Vetëm 21% e investitorëve të kriptuar në Mbretërinë e Bashkuar në të vërtetë kuptojnë ndonjë gjë në lidhje me atë që kanë blerë

Vetëm 21% e investitorëve të kriptuar në Mbretërinë e Bashkuar në të vërtetë kuptojnë ndonjë gjë në lidhje me atë që kanë blerë

Ndërsa Bitcoin eci më shumë për të arritur në një minimum prej 64,000 $ përsëri në Prill, investitorë të shumtë ishin duke u ngarkuar për të përfunduar ndoshta milionerë brenda natës. Sidoqoftë, shumë prej atyre investitorëve nuk kishin asnjë aluzion për atë që po hynin, dhe gjithashtu shumë prej tyre ose kanë tregtuar ose janë degëzuar drejt kriptove specifike meme që (mund të sugjerohet absolutisht) të kenë qenë të suksesshëm. 

The Independent lëshoi ​​një  post sot, që përbëhej nga informacione nga ekspertë të financimit të sjelljesOksford Risk Informacioni rekomandoi që rreth 36% e investitorëve në Mbretërinë e Bashkuar të kishin "inegzistente, ose joadekuate" & rdquo; të kuptuarit e pronave elektronike kur blenë kriptovalutat e tyre. 

Përveç kësaj, këta investitorë bënë pak përpjekje për të përmirësuar njohuritë e tyre për kriptovalutat pasi t'i kishin blerë ato. Të dhënat këtu sugjerojnë se praktikisht një e katërta e investitorëve nuk dinin asgjë, jo vetëm për kriptovalutat që kishin blerë, por sektorin e kriptos si një i tërë. 

<period data-contrast = "automobileGreg {Davies: 0, of: 1, Oxford Risk: 1,{

: 0, ">" Shqetësimi është se shumë njerëz po blejnë të verbër pa e ditur se çfarë po bëjnë dhe po ndikohen të investojnë duke rritur çmimet dhe njerëz të tjerë duke i inkurajuar ata që të kenë mundësi. Kjo është shqetësuese nëse njerëzit kanë shuma të konsiderueshme të investuara në kriptos dhe nuk kuptojnë se çfarë kanë blerë. ” 

Gjërat nuk po bëhen më të lehta për këta investitorë. Shumë mund të kenë shitur me humbje, duke pasur parasysh lëvizjen e mprehtë në rënie të tregut të kriptove gjatë dy muajve të fundit.  

Përveç kësaj, shumë investitorë të rinj janë tërhequr nga vërshimi i monedhave meme dhe kriptovaluta të tjera të tilla që kanë shumë pak në rrugën e bazave rreth tyre. Fakti që Elon Musk ka postuar në Twitter për një ose dy të çuditshëm nuk i bën ata një blerje solide, përtej spekulimeve të pastra. 

Sidoqoftë, mund të jetë më pak shqetësuese që të dhënat tregojnë vetëm 5% të investitorëve që vendosin një shumë të barabartë ose më të madhe se 10,000 £. Shumica dërrmuese e investitorëve të rinj tentojnë të vendosin vetëm në sasi të vogla, me gjysmën e tyre duke shpenzuar 500 ose më pak. Një zhurmë nuk është një shqetësim i madh. 

Sidoqoftë, mund të argumentohet se investitori mesatar pothuajse me siguri do të kthehet. Bankat qendrore vazhdojnë të shtypin monedha fiat me një braktisje të pamatur, duke shkatërruar fuqinë blerëse të Joes mesatare, dhe veçanërisht duke prekur këdo që ka kursime në bankë. 

Sidomos Bitcoin, u krijua si një mbrojtje kundër tepricave të sistemit bankar. Edhe pse paqëndrueshmëria e një pasurie kaq të re do të ngjallë frikë dhe ndoshta mosbesim mes atyre të paarsimuarve në lidhje me pasuritë e kripto, ai përsëri siguron një nga mënyrat e vetme për të dalë nga rrëmuja e shkaktuar nga politika financiare, në të cilën ndodhemi. 

Përgjegjësia: Ky artikull është dhënë vetëm për qëllime informative. Nuk ofrohet ose synohet të përdoret si këshillë juridike, tatimore, investuese, financiare ose këshillë tjetër. "335559739": 160, "335559740": 259}

automobil "> (*) B (*), drejtuesi (*) financimi i sjelljes në (*) ndau çështjet e tij: (*) (*) <period data-contrast =" automobile (*) {(*): 0, ( *): 1, (*): 1, (*): 160, (*): 259} (*) automobil (*) {(*): 0, (*): 1, (*): 1, ( *): 160, (*): 259} (*) automobil (*) {(*): 0, (*): 1, (*): 1, (*): 160, (*): 259} ( *) automobil (*) {(*): 0, (*): 1, (*): 1, (*): 160, (*): 259} (*) automobil (*) {(*): 0 , (*): 1, (*): 1, (*): 160, (*): 259} (*) automobil (*) {(*): 0, (*): 1, (*): 1 , (*): 160, (*): 259} (*) asnjë (*) {(*): 0, (*): 1, (*): 1, (*): 160, (*): 259 } "> (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju