Përmbledhja javore e Metaverse: Axie Infinity në prag të shpërthimit të madh: lart apo poshtë?

Përmbledhja javore e Metaverse: Axie Infinity në prag të shpërthimit të madh: lart apo poshtë?

AXIE INFINITY QË TË SHKËHET NGA TREKËNDËSHI ZËRËNËS?

Gjatë 4 javëve aktuale, Axie Infinity (AXS/USDT) ka mbetur në fakt në një rënie të përkohshme dhe gjithashtu aktualisht mund të jetë në prag të një shpërthimi nga një trekëndësh që zbret, i cili në fakt ka ardhur nga monedha '& rsquo; s kulmi i të gjitha kohërave më 6 Nëntor Token'& rsquo; Aktiviteti i normës së vazhdueshme të s çuditërisht duket si ai i Solanës& rsquo; rregullimi më aktual, i cili filloi me ATH-në e tij në të njëjtën ditë specifike me AXS'& rsquo; s një, megjithëse sistemi i shquar i mençur i marrëveshjes'& rsquo; Shkalla e s aktualisht është dëmtuar nga trekëndëshi i saj dhe gjithashtu SOL (SOL/USDT) është gati për t'u marrë me vështirësinë e shqyrtimit të rezistencës së saj lokale, edhe një herë, duke filluar rreth 230 dollarë.

RSI në ditë është veçanërisht në 50, gjë që sugjeron qartë pasiguri, megjithatë shiritat e Histogramit në MACD në fakt janë ngjitur gjatë javës aktuale dhe gjithashtu mund të shohim një kryqëzim të favorshëm me linjën MACD që dëmton linjën e sinjalit, ndoshta në numri i ditëve në vijim. Pas herës së mëparshme që pamë një kryqëzim të favorshëm të krahasueshëm në këtë pronë'& rsquo; s grafiku, norma e vlerësuar nga rreth 63 dollarë, afërsisht 136 dollarë, e cila rritet në vlerë, me më shumë se 110%, vetëm mori 18 ditë.

SAKSAT MË TË GJITHA TË THYEN NË ANËS SË POSHTËS 

Aktualisht, megjithatë, monedha Axie Infinity'& rsquo; Aktiviteti i normës së normës është dukshëm duke pasur një kohë të vështirë për të kapërcyer rezistencën e tij lokale me rreth 135 dollarë dhe gjithashtu, së bashku me këtë, ka një vështirësi të shtuar për të kapërcyer në llojin e mesatares lëvizëse 50-ditore, e cila në fakt ka funksionuar si rezistencë sfiduese. sepse 18 Nëntori Pra, në përgjithësi, ka një grumbullim të pafavorshëm prej 3 linjash: vija e trendit në rënie e sipërme e trekëndëshit, e përkohshme 50MA mbi AXS'& rsquo; Aktiviteti i tarifës dhe gjithashtu vendndodhja prej 135 dollarësh, e cila funksionoi si një faktor mohimi në disa festime në thelb të tetorit përpara se të merrej, u kthye në ndihmë në Axie'& rsquo; metoda për të vendosur sot ATH me 166 dollarë, praktikisht një muaj më parë.

Lexo artikullin:  Autoritetet kineze godasin skemën e minatorit të Filecoin Ponzi; Sekuestrohen 62 milionë dollarë

Në rrethanat e përkohshme të rastit më të keq, ne mund të shihnim që AXS të refuzohej edhe një herë, duke u respektuar nga një ekzaminim tjetër i vendndodhjes së tij me reputacion të ndihmës midis 120 dhe 122 dollarëve. Kjo ndihmë thelbësore është mbajtur në të vërtetë për gati 2 muaj të tërë aktualisht, kështu që ne mund të imagjinojmë se me siguri do të ketë shumë kapitalistë të mundshëm dhe gjithashtu investitorë të lëkundur të gjithë gati për të marrë lidhur me aktivitetin me një çmim kaq të arsyeshëm të përballueshëm. Blerja në shkallë që janë 25% më pak se një posedim'& rsquo; Lartësia e të gjitha kohërave shpesh përfshin një alternativë mesatarisht shpërblyese, veçanërisht në simbolet që bëhen pjesë e grupit më të njohur të trendit, metaverse në Axie'& rsquo; s shembull.

Për momentin, rrethana më e mirë sigurisht që do të ishte që kripto-ja që luan për të fituar të thyejë nga kjo rënie trekëndore në avantazh dhe gjithashtu të verifikojë energjinë e favorshme duke tejkaluar vendndodhjen e mëposhtme të rezistencës në 145 dollarë, gjë që do të rsquo; Të jetë një punë shumë e lehtë, pasi token e marrë u refuzua nga ajo diplomë 5 ose 6 herë në 2 muajt e mëparshëm. Për të përfunduar këtë punë, Axie Infinity, e cila aktualisht është kriptovaluta e 24-të më e madhe sipas kapitalizimit të tregut (8.8 miliardë dollarë në vlerën e saj më aktuale prej 134 dollarë secila), mund të përdorë një lloj ndihme në llojin e stresit të shtuar të blerjes që rrjedh nga. për shembull, një ose informacion shtesë që lind mbi pronën.

Në përgjithësi, tregu i kriptomonedhave në tërësinë e tij në fakt ka mbetur në një situatë mjaft të vështirë, sepse fillimi i nëntorit, për t'u siguruar që normalisht do të mbetet elementi kryesor që sigurisht do të zgjedhë energjinë dhe gjithashtu udhëzimet e lëvizjes për pothuajse të gjithë. simbolet' & rsquo; kostot në javët e ardhshme. Zotërimet e lidhura me metaverset, në përgjithësi, janë kryer dukshëm shumë më mirë se simbolet e tjera të ndryshme, kështu për ata kapitalistë që kanë humbur në të vërtetë globin elektronik'& rsquo; Monedhat e deritanishme, ky rregullim i mëtejshëm i përkohshëm i mundshëm, të cilin ne mund ta shohim shpejt, thjesht mund të krijojë mundësinë e fundit për të hyrë në këtë model të nxehtë të kriptomonedhës.

Lexo artikullin:  BTC/USD u rrit 73% nga viti në datë: Analiza Teknike e Sally Ho, 26 dhjetor 2021 BTC

Mohim përgjegjësie: Ky artikull i shkurtër është vetëm për funksione informative. Ai nuk ofrohet ose synohet të përdoret si udhëzim i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar, ekonomik ose udhëzime të tjera të ndryshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju