PARSIQ është zam universal i softverit të mesëm midis blockchains dhe botës reale

PARSIQ është zam universal i softverit të mesëm midis blockchains dhe botës reale

Mund të jetë duke provuar për të zbuluar një bartës të softuerit të mesëm që mund të akomodojë botën reale dhe botën më të përparuar teknike. Gjetja e ekuilibrit më të mirë midis këtyre 2 seksioneve është shumë më e komplikuar sesa individët i ofrojnë borxh. Sidoqoftë, grupi PARSIQ në të vërtetë e ka ndërprerë këtë linjë dhe mbetet të shtypë kufijtë e përparimit.

Historia e PARSIQ Deri më sot

Si një përpjekje blockchain e vendosur në 2018, ajo zgjati deri në 2019 deri në beta fillestare falas PARSIQ përfundoi duke qenë lehtësisht i arritshëm. Krijimi i një sugjerimi teorikisht dhe shndërrimi i tij në një risi të mundshme në botën reale është zakonisht një vështirësi e lartë. Për këtë grup, avancimi i lejoi ata të prezantonin shenjën e tyre në 2019, me fillimin e plotë të biznesit për t'u pajtuar me në maj të vitit 2020. Në të vërtetë ka qenë një udhëtim tërheqës deri më tani, dhe grupi i ekspertëve të ekspertëve të blloqeve ka arritur në mënyrë efikase një urë midis kësaj risie të përparuar dhe botës reale.

Si parazgjedhje, një bllok zinxhir nuk ka asnjë mënyrë tjetër për të ndërvepruar me aplikacionet qendrore, veglat individuale, sistemet e traditës, etj. Kështu, është ndër vështirësitë e rëndësishme për të kapërcyer, duke u përqëndruar në ndërmarrjet efektive të softverit të mesëm për të lidhur këtë hapësirë. Për më tepër, opsioni kërkon të jetë lehtësisht i arritshëm për çdo person, pavarësisht nga përvoja e kodimit. Rezultati përfundimtar është PARSIQ, një sistem pa nevojën për nyje ose pajisje të serverit të internetit, pa kërkesa për burime të avancimit të parave. Ka mjete korrekte të shkallëzimit për të bërë një efekt në botën reale, ndryshe nga disa kompani të ndryshme të pajisjeve të bllokimit. 

Për shkak të metodës së tij universale, PARSIQ në fakt ka marrë energji në zonën Web 3.0 dhe pajisjet ekzistuese të Web 2.0. Shumë biznese po provojnë inovacionin e bllokimit por ende betejën për ta përfshirë atë në sistemet e tyre ekzistuese. Ky softuer i mesëm hyn në foto ndërsa bashkangjit bllokun në çdo lloj opsioni jashtë zinxhirit në treg. 

Që nga krijimi i tij, grupi në të vërtetë është zgjeruar dhe sjellë aftësi të reja. Bordi i këshilltarëve të PARSIQ të ftuar CEO i Axia8 Ventures Wayne Lin disa javë më parë. Para kësaj, përpjekja mori 3 milion dollarë financim nga organizata të shumta të QV-ve, të përbërë nga Solana, Novi Financial i Facebook dhe të tjerë. Isshtë hera e parë që firma fiton financim përtej shitjes së saj të shenjave të vitit 2019, duke theksuar më shumë mundësinë që ka kjo punë. 

PARSIQ Në Pakicë dhe Korporatave

Si një bartës i softverit të mesëm, PARSIQ mund të përdoret për disa objektiva në tregun me pakicë. Megjithëse situata e tij kryesore e përdorimit është tregtia, ai sektor është shumë më i larmishëm sesa supozojnë individët. Ky program i mesëm mund të bëjë gjithçka, pavarësisht nëse është ndjekja e balenave, ndjekja e parave të këmbimit ose ndoshta përcaktimi i ndërrimeve në pishinat e shkëmbimit të decentralizuar. Po kështu është një pajisje e shkëlqyeshme për të kontrolluar arbitrazhin, rregullimin e parave dhe rregullimet e likuiditetit, për të përmendur disa pika. Gama e ndërmarrjes së softverit të mesëm, ka mundësi të ndryshme. Një transportues PARSIQ si kanaçe mund të ndihmojë në arritjen e Faleminderit lehtësira thelbësore për zgjidhjet e internetit, transmetimin e informacionit, automatizimin e operacioneve, ndjekjen e rrezikut dhe konformitetit, etj. Shkakton zgjuar për të saj, ambienti sjell aftësinë e botës reale të marrëveshjeve të mençura për të

Duke folur Shkaktarë të zgjuar të PARSIQ, ka bashkëpunoi me Autonio me Suite Trading të Autonoio për të kontrolluar detyrën e blockchain. Artificiale - e cila përdor leva dhe njohuri - sigurisht që do të kontrollojë informacionin e bllokut për të ndihmuar klientët të ruajnë kohën e iniciativës së Ndërtimit. Ndërsa pajisjet e automatizuara të tregtisë kanë nevojë për një ndërthurje të inovacioneve më të fundit. dhe një ofrues shërbimi i pajisjeve të thjeshta të tregtimit lehtësisht të arritshme për mjedisin Për Autonio DeFi, çdo lloj inovacioni për të ndihmuar në përmirësimin e procedurave të mbështetjes sigurisht që do të jetë i dobishëm. ekzekutimi i Triggers Smart dhe përmbush atë objektiv gjatë tregtisë, administrimit,

Mendime mbylljes

Isshtë informacion analitik për AI. Mes të mesëm është i nevojshëm që kompanitë të ekzistojnë për të kapërcyer hapësirën dhe bllokimin e botës reale Sjellja dhe marrëveshjet e mençura dhe sendet e komplikuara zgjidhjet e botës reale që lejon të zhvillohen drejt dhe mund të jenë të dobishme për të dy kompanitë tradicionale me pakicë klientët në të gjithë botën. dhe objektet thjesht mund të arrijnë shumë

Eksplorimi ka disa pika të dobëta. dhe mjete të ndryshme mjete shërimi të tilla si një bllokim - pa ndonjë detaj të nevojshëm për t'u përdorur ose mbajtur - mund të jetë një lojë-ndryshues Eksplorimi i akomoduar akomoduar disa situata të përdorimit. është mundësi e ndryshme

Mohoni atë që sigurisht do të shtypë avancimin e tutje. Kjo: është hartimi U ofrohet vetëm objektivave informues.

nuk është furnizuar ose nuk është dashur të përdoret si ligj, detyrim tatimor, investim financiar, monetar, ose sugjerime të ndryshme të tjera. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju