithë kriptomarket bazuar në tipike. Koha e Bitcoin, ne garantuam pak detaje mbi informacionin e fundit në zinxhir, dhe gjithashtu këtu janë disa vendime thelbësore nga vlerësimi ynë: Ether's-

Lexo artikullin:  Fondet e pensionit të Afrikës së Jugut për të përjashtuar asetet kripto jo-CBDC

shkarkimet e shkëmbimit arritën nivelin më të lartë të të gjitha kohërave sot Ethereum- në të njëjtën kohë shumëllojshmëria e
Pagesat e para të këmbimit arritën në një ETH të reduktuar 16-mujore - përfshijnë 2 +2 dhe gjithashtu ajo që mund të shihni mund të jetë një hyrje
– shumëllojshmëria e Supply Shock
adresat që transferohen në shkëmbime kishin një rritje të mprehtë përpara përmirësimit, megjithatë në fakt ka rënë për shkak se pjesa ETH e gjithë të hënës
adresat që mbeten në fitime qëndron në 97% (nga 100% disa ditë më parë) gjë që duhet mbajtur parasysh. ETH të gjithë mund të marrin të ardhura në çdo kohë, nëse ata synojnë.
-
/ Përqindja e fitimit neto të parealizuar është vetëm 0.65 në kontrast me analizën e humbjeve në 0.78 përpara një përmirësimi të konsiderueshëm, kështu që një metodë e gjatë për t'u bërë, me sa duket. pikat duken vërtet të diskutueshme, në grafikë të paqartë (20% aksident plotësohet nga një shërim i fortë) dhe gjithashtu së fundi, informacioni në zinxhir po tregon

Të gjitha në javët / muajt në vijim. Furnizoni përditësimet e Shock në Regular çdo Ether herët në mëngjes në cryptodaily.co.uk, kështu që qëndroni të sigurt atje dhe shihemi edhe një herë më shpejt. E diel:

Postimi i mohimit të përgjegjësisë ofrohet vetëm për qëllime arsimore. Ky nuk ofrohet ose planifikohet të përdoret si udhëzim i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar, ekonomik ose udhëzime të tjera të ndryshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju