Porosia e re mbledh 4 milion dollarë, kërkon të rikthejë 20-30 projekte DeFi në vit përmes inkubatorit të tij DAO 

Porosia e re mbledh 4 milion dollarë, kërkon të rikthejë 20-30 projekte DeFi në vit përmes inkubatorit të tij DAO

Burimi i imazhit: Rendi i ri

Urdhri i Ri prezantoi se në fakt ka mbrojtur 4 milionë dollarë në financim për të ndihmuar iniciativat e saj për të nisur një inkubator DAO të udhëhequr nga komuniteti për projektet e turbullta DeFi. 

Rritja e financimit ishte e mbrojtur nga përpjekjet dhe gjithashtu financuesit engjëj të përbërë nga Grupi i Financave Dixhitale, Sipërmarrje Outlier, LedgerPrime, Pranë Fondacionit, FalconX, Yenwen Feng (Themelues i Protokolli i Përhershëm), Mapleblock Capital, Sipërmarrjet e balenës së hënës, Youbi Capital dhe gjithashtu të tjerë.

Inkubatori me siguri do të japë financime për bizneset fillestare dhe gjithashtu projektet që janë bërë me idenë që DeFi do të bëhet një numër në rritje i prodhuesve të mençur dhe gjithashtu shumë zinxhirësh. Modelet e reja të DeFi synojnë gjithashtu drejtimin e zgjerimit të tregut në drejtim të zotërimeve të reja elektronike.

“& ldquo;DeFi po kalon në një fazë të re dhe gjithashtu shumë financues dhe gjithashtu partneritete që ndihmojnë grupet e hershme nuk po marrin duart e tyre mjaft të ndyra në shkallën tokësore – kjo nënkupton strukturën së bashku me krijuesit” & rdquo; pohoi Eden Dhaliwal, bashkë-krijuesi i Rendit të Ri.

& ldquo;Me kornizën tonë DAO, ne me të vërtetë po i përkushtohemi mbledhjes së kontraktorëve më efektivë të ndërtesave DeFi ndërsa financojmë dhe gjithashtu ndërtojmë të ekspozuar me lagjen që nga dita 0"& rdquo;.

DAO Incubator pritet të nisë në fillim të muajit të ardhshëm, ndërsa projektet fillestare të edukatës mund të prezantohen në fillim të vitit të ardhshëm. Puna pretendonte se aktualisht ka krijuar 3 projekte të krijuara nga “& ldquo; shoqërues popullor.” & rdquo;

DAO Incubator kërkon të nisë midis 20 dhe gjithashtu 30 projekte në vit pasi modat aktuale tregojnë se nuk ka diçka si mungesë financimi për inkurajimin e projekteve DeFi. Në vend të kësaj, projektet po hasin vështirësi të rëndësishme për ngritjen e lagjeve dhe gjithashtu likuiditetin.

Rendi i Ri me siguri do të shpresojë vërtet që rrjeti i tij i konsiderueshëm shoqërues dhe gjithashtu një përqendrim i lartë në inkubacionin në formë komuniteti do të paguajnë sigurisht shpërblime. Inkubatori DAO sigurisht që do të shqyrtojë aplikacionet DeFi dhe gjithashtu do të marrë një vendim se cilat projekte duhet të kenë financim dhe gjithashtu këshilla.

"Si një DAO, Rendi i Ri fokusohet në strukturën mbi investimin, financimin e djersës mbi mbështetjen financiare dhe gjithashtu lagjen e inkubacionit pa leje mbi ekipet e lejuara të investimeve financiare," & rdquo; përfshinte Yenwen Feng, Themelues i Protokollit të Përhershëm

Rendi i ri pohoi gjithashtu se po funksionon për të sjellë një sistem përpjekjesh që me siguri do të japë projekte që kërkojnë ndihmë ndërkomunitare dhe gjithashtu ndër-zinxhir. James Wo, CEO i Digital Finance Group, është pozitiv që Rendi i Ri me siguri do të jetë në gjendje të “& ldquo; zhvillohet ndër thesaret më të mëdha dhe gjithashtu më të larmishme të DAO.”& rdquo;

Rendi i Ri krenohet si një sistem që drejtohet nga komuniteti. Në përmirësimin e furnizimit të financimit për start-up-et e zgjuara DeFi, New Order sigurisht që do të përdorë gjithashtu rrjetin e tij të konsiderueshëm të shoqëruesve për të ndihmuar projektet e krijuara me aftësi dhe gjithashtu burime për të shkallëzuar zhvillimin dhe rritjen e tyre.

Mohim përgjegjësie: Ky shkrim ofrohet vetëm për qëllime informative. Nuk përdoret ose synohet të përdoret si udhëzim i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar, ekonomik ose udhëzime të tjera të ndryshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju