Banka Shinhan e Koresë do të testojë konceptin e ri të konceptit të Stabilcoin në Rrjetin Hedera

Banka Shinhan e Koresë do të testojë konceptin e ri të konceptit të Stabilcoin në Rrjetin Hedera

Koreja e Jugut'& rsquo; Banka kryesore e Shinhan Bank, në fakt ka zbuluar se në fakt ka përfunduar krijimin e një provimi të konceptit me një megabankë ndërkombëtare me bazë përtej Koresë së Jugut. Prova e konceptit u përfundua në bashkëpunim me Hedera Hashgraph (HBAR). 

Prova e konceptit në fakt është krijuar për të bërë të mundur kompensimet në mbarë botën duke përdorur monedhat e qëndrueshme duke përdorurRrjeti Hedera Detyra sigurisht që do të përdorë gjithashtu Shërbimin Hedera Token (HTS) dhe gjithashtu Shërbimin e Konsensusit Hedera (HCS), duke ekzaminuar emetimin dhe gjithashtu qarkullimin e monedhave të qëndrueshme në një rrethanë që zakonisht përfshin pritje të gjata, tarifa të larta dhe gjithashtu pa kapacitete monitorimi. 

Kohë më të ulëta të konsiderueshme të transaksionit 

Shinhan Bank'& rsquo; Koncepti i ri i provës mund të dërgojë para globalisht në sekonda dhe gjithashtu për një tarifë blerjeje të reduktuar ndjeshëm me Hedera Network Hedera në fakt ka deklaruar se tarifat e zakonshme të blerjeve në rrjetin e saj janë reduktuar deri në 0.0001 dollarë, ndërsa koha e zakonshme e nevojshme për të përfunduar një blerja është rreth 3-5 sekonda. Të dyja metrikat janë një përmirësim i konsiderueshëm mbi tarifat e blerjes dhe gjithashtu kohët e ofruara nga qasjet tipike të kompensimit. 

Hedera ka specifikuar në fakt në një lajm të bërë më 29 nëntor se po zbulon mundësinë e ofrimit dhe shpërndarjes së monedhave të qëndrueshme për raste të përdorimit ekonomik, duke ofruar gjithashtu tarifa të reduktuara dhe gjithashtu norma më të mëdha blerjesh sesa qasjet ekzistuese, duke bërë të mundur gjithashtu që të bëhen marrëveshje. gjurmuar. 

Një sistem i vjetëruar 

Aktualisht, gjatë kryerjes së transfertave ndërkufitare, njerëzit dhe gjithashtu kompanitë duhet të mbajnë një çmim të konsiderueshëm në llojin e çmimeve të larta ndërmjetëse bankare. Tarifat janë gjithashtu më të mëdha nëse duhet të bëhet një transferim ndërmjet vendeve që nuk kanë likuiditet ose një rrjet të drejtpërdrejtë. Klienti me siguri do të përfundojë duke paguar një tarifë të lartë ndërmjetëse, së bashku me tarifat normale të transferimit ndërkufitar. 

Këto marrëveshje kërkojnë gjithashtu një sasi të konsiderueshme kohe, zakonisht duhen 4 deri në 7 ditë për t'u përfunduar. Për më tepër, nuk ka asnjë qasje ku një klient mund të gjurmojë gjendjen e marrëveshjeve. Me Shinhan Bank'& rsquo; Në opsionin stablecoin, klientët me siguri do të marrin fonde në një stablecoin të mbështetur në zonën tuaj dhe gjithashtu me tarifa jashtëzakonisht të reduktuara të lidhura. 

Lexo artikullin:  Itheum siguron 1.5 milion dollarë nga Morningstar Ventures për të ndërtuar platformën e saj të hapur të të dhënave Metaverse me bazë në Elrond

Përdorimi i monedhave të qëndrueshme për remitancat 

Banka Shinhan sigurisht që do të prodhojë monedha të qëndrueshme të mbështetura nga Won e Koresë së Jugut (KRW), ndërsa banka e saj partnere me siguri do të prodhojë monedha të qëndrueshme të mbështetura nga paratë e saj rajonale. Klientët mund të blejnë monedha të qëndrueshme të mbështetura nga KRW dhe të lëshuara gjithashtu nga Shinhan Bank dhe gjithashtu t'i dërgojnë ato në llogarinë e caktuar në bankën shoqëruese. Më pas, marrësit mund të marrin fondet në një stablecoin të mbështetur në zonën tuaj dhe gjithashtu ta shkëmbejnë atë për të marrë fondet e tyre në paratë e tyre rajonale. 

Institucionet financiare pjesëmarrëse sigurisht që do të përdorin Shërbimin e Konsensusit Hedera për të gjurmuar dhe për të regjistruar blerjen. Kjo sigurisht që do të vërtetojë gjithashtu çmimin e këmbimit ndërkombëtar që dominon në kohën e blerjes. 

Një treg i rëndësishëm 

Duke folur në lidhje me Shinhan'& rsquo; Për opsionin stablecoin, themeluesi dhe gjithashtu CEO i Hedera specifikoi se ai mendonte se kjo është një mundësi e konsiderueshme për të çrrënjosur ndërmjetësit dhe gjithashtu për të bërë kompensimet ekstra të besueshme dhe gjithashtu ekonomike. 

Kompensimet ndërkombëtare ishin një treg i madh prej 702 miliardë dollarësh në vitin 2020, me 539 miliardë dollarë që më së shumti mund të vinin nga vendet me të ardhura të reduktuara dhe gjithashtu me të ardhura mesatare. Ekziston një mundësi e madhe për të hequr ndërmjetësin dhe gjithashtu për ta bërë këtë procedurë dukshëm më të besueshme dhe gjithashtu ekonomike, duke marrë një nga paratë më të mundshme për individët që zakonisht e kërkojnë atë shpejt. Ne e përshëndesim Shinhan-in dhe gjithashtu shokun e tyre për krijimin e këtij opsioni dhe jemi gjithashtu të lumtur që ai përdor avantazhet financiare dhe gjithashtu vlerëson që vetëm rrjeti Hedera mund të ofrojë.”& rdquo;

Një Lider në Inovacionin Financiar

Koreja e Jugut & rsquo; sShinhan Bank është një lider në drejtimin e teknologjisë ekonomike dhe gjithashtu në shfrytëzimin e Teknologjisë së Ledger-it të Shpërndarë Shinhan në fakt ka blerë Korenë Dixhitale të Aseteve, një konsorcium kompanish që ofrojnë zgjidhje ruajtjeje për pasuritë elektronike. Në mars, banka zhvilloi gjithashtu një sistem prezantimi për CBDC dhe gjithashtu u nënshkrua me Këshillin Drejtues Hedera në prill 2021.

Lexo artikullin:  Aksionet janë përgjigjja dhe jo kriptovalutat – Mark Mobius

Mohim përgjegjësie: Ky shkrim është ndjekur vetëm për funksione informative. Nuk ofrohet apo synohet të përdoret si i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar, rekomandime ekonomike apo të tjera.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju