NFT u shpall fjala e vitit

NFT u shpall fjala e vitit

Globi i Bitcoin dhe gjithashtu i kriptomonedhave po përfshin një shumë neologjizmash krejt të re për publikun popullor. Fillimisht ishte vetë Bitcoin, më pas erdhi kripto, dhe gjithashtu shumë më tepër kohët e fundit ne'& rsquo; keni pasur DeFi, NFT dhe gjithashtu Metaverse.

Sipas Thesaurus Collins, fjala "& ldquo;NFT & rdquo;(Non -Fungible -Token) "në fakt ka mundur & ldquo; kripto & rdquo; në vendin e dytë dhe gjithashtu është bërë fjala e tyre krejt e re e vitit.

Pra, çfarë është saktësisht një NFT? Shumica e individëve që i zbulojnë i konsiderojnë ato si foto të panksëve, majmunëve, maceve e kështu me radhë, të cilat duket se mund të kushtojnë jashtëzakonisht shumë.

Megjithatë, është& rsquo; Nuk janë thjesht jpeg që ofrojnë vlerat e NFT-ve. Është& rsquo; Është gjithçka në lidhje me posedimin special që mund të konfirmohet pa asnjë gjurmë pyetjeje në blockchain. Kjo tregon se falsifikimi i një vepre arti ose certifikimi elektronik përfundon të jetë i vështirë.

Rrjedhimisht, kjo hap derën për një të ardhme ku praktikisht çdo gjë e vogël mund të tokenizohet dhe gjithashtu të ndahet, qofshin ato pronë, furnizime dhe gjithashtu aksione, apo çdo gjë tjetër që ka vlerë.

Crypto ishte një fjalë shtesë në listën kryesore të perspektivave për fjalën e vitit, dhe gjithashtu kjo fjalë ka ekzistuar aktualisht për disa vite. Ndryshimi i kriptomonedhës po ndodh përpara syve tanë, dhe duke u mbështetur gjithashtu në cilën anë të gardhit jeni, ose është flluska më e rëndësishme e mashtrimit që po shkon, ose po ndryshon totalisht globin e biznesit, parave dhe gjithashtu praktikisht çdo gjë tjetër të vogël. .

Metaverse është ndoshta fjala më e fundit në lidhje me tregun e kriptove, megjithëse në të vërtetë ka ekzistuar gjithashtu për disa vjet aktualisht. Facebook'& rsquo; Mark Zuckerberg e solli me të vërtetë fjalën në qendër të vëmendjes së fundmi me deklaratën e tij sigurisht që aktualisht do të rietiketohej si Facebook, të cilin biznesi i tij me siguri do të zhvendoste furnizimin me bravë dhe gjithashtu do ta fusë direkt në variacionin e tyre Meta metaverse, ndonëse një që sigurisht do të rregullohet dhe gjithashtu do të drejtohet nga firmat e tjera të zgjedhura dhe gjithashtu.Meta drejt në

Duke parë të ardhmen, pavarësisht nëse është e rregulluar nga/Facebook-u, ose nëse është e rregulluar nga vetë individët e Meta-s, duket sikur metaversi sigurisht që do të luajë një komponent të madh në jetën e përditshme të brezit të ardhshëm. komunikimet, biznesi, lojërat kompjuterike, marrëveshjet monetare, dhe gjithashtu shumë më tepër sigurisht që do të ndodhin në më shumë se një metaverse, dhe gjithashtu ka shumë të ngjarë që ato të vërshojnë menjëherë në

Jeta reale sociale në shumë shkallë.lidhja për këto fjalë krejt të reja nëse ju shenjtëroni'& rsquo; t dëgjuar

Paguani të gjitha. e tani është koha për të kontrolluar dhe gjithashtu studimin hulumtues për faktin se ato me siguri do të ndikojnë në të ardhmen tonë.the:

Artikulli i shkurtër i mohimit të përgjegjësisë ofrohet vetëm për qëllime arsimore. Ky nuk parashikohet apo synohet të përdoret si i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar, monetar apo rekomandime të tjera të ndryshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju