Nodle Network, Partnerë me ESTV që zgjerojnë shërbimin e përfitimit të tij në Botën e Lojërave dhe E-sporteve

Nodle Network, Partnerë me ESTV duke zgjeruar shërbimin e tij të shpërblimit të shenjave në Botën e Lojërave dhe E-sporteve

Rrjeti pa tela i decentralizuar me bazë në San Francisko, Nodle zbulon një bashkëpunim taktik me gjigantin ndërkombëtar të transmetimit të përmbajtjes së e-sporteve, ESTV me një qëllim për t'u zgjeruar në tregun e lojërave elektronike dhe video. Bashkëpunimi synon të përmirësojë blerjen e përdoruesve dhe adoptimin e rrjetit Nodle në të gjithë botën sportive duke prezantuar flukse fitimesh të reja për përdoruesit e ESTV, të cilët kanë aftësinë të përdorin Nodle Cash, rrjetin '& rsquo; s shenjë amtare.

Dreq është një rrjet pa kabëll i decentralizuar i mundësuar nga qytetarët që përdor "& ldquo; (*) & rdquo; rrjeti për të lidhur Bluetooth-in e Energjisë së ulët të Internetit (IoT) të panumërt në të gjithë botën. Gjërat që regjistroheni në rrjet, përdoruesit kanë nevojë për një pajisje të To- të bërë të mundur për vegël të lidhur me telefona celularë të tjerë të lidhur ose pajisje të IoT të panumërta. Rrjeti Bluetooth u mundëson dizenjuesve, përdoruesve dhe botuesve që të fitojnë para nga aplikacionet e tyre me anë të Bibliotekës së rrjeteve duke shfrytëzuar Nodle, e cila nga ana tjetër mundëson që rrjeti të rritet edhe më shumë. Nodle Cash, CEO dhe

Micha Benoliel - krijues i Co mendon se bashkëpunimi me Nodle ESTV, duke mburrur me mbi 29.6 milion shikime speciale dhe 124.8 milion minuta shikimi në të gjithë botën, do të përmirësojë aksesin e rrjetit në të gjithë botën e lojërave me video dhe e-sporteve - shanset e hapjes për përdoruesit në të dy platformat. , ndikuesit, spirancat, atletët profesionistë, grupet, personazhet e famshëm dhe partnerë të tjerë të ESTV gjithashtu do të përmirësojnë blerjen e përdoruesve - - rritjen e shkarkimeve të aplikacionit të tij Pavarësisht në të gjithë lagjen ndërkombëtare të lojërave video. Nodle Cash në

Duke shtuar vërejtje, Benoliel, VP i Garrett Kinsman dhe Sales and Growth-Co i Themeluesit deklaroi, Nodle "& ldquo; (*) janë të kënaqur

emri i markës në lidhje me ESTV dhe mund '& rsquo; prisni të shihet duke u përdorur në garat ku të gjithë fitojnë me Ne. "& rdquo; Nodle në 2017, Nodle Cash në të vërtetë ka rritur pozicionin e saj si një nga IoT më efektive dhe të përqendruara në privatësi.

Nisur bashkëpunimin taktik me ESTV, lojtarët dhe entuziastët e sporteve elektronike do të kenë aftësinë të lidhin dhe mbrojnë vetitë fizike, të ndjekin produktet e humbura ndërkombëtarisht, të kapin informacionin e njësisë ndjerë, certifikatat e sigurisë dhe të ofrojnë informacione thelbësore për biznesin në zonën e IoT deklarata nga grupi kontrollon. Nodle minohet me anë të përdorimit të lidhjeve të mëposhtme (BLE) dhe një algoritmi, '& lsquo;

Lexo artikullin:  Raporti i Fed kripto në javët e ardhshme thotë Powell

Para në dorë eBluetooth Low Energy & rsquo ;, e cila mundëson veglat e lidhura me BLE të skanojnë menjëherë për pajisje të tjera IoT të afërta me BLE dhe njësitë e ndjeshmërisë, dhe të zhvendosin pak informacione në renë e decentralizuar. Prova e pjesës së saj, ESTV '& rsquo; Shtrirja e gjerë ndërkombëtare do të përmirësojë blerjen e përdoruesit të rrjetit të Lidhjes përmes reklamave brenda aplikacionit në ESTV '& rsquo; aplikacioni i ardhshëm celular dhe transmetimet ndërkombëtare 24/7.

Biblioteka e rrjeteve gjithashtu do të përfshihet në aplikacionin e saj celular që u mundëson përdoruesve në ESTV të zgjedhin të bëjnë pasivisht Nodle The Nodle i tillë, ESTV do të bëjë fitime shtesë të krijuara përmes bashkëpunimit dhe përdoruesit mund të transformojnë të ardhurat e tyre në pajisje ESTV dhe oferta të tjera në internet. -shërbimi i transmetimit të sporteve. Nodle Cash do të ketë aftësinë për të bërë Ashtu si thjesht duke parë sportistët e preferuar, atletët profesionistë dhe grupet në aplikacionin e transmetimit të drejtpërdrejtë dhe bibliotekën e madhe të materialeve ESTV,

Përdoruesit, Nodle Cash & & CEO i ESTV komentuan. Eric Yoon "& ldquo; Themeluesi më shumë audiencat tona shohin materiale në aplikacionin celular ESTV, aq më shumë

ata do të bëjnë ", & rdquo; Të përfshira. & ldquo; Bashkëpunimi me Nodle Cash është vërtet fitim fitues për audiencat dhe përdoruesit e ESTV, Yoon dhe ESTV! "& rdquo; Kjo për deklaratën, Nodle siguron që përdoruesit & rsquo; informacioni është i siguruar për të ruajtur privatësinë e tyre personale kur trajtojnë palët e treta siç janë prodhuesit, qytetet e mençura dhe biznesi, të cilët kanë nevojë për informacione nga veglat e IoT të lidhura me

Sipas Nodle nga ESTV '& rsquo; aplikacioni s, aplikacioni (*) u ofrohet përdoruesve në Nodle dhe iOS. 

veç e veç

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju