Polkadot dorëzon identitetin e markës së ardhshme në komunitetin DOT

Polkadot dorëzon identitetin e markës së ardhshme në komunitetin DOT

polkadot, një protokoll i ri që lidh çdo lloj blockchain me njëri-tjetrin, duke mundësuar kështu kalimin falas të njohurive brenda të gjithë mjedisit blockchain, ka ridizajnuar karakterin e markës së produktit. Ajo e ka vendosur menaxhimin fort në pëllëmbët e lagjes Polkadot.

Polkadot po u jep anëtarëve të lagjes së saj përgjegjshmëri dhe aftësi për të bërë zgjedhje, në një transferim që godet zemrën koronare të të zakonshmes Satoshi. Ai po e afron blockchain-in me një gjendje të demokracisë absolute, decentralizimit, vetëqeverisjes dhe të drejtave të barabarta të votës. Mbajtësit e DOT mund të votojnë për çdo zgjedhje të markës në vazhdim, nga dizajni i emblemës, deri te modeli i ID-së së faqes së internetit dhe platformës.

Polkadot është një sipërmarrje e veçantë në atë që bashkon zinxhirët e përbashkët duke i lidhur ato, duke i lejuar klientët të korrin përfitimet e opsioneve në thelb më të dobishme nga secili prej rrjeteve të personave, secila Shtresa 1 dhe Shtresa 2. Më pas i integron ato në një ndërtim i cili përbëhet nga shumë zinxhirë të ndërveprueshëm, duke e sjellë sferën e blockchain gjithnjë e më afër Web3.

Sipas Iggy, mbikëqyrësi i mëparshëm i modelit të brendshëm për Polkadot në Fondacionin Web3, “Brandimi është historikisht një çështje vërtet e centralizuar, një firmë përcakton çdo gjë dhe hidhet në lagjen e saj. Kjo paradigmë nuk është veçanërisht e përshtatshme me prodhuesit e rrjeteve të decentralizuara të blockchain - lagjja duhet të jetë në vijën e fillimit dhe ata duhet të fuqizohen me instrumente modeli të gjithanshëm për t'u përdorur, jo me rregullore modeli jofleksibil për t'u pajtuar.

E drejta e votës për lagjen

Kjo nismë do të ndodhë nga data XNUMX tetor e në vazhdim, duke përforcuar mesazhin e decentralizimit për një nga shumë iniciativat më të decentralizuara të blockchain. Megjithatë, ky mesazh i ngjitjes së lagjes dhe nxjerrjes së vlerës nga ato që kanë më shumë rëndësi në këtë histori, është ai që ndoshta do të shpaloset pas sektorit të blockchain. Në të vërtetë, duke vazhduar përpara, do të jetë e përballueshme të parashikohen nisma dhe firma të ndryshme, secila brenda dhe jashtë zinxhirit për të filluar punën për këtë qasje.

Mohim përgjegjësie: Ky artikull është dhënë vetëm për funksione informative. Nuk ofrohet ose synohet të përdoret si rekomandim i autorizuar, tatimor, financues, monetar ose i ndryshëm.

Lexo artikullin:  Crypto mund t'ju mbrojë kundrejt zhvlerësimit të monedhës

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju